هرچی تودلته بریز بیرون7
-
خب به نظر میرسه که سخنان دکتران گرامی انجمن حرف بنده رو تایید میکنن.
درنتیجه از این به بعد بنده رو هم دکتر میتونین خطاب کنین.
و بالله توفیق. -
دکتران چه ترکیب عجیبیه
-
دکتران
دَکاتیر -
jahad_121
من طبق ترجمه میدونم که اگر وقتی دستت رو تکون میدی درون زخمت میسوزه، یعنی شیشه توشه. شیشه توی پوستت حرکت میکنه...
دیگه بحث وارد خون شدن و اینها رو ایدهای ندارم. ولی فکر نمیکنم از توی زخم وارد خون بشه. چون رگ رو که سوراخ نکردی شیشه رو بذاری اونجا. زخمه. سطح پوستت آسیب دیده...اها خمش که می خوام کنم محل بند انگشتی درد می گیره
یا امروز حواسم نبود چندبار بهش دستم خورد یا می خورد به جایی درد می کرد
فعلا می زارمش پای اینکه چون زخمهای درد می کنهممنونم از لطفتون

-
jahad_121 سلام اول از همه نگران نباش چون زخمت خیلی سطی تر از اونی هست که بخواد چیزی وارد رگت بشه ولی برای اطمینان دستتو فشار میدی احساس درد شدید و وجود تیزی توی محل زخم نمیکنی ؟ دستتو ببر جلوی یه نور خوب نگاه کن اگه شیشه ای هم بخواد باشه برق میزنه و اگههههه چیزی بود با آب و صابون بشور بره ولی خب میگم بعیده چون فلسفه خون ریزی همینه که شیشه ریزه وارد خون نشه
اها ممنونم

اره امروز از صبح درد داشت فشارش می دادم درد میگیره و می سوزه
فعلا یک چند روز صبر می کنم بهتر نشد می رم دوباره اورژانس اونجا بهم گفتن با اب و صابون بشور یا بیا عکس بگیر که گفتمفعلا صبر کنم
اها

خیلی ممنونم
-
شب رفتم بیمارستان ولی گفتن یا عکس و دکتر و..اینا ولی رفتم اورژانس اتاق عمل گفت با اب و صابون بشورش و..
اون میگفت چونسطحی ه احتمال ش نیست
فقط من چونخیلیی نرم شیشه کف دستم بود اینم داشت هی خون میرفت گفتمنکنه رفته باشه داخلش
کف دستم برق می زد کلا از نرم شیشه ها -
jahad_121
سلاام چطوری جهاد۱۲۱؟
من از یکی از دوستام پرسیدم گفتش که: نه شیشه به این راحتیا وارد خون نمیشه
ولی اگه چرک کرد، ورم کرد، یا دردش خیلی زیاد شد حتما بره دکتر
اگه پماد تتراسایکلین چیزی داره هم بزنه خوبه
این درد موقع حرکت هم ۲-۳ روز طول میکشه تا خوب بشه -
jahad_121 نترسین تزریق وریدی نکردین که شیشه بره تو خونتون و ... این فوق فوقش به بافت سطحی آسیب بزنه که چیز نگران کننده ای نیست.
اها خداروشکر ممنونم

فقط الان داخل مشت کردن و حرکتش اذیت میشم
فعلا فکر کنم به خطر اینه که دیشب تازه اسیب دیده
باشه -
خیلی ممنونم بچه ها از لطفتون مرسیی
🩵 -
jahad_121 سلام عزیزم برای اینکه مطمئنتر بشی بهتره بری اورژانس اونجا عکسبرداری میکنن اگه خدایی نکرده چیزی باشه درمیارن برات
-
حواستم جمعِ خودت کن بیش از این مسلمون...
S.daniyal hosseiny
چشم سعی مو میکنم
ولی انقدر درگیرم کمتر فرصت می کنم حواسم به خودم باشه
عملا بعضی روز ها فرصتی که برم سلف غذا بخورم ندارم
و بدنمم هم ضعیف شده
اینم همش از این شروع شد که وسیله دستم بود دستم پر بود گوشیم افتاد شکست گلاسش چند جاش
بعدش من شب تا ۷ کلاس داشتم بعد ۸ شب به بعد رفتم گلاسش عوض کنم
شب ش گلاس شکسته تو دستم شکستم و دستم زخم کردم اصلا انگار متوجه کاری که کردم نبودم
حالا تو پیاده رو تو هوا سرد این هی خون میومد تا دیگه رفتمیک داروخونه باند گرفتماصلا خودم موندم دارم چی کار می کنم تو این زندگی انقدر که سرم شلوغ ه
-
jahad_121 اگه حرکت انگشتای دست مختل شده یا درد داره باید بری اورژانس بیمارستان و اگه لازم باشه بررسی عمقی تری انجام میدن و ممکنه شیشه ای چیزی توش مونده باشه و عفونت کنه بعدا
-
چرا سایت آلا نمیشه جزوه هارو دانلود کرد(اونایی که رایگان هستن) و استفاده کرد؟
-
S.daniyal hosseiny
چشم سعی مو میکنم
ولی انقدر درگیرم کمتر فرصت می کنم حواسم به خودم باشه
عملا بعضی روز ها فرصتی که برم سلف غذا بخورم ندارم
و بدنمم هم ضعیف شده
اینم همش از این شروع شد که وسیله دستم بود دستم پر بود گوشیم افتاد شکست گلاسش چند جاش
بعدش من شب تا ۷ کلاس داشتم بعد ۸ شب به بعد رفتم گلاسش عوض کنم
شب ش گلاس شکسته تو دستم شکستم و دستم زخم کردم اصلا انگار متوجه کاری که کردم نبودم
حالا تو پیاده رو تو هوا سرد این هی خون میومد تا دیگه رفتمیک داروخونه باند گرفتماصلا خودم موندم دارم چی کار می کنم تو این زندگی انقدر که سرم شلوغ ه
jahad_121
به قول معروف، تا باشه از این شلوغیا 🤌

|
شعردانه

🩵