هرچی تودلته بریز بیرون7
-

از شانس من پایان ترم آزمایشگاه باید بیفته همون موقع که نیستم به خاطر شطرنج
یک کاری می کنن پشیمون بشم از اینکه رفتم شطرنج و یک هفته کلاسام به خاطرش نمی تونم برم و همین برسم ۲۵ ، ۲۶ میان ترم شیمی آلی دارم
رفتم به استاد گفتم بهم می خنده ،هعی استاد
میگه مگه نگفتم یک تاریخ بدید که تغییر نکنه درسته من نماینده شدم تنظیم کردم ولی به خاطر خودم که نمی تونم یک زمان ی بزارم که بچه ها اذیت بشند دوباره ۲۹ تجزیه داشتن
حالا ما که نگفتیم تغییر بده ،اگر استاد شیمی آلی م باهام راه نیاد چ توقع از تجزیه و آزمایشگاه ها داشته باشم!
هرچند مشکلی نیست وسط مسابقات آلی هم می خونم رسیدیم کرمان می رم ۴ شنبه امتحان ش رو می دم
باید بتونم باید
️هعی -
_ Reza _ می تونید درس ها ترم ۱و ۲ تون بخونید این طور تسلط تون بهتر و دانشگاه راحت ترید
باز هر طور صلاح می دونید
یا همون پیشنهاد ها قبلی که بچه ها گقتنبه نظرم که ایران صدا رو نصب کنید کتاب صوتی معمای جنایی و روایی ها رو گوش کنید خیلی کتاب ها خوبی از نویسنده ها قوی دنیا داره
اگر اهل کتاب صوتی هستید البته -
خیلیییی خستم
خیلی هعییییی

تا ۹ شب کلاس داشتم
تو این سرما دستام یخ زده بود تا دیگه به خوابگاه رسیدم -
خیلی دارم نق می زنم!؟
چ کنم جز نوشتن -
طاقت بیار همه چی اوکی میشه و تموم میشه بالاخره ۱ بهمن تموم میشه و فرجه ها و استراحت

-
شب همگی خوش

️
️
️

خدانگهدار -
_ Reza _ می تونید درس ها ترم ۱و ۲ تون بخونید این طور تسلط تون بهتر و دانشگاه راحت ترید
باز هر طور صلاح می دونید
یا همون پیشنهاد ها قبلی که بچه ها گقتنبه نظرم که ایران صدا رو نصب کنید کتاب صوتی معمای جنایی و روایی ها رو گوش کنید خیلی کتاب ها خوبی از نویسنده ها قوی دنیا داره
اگر اهل کتاب صوتی هستید البته -
-
سه شنبه تعطیل می شود یا نمی شود؟
مسئله این است! -
-
-
سه شنبه تعطیل می شود یا نمی شود؟
مسئله این است!nazanin.mirzai اره
-
یعنی راحت با نت دانشگاهتون اینستا و توییتر بالا میاد؟
S.daniyal hosseiny
سلام
توییتر رو امتحان نکردم
اینستا با اینترنت مودم(خط تلفن)؛ بدون فیلترشکن بالا میاد
ولی قسمت پیام خصوصی پیام هاش سخت میاد
از چند نفر که پرسیدم هم ؛ همینو گفتن
برام سواله چجور میشه؛ جالبه
|
شعردانه

پوسیدهههه شدم بخدا