هرچی تودلته بریز بیرون7
-
با اعصابم ور نرو دختر... خیلی دارم تلاش میکنم مواردی که برای اون «آره خیلی» به ذهنم میاد رو ننویسم

-
_..Parisa_ سلام قربونت برم، مرررسییی

تو خوبی؟
چرا نیستیییی؟ 🥲قربونت برم عزیز دلم

ممنون
همش درگیر امتحان و کارآموزی بودم هر هفته امتحان داشتیم اما فعلا تونستم از دانشگاه فرار کنم و برای یک ماه بیام خونه
بعضی وقتا هم می اومدم اینجا
تو چه خبر چی کار کردی این مدت ؟ -
S.daniyal hosseiny عه؟ اینم یه نمونه دیگه مسخره کردن. واقعن متاسفم. آخر الزمون شده ۲
Maaah
من مسخره نمیکنم. اذیت میکنم.
فرق داره. -
Maaah
من مسخره نمیکنم. اذیت میکنم.
فرق داره.اینو یهبار بهصورت جدی و رسمی سر کلاس به استاد توضیح دادم

️ -
قانع نشد البته آخرش.
ولی خب... اگه منطقی بود قانع میشد
-
با اعصابم ور نرو دختر... خیلی دارم تلاش میکنم مواردی که برای اون «آره خیلی» به ذهنم میاد رو ننویسم

S.daniyal hosseiny اره اینجا محیط مناسبی برای باز کردن این بحث زیبا نیست.

-
ولی خداوکیلی چقدر بیحیا شدهم

-
کیارستمی راست میگفت.
-
آدم زود به بیحیایی عادت میکنه.

-
S.daniyal hosseiny اره اینجا محیط مناسبی برای باز کردن این بحث زیبا نیست.

Maaah
اصلا. -
اینو یهبار بهصورت جدی و رسمی سر کلاس به استاد توضیح دادم

️S.daniyal hosseiny فرقشون چیه؟ احساس میکنم مسخره کردن اینه که چیزی رو به رخ کسی بکشی که عامل خجالتشه، ولی اذیت کردن اینه که کاری کنی یا حرفی بزنی که خودش به اون عاملی که ازش خجالت میکشه برسه و خجالت بکشه؟
-
قربونت برم عزیز دلم

ممنون
همش درگیر امتحان و کارآموزی بودم هر هفته امتحان داشتیم اما فعلا تونستم از دانشگاه فرار کنم و برای یک ماه بیام خونه
بعضی وقتا هم می اومدم اینجا
تو چه خبر چی کار کردی این مدت ؟_..Parisa_ واقعن یه ماه؟ خیلییی خوبه کهههه
منم عین تو
من تو فورجههام درواقع ۶ روز از کارآموزیام مونده با دو تا میانترم، کلاس نمیریم ولی
ولیییی اولین امتحان پایانترمم ۲۰امه بنابراین تا اطلاع ثانوی درسو بوسیدم گذاشتم کنار 

-
S.daniyal hosseiny فرقشون چیه؟ احساس میکنم مسخره کردن اینه که چیزی رو به رخ کسی بکشی که عامل خجالتشه، ولی اذیت کردن اینه که کاری کنی یا حرفی بزنی که خودش به اون عاملی که ازش خجالت میکشه برسه و خجالت بکشه؟
Comrade
نه صرفا فرقشون اینه که مسخره کردن بحث استهزا و ریشخند کردنه. اینکه چیزی رو به مسخره بگیری که معمولا و بیشتر درونش شرمی برای طرف بهوجود میاد. حس ناراحتی بهش دست میده، خودش نمیخنده و اذیت میشه و شما دارید میخندید.اذیت کردن (کرم ریختن یا شوخی) برای من تعریفش اینه که از حد و مرز رفتار با طرف بیرون نیست و به این معنی نیست که خودش داره از این شوخی آزار میبینه.
-
Comrade
نه صرفا فرقشون اینه که مسخره کردن بحث استهزا و ریشخند کردنه. اینکه چیزی رو به مسخره بگیری که معمولا و بیشتر درونش شرمی برای طرف بهوجود میاد. حس ناراحتی بهش دست میده، خودش نمیخنده و اذیت میشه و شما دارید میخندید.اذیت کردن (کرم ریختن یا شوخی) برای من تعریفش اینه که از حد و مرز رفتار با طرف بیرون نیست و به این معنی نیست که خودش داره از این شوخی آزار میبینه.
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
از حد و مرز رفتار با طرف بیرون نیست و به این معنی نیست که خودش داره از این شوخی آزار میبینه
من اینو نقض میکنم.
-
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
از حد و مرز رفتار با طرف بیرون نیست و به این معنی نیست که خودش داره از این شوخی آزار میبینه
من اینو نقض میکنم.
Maaah
اگه به حق بود واقعا پیگیر میشدم.
ولی خب.
-
پناه بر خدا یعنی یکی نشسته هر پیامی که میدیم میخونه، اونایی که دوس نداره پاک میکنه؟
-
Maaah
تازه رسیدی؟
|
شعردانه