هرچی تودلته بریز بیرون7
-
طاقت بیار همه چی اوکی میشه و تموم میشه بالاخره ۱ بهمن تموم میشه و فرجه ها و استراحت

-
شب همگی خوش

️
️
️

خدانگهدار -
_ Reza _ می تونید درس ها ترم ۱و ۲ تون بخونید این طور تسلط تون بهتر و دانشگاه راحت ترید
باز هر طور صلاح می دونید
یا همون پیشنهاد ها قبلی که بچه ها گقتنبه نظرم که ایران صدا رو نصب کنید کتاب صوتی معمای جنایی و روایی ها رو گوش کنید خیلی کتاب ها خوبی از نویسنده ها قوی دنیا داره
اگر اهل کتاب صوتی هستید البته -
-
سه شنبه تعطیل می شود یا نمی شود؟
مسئله این است! -
-
-
سه شنبه تعطیل می شود یا نمی شود؟
مسئله این است!nazanin.mirzai اره
-
یعنی راحت با نت دانشگاهتون اینستا و توییتر بالا میاد؟
S.daniyal hosseiny
سلام
توییتر رو امتحان نکردم
اینستا با اینترنت مودم(خط تلفن)؛ بدون فیلترشکن بالا میاد
ولی قسمت پیام خصوصی پیام هاش سخت میاد
از چند نفر که پرسیدم هم ؛ همینو گفتن
برام سواله چجور میشه؛ جالبه -
S.daniyal hosseiny
سلام
توییتر رو امتحان نکردم
از چند نفر که پرسیدم هم ؛ همینو گفتن
برام سواله چجور میشه؛ جالبهHhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
از چند نفر که پرسیدم هم ؛ همینو گفتنداخل سوشال مدیاها عموما پیامای خصوصی سرور متفاوتی از سرورای بخشای عمومی دارن. بخشای عمومی نیاز به امنیت بالایی ندارن و به همین خاطر عموما توی سرورای منطقه ای و عمومی هستن. ولی بخشای خصوصی مثل دایرکت اینستا یا پی وی تلگرام روی سرورای خاصیه و بحثای رمزنگاری پیچیده تری دارن.
احتمالا توی اینترنتای نیمه فیلتر مثل اینترنت دانشگاه شما این سرورای خاص محدود شدن.(از دلیلش مطمئن نیستم، ولی احتمال میدم سر محدودتر کردن ارتباط شخصی باشه.) -
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
از چند نفر که پرسیدم هم ؛ همینو گفتنداخل سوشال مدیاها عموما پیامای خصوصی سرور متفاوتی از سرورای بخشای عمومی دارن. بخشای عمومی نیاز به امنیت بالایی ندارن و به همین خاطر عموما توی سرورای منطقه ای و عمومی هستن. ولی بخشای خصوصی مثل دایرکت اینستا یا پی وی تلگرام روی سرورای خاصیه و بحثای رمزنگاری پیچیده تری دارن.
احتمالا توی اینترنتای نیمه فیلتر مثل اینترنت دانشگاه شما این سرورای خاص محدود شدن.(از دلیلش مطمئن نیستم، ولی احتمال میدم سر محدودتر کردن ارتباط شخصی باشه.)مثلا تلگرام تفاوت رمزگذاری چیزای خصوصی و عمومی خودش رو اینجا قشنگ توضیح داده:
https://telegra.ph/Why-Isnt-Telegram-End-to-End-Encrypted-by-Default-08-14 -
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
احتمالا توی اینترنتای نیمه فیلتر مثل اینترنت دانشگاه شما این سرورای خاص محدود شدن.(از دلیلش مطمئن نیستم، ولی احتمال میدم سر محدودتر کردن ارتباط شخصی باشه.)Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
داخل سوشال مدیاها عموما پیامای خصوصی سرور متفاوتی از سرورای بخشای عمومی دارن. بخشای عمومی نیاز به امنیت بالایی ندارن و به همین خاطر عموما توی سرورای منطقه ای و عمومی هستن. ولی بخشای خصوصی مثل دایرکت اینستا یا پی وی تلگرام روی سرورای خاصیه و بحثای رمزنگاری پیچیده تری دارن.
که اینطور

جالبه
نمیدونستم
ممنونم
احتمالا توی اینترنتای نیمه فیلتر مثل اینترنت دانشگاه شما این سرورای خاص محدود شدن.(از دلیلش مطمئن نیستم، ولی احتمال میدم سر محدودتر کردن ارتباط شخصی باشه.)
اینترنت دانشگاهمون رو اطلاع ندارم
اینی که گفتم برای اینترنت خونمونه(مودم خط تلفن ثابت)
که از بقیه هم که پرسیدم(شهر های دیگه) گفتن خیلی وقته اینجوره و من تازه فهمیدم
️
برای محدود کردن ارتباط شخصی
منطقیه

بازم ممنون بابت توضیحاتتون و اون سایتی که معرفی کردید

️ -
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
داخل سوشال مدیاها عموما پیامای خصوصی سرور متفاوتی از سرورای بخشای عمومی دارن. بخشای عمومی نیاز به امنیت بالایی ندارن و به همین خاطر عموما توی سرورای منطقه ای و عمومی هستن. ولی بخشای خصوصی مثل دایرکت اینستا یا پی وی تلگرام روی سرورای خاصیه و بحثای رمزنگاری پیچیده تری دارن.
که اینطور

جالبه
نمیدونستم
ممنونم
احتمالا توی اینترنتای نیمه فیلتر مثل اینترنت دانشگاه شما این سرورای خاص محدود شدن.(از دلیلش مطمئن نیستم، ولی احتمال میدم سر محدودتر کردن ارتباط شخصی باشه.)
اینترنت دانشگاهمون رو اطلاع ندارم
که از بقیه هم که پرسیدم(شهر های دیگه) گفتن خیلی وقته اینجوره و من تازه فهمیدم
️
برای محدود کردن ارتباط شخصی
منطقیه

بازم ممنون بابت توضیحاتتون و اون سایتی که معرفی کردید

️Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
که از بقیه هم که پرسیدم(شهر های دیگه) گفتن خیلی وقته اینجوره و من تازه فهمیدم️وای فای من حتی ایتا رو هم سخت باز میکنه.

خواهش میکنم.

-

اونقدر پول دار میشم که کریسمس برم مسکو
*تودلی

شعردانه