هرچی تودلته بریز بیرون7
-
-
ای عفونی مهاجر، سفرت سلامت اما...
-
ای عفونی مهاجر، سفرت سلامت اما...
S.daniyal hosseiny چهارشنبه ناهار خونهام
-
تو این هوای بارونی فردا نمیرم تو جاده
-
S.daniyal hosseiny چهارشنبه ناهار خونهام
Maaah
سلام برسون. -
Anzw 18
شنیدهم فحش جدید میخوای یاد بگیری. -
بچهها، خداوکیلی دو یا سهتاتون تلگرام از من سؤال فارسی میپرسین و صداهاتون شبیه همه و من واقعا هنوز که هنوزه نفهمیدهم کدومتون کدومه =)))))
-
تودلی بسه، یکم عفونی بخونم بعدش بخوابم

-
یعنی وجدانا بعضی وقتا خیلی به خودم میخندم.

-
Anzw 18
شنیدهم فحش جدید میخوای یاد بگیری.S.daniyal hosseiny
نه کارم با فحش را نمیفته
به چیزی سنگین تر و قوی تر نیاز دارم -
فقط آیناز رو میدونم کدومه. اونم چون خیلی واضح اسمش رو نوشته آیناز

-
فقط آیناز رو میدونم کدومه. اونم چون خیلی واضح اسمش رو نوشته آیناز

-
S.daniyal hosseiny
نه کارم با فحش را نمیفته
به چیزی سنگین تر و قوی تر نیاز دارمAnzw 18
باید ببینم دقیقا چیکار داری میکنی تا پیشنهادهای مناسب رو روی میز بذارم. -
Anzw 18
باید ببینم دقیقا چیکار داری میکنی تا پیشنهادهای مناسب رو روی میز بذارم.S.daniyal hosseiny
در واقع دارم هیچ کاری نمی کنم
آحححححح ای دانیال ای کاش می تونستم واضح تر دربارهش صحبت کنم ولی فعلا خودمم نمی دونم چی شده و نمی تونم
فعلا فقط دلم می خواد یکی رو (یا شایدم دوکی رو) بگیرم بزنم:))))))) من هیشکی رو تا حالا نزدم... ولی الان شدید احساس نیاز به خوابوندن یه مشت بزرگگگ تو صورت کسی دارم
️ -
همین که نوشتم دو یا سهتاتون سؤال میپرسین تو ببین اوضاع چقدر خیطه که نتونستم تشخیص بدم دوتا از اکانتا آدم جدیده یا همون آدم تکراریه

-
S.daniyal hosseiny
آحححححح ای دانیال ای کاش می تونستم واضح تر دربارهش صحبت کنم ولی فعلا خودمم نمی دونم چی شده و نمی تونم
فعلا فقط دلم می خواد یکی رو (یا شایدم دوکی رو) بگیرم بزنم:))))))) من هیشکی رو تا حالا نزدم... ولی الان شدید احساس نیاز به خوابوندن یه مشت بزرگگگ تو صورت کسی دارم
️Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
S.daniyal hosseiny
️Zahra.tg
متخصص این قضیه ایشونه.
|

شعردانه

️
مچکرم ازت
️