هرچی تودلته بریز بیرون7
-
با "ترند" شدن "نظر"ها واقعا مشکل دارم:)))))))
یعنی چی آخه؟! دیگه فقط لباس و استایل و اینا نیست که "مد" میشه... شما یهو میبینی که یه نظ و فکر خاصی نسبت به یه موضوع خاصی "مد" میشه! این اصلا جالب نیستا... اینکه همیشه یا اکثرا، فضای مجازی تصمیم بگیره که الان نسبت به "چه" موضوعی باید خیلی حرف بزنیم و راجع بهش "چه" نظری باید داشته باشیم! حداقل من خوشم نمیاد ازش!با خودم فکر کردم که ببین آیناز شاید مثلا فلان موضوع که الان حرف دربارهش زیاده، نظر و دیدگاه "درست" نسبت بهش همینیه که همه دارن میگن و انگار همه باهم رو اون چیز درسته اتفاق نظر دارن...
ولی دیدم نه اصلا بحث درست یا غلط بودنش نیست! این بینمون خیلی رایج شده و جا افتاده... اینکه یه عده هستن همیشه به جای "فکر کردن" و "نظر شخصی" داشتن(حتی اگه اون نظر مشابه با نظر میلیون ها آدم دیگه باشه)، یاد گرفتن که صرفا یه سری جملهها رو حفظ و تکرار بکنن! درست و غلط بودنش اصلا و ابدا صحبت من نیست؛ مشکل من با اون فکر نکردن و طوطیوار تکرار کردنه:))))))))من این رو میگم چون همه دارن همینو میگن.
من این رو میگم چون اینستا به من گفته بگو.
من این رو میگم چون اگه نظرم این نباشه بقیه من رو قبول نمی کنن.
من این رو میگم و نظر منه و شایدم درست باشه، ولی چون بقیه بهم گفتن بگو دارم میگمش. -
حالا نمیگم همیشه هم بده هاااا!
اگه هی بارها و بارها (و برای هرچیزی) تکرار بشه و آدم رو به جایی برسونه که دیگه کلا فکر کردن یادش بره، اونموقع خب نه که بد باشه، وحشتناکه:] -
با "ترند" شدن "نظر"ها واقعا مشکل دارم:)))))))
یعنی چی آخه؟! دیگه فقط لباس و استایل و اینا نیست که "مد" میشه... شما یهو میبینی که یه نظ و فکر خاصی نسبت به یه موضوع خاصی "مد" میشه! این اصلا جالب نیستا... اینکه همیشه یا اکثرا، فضای مجازی تصمیم بگیره که الان نسبت به "چه" موضوعی باید خیلی حرف بزنیم و راجع بهش "چه" نظری باید داشته باشیم! حداقل من خوشم نمیاد ازش!با خودم فکر کردم که ببین آیناز شاید مثلا فلان موضوع که الان حرف دربارهش زیاده، نظر و دیدگاه "درست" نسبت بهش همینیه که همه دارن میگن و انگار همه باهم رو اون چیز درسته اتفاق نظر دارن...
ولی دیدم نه اصلا بحث درست یا غلط بودنش نیست! این بینمون خیلی رایج شده و جا افتاده... اینکه یه عده هستن همیشه به جای "فکر کردن" و "نظر شخصی" داشتن(حتی اگه اون نظر مشابه با نظر میلیون ها آدم دیگه باشه)، یاد گرفتن که صرفا یه سری جملهها رو حفظ و تکرار بکنن! درست و غلط بودنش اصلا و ابدا صحبت من نیست؛ مشکل من با اون فکر نکردن و طوطیوار تکرار کردنه:))))))))من این رو میگم چون همه دارن همینو میگن.
من این رو میگم چون اینستا به من گفته بگو.
من این رو میگم چون اگه نظرم این نباشه بقیه من رو قبول نمی کنن.
من این رو میگم و نظر منه و شایدم درست باشه، ولی چون بقیه بهم گفتن بگو دارم میگمش. -
یادم رفت برم حموم و الان باید فیزیو بخونم
یه حموم ۵ صبح و سرماخوردگی مون نشه؟ -
چتری داشتن اصلا جالب نیست
-
بابا من دیروز حموم بودم چطور چتری هام دوباره...
-
ای بابا ای بابا ای بذبذیاذییذتینیخسنیمسمینقخخسحق
-
زیر بارون خیس میشن شبیه عقب مونده ها میشم باد میخوره میرن کنار
-
کلا دیوونه ام کردن
-
بچه های کلاسمون گیر داده بودن بهت میاد ناز شدی منم جو گرفتم دوباره کوتاه کردم تا دو ماه دیگه بلند نمیشن
-
لخقنسجخقنقحصمصم
-
ای کاش دغدغه ام فقط چتری بود
-
خب برم فیزیو بخونم
-
فعلا
-
بوث بهتون
|

شعردانه