هرچی تودلته بریز بیرون7
-

من و دوستم درحال سفارش دادن از اسنپ فود بعد از اینکه باهم یه دعوا وحشتناک کردیم

-
الانکه هم کلی غذا خوردم هم امتحان عملی انس با قرآنمو دادم فهمیدم که دیشب فقط عصبانی بودم.
-
اتفاقا که خیلیییییام خوبم، واقعن متاسفم که منو دیس میکنییییی.

-
حالا نه جدی، واقعن یه چیزایی رو مخمه که باید درستش کنم اصلن دلم نمیخواد آدمایی که الانم دارمو از دست بدم
-
خب بسه دیگه، اول بخوابیم بعدش فقط درس
-
خب به نظر میرسه که سخنان دکتران گرامی انجمن حرف بنده رو تایید میکنن.
درنتیجه از این به بعد بنده رو هم دکتر میتونین خطاب کنین.
و بالله توفیق. -
دکتران چه ترکیب عجیبیه
-
دکتران
دَکاتیر -
jahad_121
من طبق ترجمه میدونم که اگر وقتی دستت رو تکون میدی درون زخمت میسوزه، یعنی شیشه توشه. شیشه توی پوستت حرکت میکنه...
دیگه بحث وارد خون شدن و اینها رو ایدهای ندارم. ولی فکر نمیکنم از توی زخم وارد خون بشه. چون رگ رو که سوراخ نکردی شیشه رو بذاری اونجا. زخمه. سطح پوستت آسیب دیده...اها خمش که می خوام کنم محل بند انگشتی درد می گیره
یا امروز حواسم نبود چندبار بهش دستم خورد یا می خورد به جایی درد می کرد
فعلا می زارمش پای اینکه چون زخمهای درد می کنهممنونم از لطفتون

-
jahad_121 سلام اول از همه نگران نباش چون زخمت خیلی سطی تر از اونی هست که بخواد چیزی وارد رگت بشه ولی برای اطمینان دستتو فشار میدی احساس درد شدید و وجود تیزی توی محل زخم نمیکنی ؟ دستتو ببر جلوی یه نور خوب نگاه کن اگه شیشه ای هم بخواد باشه برق میزنه و اگههههه چیزی بود با آب و صابون بشور بره ولی خب میگم بعیده چون فلسفه خون ریزی همینه که شیشه ریزه وارد خون نشه
اها ممنونم

اره امروز از صبح درد داشت فشارش می دادم درد میگیره و می سوزه
فعلا یک چند روز صبر می کنم بهتر نشد می رم دوباره اورژانس اونجا بهم گفتن با اب و صابون بشور یا بیا عکس بگیر که گفتمفعلا صبر کنم
اها

خیلی ممنونم
-
شب رفتم بیمارستان ولی گفتن یا عکس و دکتر و..اینا ولی رفتم اورژانس اتاق عمل گفت با اب و صابون بشورش و..
اون میگفت چونسطحی ه احتمال ش نیست
فقط من چونخیلیی نرم شیشه کف دستم بود اینم داشت هی خون میرفت گفتمنکنه رفته باشه داخلش
کف دستم برق می زد کلا از نرم شیشه ها

|
شعردانه