هرچی تودلته بریز بیرون7
-
S.daniyal hosseiny بهترین روش باید از شوکر و باتوم استفاده کرد.
یا سیلی های پی در پی آتشین
البته مدرسه تبدیل به اردوگاه کار اجباری میشه:/
واقعا هنگ کرده بودم حاجی توهین به خانواده مث نقل و نبات به هم میگفتن بچه های حدود ۹ سالهBatman
متأسفانه از این روضهها زیاد دارم برات بخونم...
به نظر من بزرگترین دلیلش اینستاگرام و رسانههای اجتماعیان.
به راحتی فحش داده میشه داخلشون. به راحتی... همهچیز گفته میشه. بدون هیچ ترس و ابایی.
من واقعا... یهویی یاد این افتادم که نسل ما حتی اگر بددهنترین آدم مدرسه و جمع هم داشت بلند بلند فحش میداد، اگر خانمی رد میشد، بچهای رد میشد، صبر میکرد. صداشو میاورد پایین. تو بگو اصن ته لات، ته اراذل. ولی حیا و شرم بود.
الآن عادیه. الآن اصلا اگه تو فحش ندی غیرعادیای...
به همین راحتی... -
Batman
به راحتی فحش داده میشه داخلشون. به راحتی... همهچیز گفته میشه. بدون هیچ ترس و ابایی.
من واقعا... یهویی یاد این افتادم که نسل ما حتی اگر بددهنترین آدم مدرسه و جمع هم داشت بلند بلند فحش میداد، اگر خانمی رد میشد، بچهای رد میشد، صبر میکرد. صداشو میاورد پایین. تو بگو اصن ته لات، ته اراذل. ولی حیا و شرم بود.
به همین راحتی...S.daniyal hosseiny دیگه به درد نمیخوره این دنیا

-
Batman
به همین راحتی...S.daniyal hosseiny
دردناکه ... -
S.daniyal hosseiny قبلاً رشته دیگه ای هم خوندین؟!
Zahra.tg
نه. سنم کفاف نمیده
🤌
-
ولی تدریس میکنم. ادبیات رو... بهصورت خصوصی.
-
کلاس جمعیت بالا یا مدرسهای تاحالا نداشتهم.
-
_ Reza _ زیاده روی کردن همیشه هم بد نیست...باعث میشه زودتر آدمتو بشناسی

در ضمن یادت باشه از اون اصطلاح هم دوباره استفاده نکن
خواستم فقط یاد آوری کنم
-
حالا یه حرفی بزنم فضا عوض بشه...
۶ نفر کار آموزی رو تموم کردیم داریم روپوش به دست برمیگردیم تو خیابون...چیزایی که میشنیدیم: یکی گفت اینا کفن پوشن نمیدونم برا کدوم هیئت هستن
فقط اونی که گفت این قصابا دارن میرن کدوم کشتارگاه؟
البته جمله دوم بی ربط هم نبود

-
Batman مشکل اینجاست که توی انتظار داشتن هم زیاده روی کردم فکر میکردم همیشه بازتابی از رفتار و باطنمو دریافت میکنم ولی نوچ
اون اصطلاحم میخوای زیاده روی کنم ؟ -
Batman مشکل اینجاست که توی انتظار داشتن هم زیاده روی کردم فکر میکردم همیشه بازتابی از رفتار و باطنمو دریافت میکنم ولی نوچ
اون اصطلاحم میخوای زیاده روی کنم ؟ -
حالا یه حرفی بزنم فضا عوض بشه...
۶ نفر کار آموزی رو تموم کردیم داریم روپوش به دست برمیگردیم تو خیابون...چیزایی که میشنیدیم: یکی گفت اینا کفن پوشن نمیدونم برا کدوم هیئت هستن
فقط اونی که گفت این قصابا دارن میرن کدوم کشتارگاه؟
البته جمله دوم بی ربط هم نبود

-
Batman ما تایم استراحتو باید روپوشمونو دربیاریم با لباس معمولی بریم تو محوطه، قانون دانشگاه و استادامونه بعد شما تو خیابون دستتون میگیرین نهههه؟

-
Maaah نه ما واسه حفظ کلاس کار همه گرفته بودیم دستمون که ظاهرا برعکس جواب داد قصاب و کفن پوش شدیم

-
ایرادی نداره اگه از روابط خوشحال بیرون نیومدید.
-
فقط جرئتِ دوباره به روابط پیوستن رو از دست ندید.
-
شبتون بخیر
-
_ Reza _ از خودت انتظار داشته باش ولی بدون آخرش هیچی نیست...پس سر هیچی خودتو اذیت نکن
اصطلاح عرب و... رو گفتم فک کنم نگرفتی
-
Batman ما تایم استراحتو باید روپوشمونو دربیاریم با لباس معمولی بریم تو محوطه، قانون دانشگاه و استادامونه بعد شما تو خیابون دستتون میگیرین نهههه؟

|
شعردانه