هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Farhadd خدایی همدان خیلی خوب تعطیل میکنه
حالا تا وقتی که ما اونجا محصل بودیم کل دنیا تعطیل میکرد به جز اونا
️ -
Maaah این که میبینم بیشتر مسئولیت داره چرا دوس داری عضوش باشی اگه چیزی باشه جلسه ای جشنس مراسمی خب شکل میگیره شرکت میکنی چه به عنوان یه شرکت کننده چه عضوی از انجمن علمی
_ Reza _
اصولا، عضو انجمن علمی بودن براتون رزومه میشه.
در خلالش هم میتونید روابط و شبکهسازیهای خودتون رو داشته باشید و شناخته بشید از سمت سازمانها و ارگانهایی.
من هیچوقت میل به حضور انجمن علمی نداشتم.
ولی کانون ادبیات رو که دبیری کردم، به همون واسطه با کانونای کشور مرتبط شدم و دوستای خوبی پیدا کردم از این بابت... که خب اصولا فرق داره با صرفا شرکت کردن.
دویدن و مسئولیت داره. ولی اگه آدم اهل این کارا و فعال بودنها باشی، به دلت هم میشینه. -
بعدم خیلی وقتا هست که انجمن علمی درسته که هست و تشکیل شده. ولی هیچ خبری توش نیست. کسی کاری نمیکنه.
-
_ Reza _
در خلالش هم میتونید روابط و شبکهسازیهای خودتون رو داشته باشید و شناخته بشید از سمت سازمانها و ارگانهایی.
ولی کانون ادبیات رو که دبیری کردم، به همون واسطه با کانونای کشور مرتبط شدم و دوستای خوبی پیدا کردم از این بابت... که خب اصولا فرق داره با صرفا شرکت کردن.
دویدن و مسئولیت داره. ولی اگه آدم اهل این کارا و فعال بودنها باشی، به دلت هم میشینه.S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
روابط و شبکهسازیهای خودتون رو داشته باشید و شناخته بشید از سمت سازمانها و ارگانهایی.
آفرررین آقای حسینی

-
مثلا همینجوری یهو یهروز یکی بهت پیام میده دعوتت میکنه فلان برنامه رو شرکت کنی تا پسفردا به همین بهونه باهاتون همکاری کنن راه باز کنن به دانشگاه.
هم تو شناخته شدی، هم شبکهسازی کردی. -
برای ما دقیقا اینطوری که صرفا هست که باشه
-
Nilay
میتونید اعتراض کنید. از طریق امور فرهنگی-دانشجویی دانشگاهتون. -
_ Reza _
دویدن و مسئولیت داره. ولی اگه آدم اهل این کارا و فعال بودنها باشی، به دلت هم میشینه.S.daniyal hosseiny یه چیزی مثل نماینده بودنه هست پس منم دوست دارم تجربش کنم ولی میترسم از پسش برنیام یا خیلی جاها گیج بازی درارم و کارمو درست انجام ندم

-
S.daniyal hosseiny یه چیزی مثل نماینده بودنه هست پس منم دوست دارم تجربش کنم ولی میترسم از پسش برنیام یا خیلی جاها گیج بازی درارم و کارمو درست انجام ندم

_ Reza _
تنها نیستی. کار تیمه. بعدم همون اول نمیان بذارنت وسط کار سنگین بهت بدن با چوب بزننت. گاماس گاماس. -
Nilay
میتونید اعتراض کنید. از طریق امور فرهنگی-دانشجویی دانشگاهتون.S.daniyal hosseiny فعلا که اعضا تغییر کردن باید صبر کنیم شاید روند تغییر کرد.
-
nazanin.mirzai حق تا ابد

واقعا نمیفهمم ما چرا خودمونو ناراحت میکنیم تقصیر اوناست🥲🥲
کلا تو پزشکی ریلکس باش + از فرصت ها استفاده کنz Gheibi در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
nazanin.mirzai حق تا ابد

️واقعا نمیفهمم ما چرا خودمونو ناراحت میکنیم تقصیر اوناست🥲🥲
والا بخدا
کلا تو پزشکی ریلکس باش + از فرصت ها استفاده کن
نمیتونم من

واقعا آرزومه در مسیر تحصیل ریلکس بشم روزی

-
_ Reza _
تنها نیستی. کار تیمه. بعدم همون اول نمیان بذارنت وسط کار سنگین بهت بدن با چوب بزننت. گاماس گاماس.S.daniyal hosseiny اگه اینطور باشه خوبه
-
Nilay ما رفتیم پیش مدیرگروهمون گفتیم این چه وعضیعه ما برای همایشا باید پاشیم بریم علوم پزشکی و اینا بعد الان انجمن علمیمون بهتر شده
-
از سمت انجمنهای علمی حتی میتونید نشریه داشته باشید و پادکست تولید کنید. توی شرح وظایف انجمنها هست.
خیلی کارها میشه کرد.
اهل حال و پاکار نیازه =))) -
nazanin.mirzai در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
متاسفانه باید بهت بگم ترم های زوج آدم رو سرویس میکنن کاملا
واقعنی؟ شاید رشته به رشته فرق میکنه ولی من حس میکنم ترمای زوج هم تایمش کمتره هم یک ماه میری دانشگاه بعد تعطیل میشه و بر میانترما راحت میتونی آماده باشی
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
واقعنی؟ شاید رشته به رشته فرق میکنه ولی من حس میکنم ترمای زوج هم تایمش کمتره هم یک ماه میری دانشگاه بعد تعطیل میشه و بر میانترما راحت میتونی آماده باشی
اره فکر کنم بستگی داشته باشه
مثلا ما ترمای زوج خیلییی فشرده ایم و درسا سنگین
به چینش درسا توسط دانشگاه و اینا هم مربوطه یحتمل -
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
nazanin.mirzai
تقریبا میشه گفت هیچی نخوندم این ترم خیلی استرس دارم
آناتومی قلب سروگردن تنفس
فیزیو خون تنفس قلب گردش خون
و بیو دیسیپلین
دارم

روحیه ام چند درجه افت کرد
آمااا روحیه ات رو حفظ کن در وهله ی اول
روحیه ام با این جمله برگشت
سروگردن رو به نظرم زودتر شروع کن سنگینه واقعا اون فیلمای یوتیوب رو که گفتم ببین باهاش خیلی خوبه
چشم حتما
آناتومی تنفس راحت تره به نسبت و قلب هم بین این دوتاس اینم تقریبا میشه گفت راحته
خب خوبه خداروشکر
استرس آناتومی قلب رو داشتمفیزیوها هم تنفس محاسباتی و اینا داره سنگینه و قلب هم سنگینه
کلا فیزیوها سخته و مهم
بیوشیمی هم مگه گروهش بهتون سخت میگیره؟نه بیوشیمی زیاد سخت نمیگیره در این حد که ترم قبل هفتاد نفرو انداختند همین دو استاد

nazanin.mirzai
تقریبا میشه گفت هیچی نخوندم این ترم خیلی استرس دارم
آناتومی قلب سروگردن تنفس
فیزیو خون تنفس قلب گردش خون
و بیو دیسیپلین
دارم

روحیه ام چند درجه افت کرد
آمااا روحیه ات رو حفظ کن در وهله ی اول
روحیه ام با این جمله برگشت
سروگردن رو به نظرم زودتر شروع کن سنگینه واقعا اون فیلمای یوتیوب رو که گفتم ببین باهاش خیلی خوبه
چشم حتما
آناتومی تنفس راحت تره به نسبت و قلب هم بین این دوتاس اینم تقریبا میشه گفت راحته
خب خوبه خداروشکر
استرس آناتومی قلب رو داشتمفیزیوها هم تنفس محاسباتی و اینا داره سنگینه و قلب هم سنگینه
کلا فیزیوها سخته و مهم
بیوشیمی هم مگه گروهش بهتون سخت میگیره؟نه بیوشیمی زیاد سخت نمیگیره در این حد که ترم قبل هفتاد نفرو انداختند همین دو استاد

واقعااا

نه ما گروه بیو خیلی عزیز و دوست داشتنی بودن
ریز سوال میده یعنی؟ نامردیه واقعا
-
S.daniyal hosseiny اگه اینطور باشه خوبه
_ Reza _
اگه کاندن زیادهطلب نباشه، حد و حدود توانش رو بشناسه و در حد کفایت اعضاش برنامهریزی کنه و تصمیم بگیره، همهچیز عالی پیش میره.
ولی چهارتا آدم کمالگرا و بیخودیْ سیاسی بذاری پای کار، نهتنها هیچی پیش نمیره، بلکه پسرفت هم میکنه. -
«بیخودی سیاسی» چیست؟
آدمی که سیاسی است ولی به بیهوده. هیچچیزی از اطلاعات و امور سیاسی او عاید نمیشود.
|
شعردانه