هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Zahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
اصلا بعید نیس برم تو شوک هایپوولمیک

وقتی دارم شوک هایپوولمیک میخونم
انجمن خیلی یهویی: -
Blue28 من یه چیز دیدم اون روز به شدت خوشم اومد
رفتم سوپری محلمون با طرف بحثمون بالا گرفته بود ( صاحب مغازه ) بعد داشت باهام حرف میزد و مشتری همش کرم میریخت منم خندم میگرفت و اون هی ادامه میداد بعد یهو شوخی ک میکرد با یه حالت جدی نگاش کردم دیدم سکوت کرد دیگه چیزی نگفت
از همه مهمتر برام خود صاحب مغازه بود که اصلاااا انگار یه پشه داشت وز وز میکرد و حرفشو ادامه میداد من بودم تمرکزم کامل بهم میریخت اونجا خیلی کیف کردم خیلی فمیدم حفظ میمیک صورت واقعا تاثیر گذاره -
jahad.20
این حس یه وقتایی واقعا سراغم میاد
مخصوصا وقتایی که به علایق بقیه اهمیت میدم بهشون فکر میکنم، اما میبینم اونا به این روابط سطحی تر از چیزی که فکر میکردم نگاه میکنن🥲 -
آیا ندیدن نتیجه "نهایی" تصمیمی که درست می دونیم، دلیل خوبیه برای اینکه به بقیه توصیه اش نکنیم یا نصیحت نکنیم مخاطب رو؟ اگر نه، مرزش کجاست؟
-
Zahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
اصلا بعید نیس برم تو شوک هایپوولمیک

وقتی دارم شوک هایپوولمیک میخونم
انجمن خیلی یهویی:Infinitie. A شما برای ارشد میخونین، نه؟
چون شوکا مال سالمند ترم دوعه
-
Nilay
من همیشه فکر میکردم کاش پزشکی هم مثل پیام نور بود یه سری ویدیوهای آماده میذاشتن ما میخوندیم عملیارو حضوری برگزار میکردن و با امتحانا
واقعا نمیفهمم چرا توقع دارن یکی هشت صبح بشینه سرکلاس و بفهمه استاد چی میگه -
آیا ندیدن نتیجه "نهایی" تصمیمی که درست می دونیم، دلیل خوبیه برای اینکه به بقیه توصیه اش نکنیم یا نصیحت نکنیم مخاطب رو؟ اگر نه، مرزش کجاست؟
-
Nilay
من همیشه فکر میکردم کاش پزشکی هم مثل پیام نور بود یه سری ویدیوهای آماده میذاشتن ما میخوندیم عملیارو حضوری برگزار میکردن و با امتحانا
واقعا نمیفهمم چرا توقع دارن یکی هشت صبح بشینه سرکلاس و بفهمه استاد چی میگه
|
شعردانه

️حس میکنم نرفته نمیکشم