هرچی تودلته بریز بیرون7
-
اینجوریعه که یه سری بیماری عفونی رو توش بررسی میکنیم مثلن تا الان من ایدز، هرپس، سفلیس، گنورهآ، وبا و سل رو خوندم بقیهشم فردا دیگه
-
اساتید را با آب و مایع بشویید.
-
اه خط چشمو نمیتونمممم، دستام میلرزه
-
بعد عموم گفت نرگس عمو شما چی میخوایی؟!
من اینجوری بودم که....برای شروع خط چشم باید از کدوم نوع استفاده کنم؟!
هیچی دیگه حثیتم به باد رفت.
الانم همون خط چشمو دو بار زدم شدم هیولا دیگه نزدم و خشک شد =))) -
واقعا خندهداره یعنی من اگه دو واحد عفونی داشتم تا ابد مسخره میکردم

-
Maaah
معلومه. وگرنه تاحالا ضدعفونیشون کرده بودین. -
منم خیلی خوب نمیتونم خط چشم بکشم
-
Ramos9248
بین پسرا میشه نامتقارن بودن ریش. -
Maaah چشمم رو می بندم که دقیق بکشم مثلا
پلکم شروع به لرزیدن می کنه اصلا نمی تونم کنترلش کنم:))))))) -
______ جمعه هفته قبلی من و یکی از پسرا رفته بودیم داروخونه بعد یه زنه اومده بود یه کرم میخواست که هم ضد جوش باشه هم جوان کننده باشه هم آبرسان باشه و هم روشن کننده
حالا هر چی میخواستی وایسی توضیح بدی همچین کرمی نیست و نداریم
یکی از دخترا هم نبود متاسفانه که براش توضیح بده -
Maaah چشمم رو می بندم که دقیق بکشم مثلا
پلکم شروع به لرزیدن می کنه اصلا نمی تونم کنترلش کنم:)))))))مامانم رو موقع آرایش چشم یا ویدئو های اینستا اینا رو که می بینم، همیشه متعجبم که چجوری می تونن یه چشمشون رو آروم ببندن و روش کار کنن و اون پلک نلرزه
-
چرا پزشکا نه؟
️
یک نمونه اش
ولی من حس میکنم هیچوقت آبم با یک رزیدنت دختر به عنوان همسر توی یک جوب نمیرود. مثلا من ازش بخواهم گهگاهی برایم چایی درست کند و او به بهانهی خستگی قبول نکند و من به این فکر کنم اینی که الآن برای درستکردن یک چایی خسته است دیشب توی کشیکش سیوشش ساعت نخوابیده و بدون بهانه کار کرده، یا مثلا روزی منت پختوپز یک وعده غذا را سرم بگذارد و من به این فکر کنم که طرف روزگاری دوازده کشیک را با حقوق ماهی پانزده میلیون تومان و بدون منت گذرانده. بگویم بچه بیاوریم و او بگوید نه، حوصلهی بچهداری و ونگ ونگ بچه و شببیداریهایش را ندارم و من به این فکر کنم که خودش یک زمانی هرروز صبح ساعت پنج بیدار میشده و میرفته بیمارستان که از دهها بیمار در مورد دفعشان سوال کند و نرمی شکمشان را چک کند. ازش کاری بخواهم و به بهانهی مشغله قبول نکند و من به این فکر کنم که طرف برای قبولی در دستیاری و ارتقا سال یک و دو و سه و چهار و احتمالا بورد تمام کارهای فرعیاش را کنسل کرده. یا مثلا بابت موضوعی به اختلاف بخوریم و من کمی صدایم را بالا ببرم و طرف قهر کند و من یاد این بیفتم که سالها رزیدنت سال بالا و اتند شلنگ را گرفتند رویش و چیزی نگفته و.... به نظرم کسی که رزیدنت باشد در مقولهی زندگی به صورت پیشفرض یک هیچ از بقیه عقبتر است و اگه قرار باشد روزی از رزیدنت جماعت دنبال جفت و همدم باشم طرف باید توی خیلی از موضوعات از همنوعهایش یک هیچ جلوتر باشد. یعنی دیگر خیلی عاقل و بالغ و فهمیده باشد. خیلی.
-
Ramos9248
بین پسرا میشه نامتقارن بودن ریش.S.daniyal hosseiny دقیقا
لامصب اونجا که وایمیسی مرتبش میکنی میری حموم میایی میبینی یه طرفش کجه یه طرفش و درست نزدی -
حالا امیر اینجاست تنها نیستم ولی من معمولا تکپسر جمعم و مجبورم بالأخره توی بحثا شرکت کنم.
-
نباید وا بدی. وا بدی سوارت میشن.

-
S.daniyal hosseiny مرگ مولف

️
|

️