هرچی تودلته بریز بیرون7
-
jahad_121
به قول معروف، تا باشه از این شلوغیا 🤌
S.daniyal hosseiny
واقعا -
همین که شب از شدت خستگی راحت می خوابم
به قول خودم بی هوش می شم خیلی لذت بخشه -
jahad_121 خواهش میکنم، ایشالله زودی بهتر بشی زیاد دستکاریش نکن، از شویندههای خیلی قوی یا محرکا هم استفاده نکن که روند ترمیمش زودتر انجام بشه
-
S.daniyal hosseiny اصلا نت دانشگاها الان کلا سفید هست دیگه...
mr.vinyzo
بعید میدونما -
یعنی راحت با نت دانشگاهتون اینستا و توییتر بالا میاد؟
-
اگه آره که ببخشید ولی به قول گفتنی شما خیلی سیفیدین

-
مثه سیم کارت سیفید

-
کلا اونایی که توی راستای نامگذاریان، خیلی توی نسل زد نمیچرخن. همینشم به نفع نسل زده.
-
فردا صبح سخنگو دولت می خواد بیاد
که آزمایشگاه دارم همون تایم
شبش جشن روز دانشجو
برای این جشنه از ۱ ساعت قبل در تالار جمع مشن جا بگیرن
استند آپ کمدین ان معروفی علی فریادی
قرار بیاد و مراسم ها متنوع دیگه -
هعیییییی
۵ شنبه میان ترم شیمی فیزیک
هم زمان دوباره با اینکه امروز تربیت بدنی داشتم دوباره ۳ شنبه هم باید برم تربیت بدنی ۵ونیم تا ۷
فردا هم باید با اینکه شنبه آزمایشگاه فیزیک ۲ رو رفتم دوباره فردا صبح هم باید برم همش به خاطر اون یک هفته که نرفتم به خاطر آنفولانزا
انگار من اون زمان داشتن م خوشی می کردم از قصد اینا رو نیومدم که حالا جبرانی باید بیامالبته تربیت بدنی ه جبرانی هفته دیگه هست که داریم می ریم مسابقات
هم باید شیمی فیزیک رو بخونم هم شطرنج مو تمرین کنم
هم هفته بعدش که امتحان شیمی آلی هست و من تو مسابقه هم
هم پایان ترم ها آزمایشگاه ها فیزیک ۲ و شیمی دو
۴ تا گزارش کار هم کار هم باید تحویل بدمهعی روزگار

-

از شانس من پایان ترم آزمایشگاه باید بیفته همون موقع که نیستم به خاطر شطرنج
یک کاری می کنن پشیمون بشم از اینکه رفتم شطرنج و یک هفته کلاسام به خاطرش نمی تونم برم و همین برسم ۲۵ ، ۲۶ میان ترم شیمی آلی دارم
رفتم به استاد گفتم بهم می خنده ،هعی استاد
میگه مگه نگفتم یک تاریخ بدید که تغییر نکنه درسته من نماینده شدم تنظیم کردم ولی به خاطر خودم که نمی تونم یک زمان ی بزارم که بچه ها اذیت بشند دوباره ۲۹ تجزیه داشتن
حالا ما که نگفتیم تغییر بده ،اگر استاد شیمی آلی م باهام راه نیاد چ توقع از تجزیه و آزمایشگاه ها داشته باشم!
هرچند مشکلی نیست وسط مسابقات آلی هم می خونم رسیدیم کرمان می رم ۴ شنبه امتحان ش رو می دم
باید بتونم باید
️هعی -
_ Reza _ می تونید درس ها ترم ۱و ۲ تون بخونید این طور تسلط تون بهتر و دانشگاه راحت ترید
باز هر طور صلاح می دونید
یا همون پیشنهاد ها قبلی که بچه ها گقتنبه نظرم که ایران صدا رو نصب کنید کتاب صوتی معمای جنایی و روایی ها رو گوش کنید خیلی کتاب ها خوبی از نویسنده ها قوی دنیا داره
اگر اهل کتاب صوتی هستید البته -
خیلیییی خستم
خیلی هعییییی

تا ۹ شب کلاس داشتم
تو این سرما دستام یخ زده بود تا دیگه به خوابگاه رسیدم -
خیلی دارم نق می زنم!؟
چ کنم جز نوشتن -
طاقت بیار همه چی اوکی میشه و تموم میشه بالاخره ۱ بهمن تموم میشه و فرجه ها و استراحت

-
شب همگی خوش

️
️
️

خدانگهدار -
_ Reza _ می تونید درس ها ترم ۱و ۲ تون بخونید این طور تسلط تون بهتر و دانشگاه راحت ترید
باز هر طور صلاح می دونید
یا همون پیشنهاد ها قبلی که بچه ها گقتنبه نظرم که ایران صدا رو نصب کنید کتاب صوتی معمای جنایی و روایی ها رو گوش کنید خیلی کتاب ها خوبی از نویسنده ها قوی دنیا داره
اگر اهل کتاب صوتی هستید البته
|
شعردانه

پوسیدهههه شدم بخدا