هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Maaah دارو رو استاد به ما اجازه نداد ولی آماده کردن سرم و... رو اجازه داشتیم.
آنژیوکت هم استاد میگه حتما باید من حضور داشته باشم
البته متاسفانه ما در برخی موارد اطاعت فرمایی نمیکنیم...

Batman آره عین ما، بعد ما یهسری کارا رو تنهایی و نوبتی انجام میدیم مث همین تعویض سرم، هپارین لاک، درآوردن آنژیوکت برای مرخصیها، یهسری داروهای سیف مثل هپارین یا داروهایی که تو ماسک میریزن، EKG و کلا اینجور چیزا
-
Maaah حالا یه چیزی بگم
یبار بچه ها به استاد نگفتن رفتن بالاسر یه مریض سن بالا خلاصه همه چیو درست انجام دادن اومدن...بعد دوستم میگه ۵ دقیقه بعد داشتم اتفاقی رد میشدم دیدم سرم بنده خدا نمیره رفتم ببینم مشکل چیه که دیدم گارو همونطوی مونده رو دست مریض بعد میگه فهمیدم مشکل چیه اومدم قضیه رو جمع کنم
...
میگه گفتم حاجی این ممکنه اذیتت کنه اجازه بده باز کنم میخوای اذیت نشی؟ گفت اشکالی نداره مرسی جوون بعد یه لبخند رضایت ملیحی زد
بعد دیگه هیچی قضیه رو جمع کردیم و فقط میخندیدیم بچه ها میگن بنده خدا اومده بود برا یه چیز ساده میدیدی چند دقیقه بعد با اره رفتن سراغ دستش
مراقب این موارد باشید خلاصه...اوووو ما انقد از این سوتیا دادیم، ترم دو استاد دو تا بیمار به هر کدوممون بعد مال من یکیشون آپوتل داشت، یکیشون آپوتل و سفتریاکسون بعد گفت آپوتل دوتارو بزن تو سرم، سفترو بزار تو جیبت مراقب باش هروقت تموم شد سفترشو بزن. بعد یک ساعت رفتم که سفترو بزنم مستقیم رفتم تخت 3 سوزنو زدم تو سرم بعد یهو دوستم اومد پیشم گفت مهدیه تنهایی؟ گفتم اره استاد خودش گفت خب، اصرار که نهههه توروخدا به استاد بگو منم عصبانیییی که چرا دخالت میکنیییی بعد رفتم استیشن گفتم استاد بیاین سفترو بزنیم استاد برگهشو درآورد گفت باشه برو سرتخت ۴ من میام بعد من اونجا فهمیدم وایییی داشتم اشتباهی میزدم بعد بیمار ۳ام حالش وحشتناک بود با همین اشتباه من ممکنه یه اتفاق بد میافتاد. هنوز که هنوزه از دوستم تشکر میکنم

-
اوووو ما انقد از این سوتیا دادیم، ترم دو استاد دو تا بیمار به هر کدوممون بعد مال من یکیشون آپوتل داشت، یکیشون آپوتل و سفتریاکسون بعد گفت آپوتل دوتارو بزن تو سرم، سفترو بزار تو جیبت مراقب باش هروقت تموم شد سفترشو بزن. بعد یک ساعت رفتم که سفترو بزنم مستقیم رفتم تخت 3 سوزنو زدم تو سرم بعد یهو دوستم اومد پیشم گفت مهدیه تنهایی؟ گفتم اره استاد خودش گفت خب، اصرار که نهههه توروخدا به استاد بگو منم عصبانیییی که چرا دخالت میکنیییی بعد رفتم استیشن گفتم استاد بیاین سفترو بزنیم استاد برگهشو درآورد گفت باشه برو سرتخت ۴ من میام بعد من اونجا فهمیدم وایییی داشتم اشتباهی میزدم بعد بیمار ۳ام حالش وحشتناک بود با همین اشتباه من ممکنه یه اتفاق بد میافتاد. هنوز که هنوزه از دوستم تشکر میکنم

Maaah یک اشتباه هم که نزدیک بود منجر به فاجعه بشه داشتیم...
تو بخش اورژانس بچه ها رفته بودن سر رقابت این که کی آنژیوکت بهتر میزنه به یه بچه حدود ۶ ساله آنژیوکت زده بودن بعد اسم روی سرم سمیه بوده و دقت نکردن...
اینا رفتن سرم سمیه خانم رو به پسر بچه ۶ ساله زدن که بعد سه دقیقه اینا معلوم میشه ای دل غافل چه اشتباهی...
اونجا هم عوض این که اشتباه رو جمع کنن گفتن واای سرم یکی دیگه رو زدیم بعد مادر بچه شروع کرده داد و جنگ و...
بعد این که استاد کلی بچه ها رو دعوا کرده میگه آخه اصلا اشتباهتون هیچی کدوم پسری اسمش سمیه هست که این دومی باشه مگه عقل ندارین ؟
-
دیوانه خانه علوم پزشکی...
-
Maaah یک اشتباه هم که نزدیک بود منجر به فاجعه بشه داشتیم...
تو بخش اورژانس بچه ها رفته بودن سر رقابت این که کی آنژیوکت بهتر میزنه به یه بچه حدود ۶ ساله آنژیوکت زده بودن بعد اسم روی سرم سمیه بوده و دقت نکردن...
اینا رفتن سرم سمیه خانم رو به پسر بچه ۶ ساله زدن که بعد سه دقیقه اینا معلوم میشه ای دل غافل چه اشتباهی...
اونجا هم عوض این که اشتباه رو جمع کنن گفتن واای سرم یکی دیگه رو زدیم بعد مادر بچه شروع کرده داد و جنگ و...
بعد این که استاد کلی بچه ها رو دعوا کرده میگه آخه اصلا اشتباهتون هیچی کدوم پسری اسمش سمیه هست که این دومی باشه مگه عقل ندارین ؟
Batman وایییی

سرم چی بود حالا؟ نرمال و دکستروز و اینا مشکلی نداره ولیییی اگه همراه با دارو باشه خطرناکه واقعن. چجوریییی اورژانس راهتون دادن؟
من ترم دو میخواستم برم کلییی التماس استادمونو میکردم توروخدا من به هیچی دست نمیزنم فقط نگا میکنم بازم تهدلش یهجوری بود -
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:

افریده ای زیباتر از برف؟!Me

-
به شدت ترس امتحان بیوشیمی ساختارو دارم
️. -
Batman وا نگو اینجورییی، خودمون که نباید خودمونو تخریب کنیم
کارا زیاده خب، واقعن یه لحظه آدم قاطی میکنه. تو یه بخش ۲۰ تخته ۳ تا پرستار و ۲ تا خدمات با ۶تا دانشجو و ۱ استاد از پس کارا برنمیانMaaah سلام قشنگم
خوبی ؟
|
شعردانه