هرچی تودلته بریز بیرون7
-
بجز محدودیت های مسخره و امکانات کمش، بیش از حد ناپایداره. آپلود هم که داخلش فاجعست، برای دانلود هم باید بگم موفق باشی. بعد چند ماه، عملا تمام فایل ها از سرورای مزخرفشون پاک شده.
-
Comrade
میدونستین سازنده های ایتا قمین؟!

️
نمیدونم درسته یا نه این جمله ولی شنیدم سروراشم از قمه. -
امروز دوساعت داشتم دنبال سالن امتحانات میگشتم هعی از این طبقه به اون طبقه از یه آقایی که معلوم بود تو دانشکده مسئول بود پرسیدم گفت این سالنو میری جلو میپیچی سمت چپ یه در شیشه ای میبینی میری بالا حالا من هعی میگشتم در شیشه ای پیدا میکردم که میره به سمت پایین نمیرفت بالا

️
دیگه داشت امتحانم شروع میشد یه پسره رو دیدم گفتم این سالن شماره ۵ کجاست گفت یه در شیشه ای هست پله میخوره میره بالا اونه
گفتم خب این در شیشه ای پیدا نمیکنم دیگه اعصابم خورد بود
بیچاره دلش سوخت گفت خب بیا خودش اومد نشونم داد
دیدم من از اونجا ۳۰ بار رد شدم ولی اون در شیشه ای و ندیدم
واقعا کورم مثل اینکه -
Anzw 18 کنکوریا تقریبا ۹۰ درصدشون وقتی از بند کنکور رها میشن اضطراب اجتماعی دارن چون چندین سال از عمرشون تک و تنها توی یه اتاق بودن به مرور درست میشه یه سال دوسال بگذره و خودشم تلاش کنه باهاش مقابله کنه
_ Reza _
۹۰ درصد؟!
آرههههههه خب آداب اجتماعی و توانایی معاشرتشون لنگ بزنه، ولی خب بازم نمیتونم همینجوری حرفت رو تایید کنم که این حجم ازشون اضطراب اجتماعی داشته باشن:))))))اصلا یه اختلال مسخره و عجیب غریبیه... نمیشه به هر خجالتی بودن یا آداب ندونستن، یا حتی درونگرایی گفت اضطراب اجتماعی
-
امتحانمم گرفتم ۳/۵ از ۵
حالا فکر مبکنید غلطام از کجا بود
دقیقا از اون فصل هایی که کامل و با وسواس نشسته بودم خونده بودم
بعد فصل هایی که وقت نکردم دادم چت جی پی تی خلاصه کنه و نکاتشو بگه اونارو کامل درست نوشتم
حالا همون سوالاتی که غلط نوشته بودم یکیشو اول درست نوشته بودم بعد اومدم سوالارو چک کنم عوضش کردم
دیگه من نباید سوال چک کنم تا اخرین سوال و نوشتم باید تحویل بدم
هربار چک کردم زدم جواب درست و پاک کردم غلط و نوشتم -
درسخوندن برای این امتحانم یکم سخت بود، مبحثش دوستداشتنی بودا ولی نکه سرما خوردم، پشت میز نشستن سختمه.
-
ولییی امیدوارم فردا امتحانمو خوب بودم، این ترم سر هیچ امتحانی بعدش اون حس خوبه رو نداشتم :((((
-
خدایا قراره تا وقتی خوابم بیاد و فردا هرچقد فرصت کنم مرور کنم، لطفن هر چی میخونم بره تو مغزم 🫶
-
مامان میخندید و میگفت بچه بودی میگفتی دوست دارم برم اتاق عمل وقتی میام بیرون بگم متاسفم
ولی مامان این سخت بود ندونی جواب همراهی مریض و چی بدی
با بی رحمی بگی من نمیدونم آقا از دکترش سوال کنی
میدونستی مریض کد خورده وبرگشته و بدحاله
اما بگی مریضتون خوبه...
فعلا نمیدونم از دکتر بپرسید:) -
از اونجایی که میگن یدالله مع الجماعه، لطفن شمام به خدا بگین کمکم کنه امتحان فردامو خوب بدم.

-
_ Reza _
۹۰ درصد؟!
آرههههههه خب آداب اجتماعی و توانایی معاشرتشون لنگ بزنه، ولی خب بازم نمیتونم همینجوری حرفت رو تایید کنم که این حجم ازشون اضطراب اجتماعی داشته باشن:))))))اصلا یه اختلال مسخره و عجیب غریبیه... نمیشه به هر خجالتی بودن یا آداب ندونستن، یا حتی درونگرایی گفت اضطراب اجتماعی
Anzw 18 خیلی از افراد ساکت وقتی پاش بیفته و بخوان حرف بزنن همرو قورت میدن به قولی میشه گفت ساکتن ولی حرف بلد...
باور کن درصد بالایی اضطراب اجتماعی رو دارن شاید از بیرون کمتر معلوم باشه ولی با وجودش سعی میکنن کارشونو کنن -

شعردانه