هرچی تودلته بریز بیرون7
-
توروخدا مال منو نخون، همه چرت و پرت
-
که البته فکر میکنم خیلی هم بچهها نمیرسن بخونن. گزارش میزنن بقیه.
-
که البته فکر میکنم خیلی هم بچهها نمیرسن بخونن. گزارش میزنن بقیه.
S.daniyal hosseiny کاپ افتخار میدن به اونایی که گزارش میزنن
-
Maaah
یادمه یه چیزی درمورد نقض و اینا میگفتی. -
من خودم یه پیامو تاحالا گزارش زدهم

-
شایدم بیشتر زده باشم ولی یکیشو یادمه

-
به منم میدی کاپو؟

-
_ Reza _
میزانش چقدره؟S.daniyal hosseiny گفتن دیگه خیلی
-
من خودم یه پیامو تاحالا گزارش زدهم

S.daniyal hosseiny پست هایی که بی احترامی به شخص خاص باشه یا بی ادبی باشه رو منم گزارش زدم ولی کلا یسری زیرآبی داریم برا گزارش زدن حقایق جامعه
-
S.daniyal hosseiny گفتن دیگه خیلی
_ Reza _
میخوام ببینم دست بکشی کنده میشه یا باید بِکَنی. -
_ Reza _ شاید عجیب باشه، ولی نتم امروز به شکل عجیبی اوکیه. از صبح یکبار هم قطع نشده. افت سرعت عجیبی هم نداشته.
-
_ Reza _
میخوام ببینم دست بکشی کنده میشه یا باید بِکَنی.S.daniyal hosseiny کنده شده هیچی نمونده برا چیته ؟
-
S.daniyal hosseiny کنده شده هیچی نمونده برا چیته ؟
_ Reza _
ای بابا... درست میشه.
دکتر پوست و مو رفتی؟ -
Maaah
یادمه یه چیزی درمورد نقض و اینا میگفتی.S.daniyal hosseiny بعله
اولن که حد و مرز نداریم ما، شما باید میگفتیم عرض سلام و احترام خدمت خانوم مهدیه محترم اینجا اشتباه تایپی شده، بله امیدوارم به زودی این اختلال برطرف و اوقات شریف شما با ریلزهای اینستا پر شود. ثانیا بنده دارم آزار میبینم -
_..Parisa_ واقعن یه ماه؟ خیلییی خوبه کهههه
منم عین تو
من تو فورجههام درواقع ۶ روز از کارآموزیام مونده با دو تا میانترم، کلاس نمیریم ولی
ولیییی اولین امتحان پایانترمم ۲۰امه بنابراین تا اطلاع ثانوی درسو بوسیدم گذاشتم کنار 

آره ما دیگه خیلی وقت بود خونه نرفته بودیم کلاس ها رو زود تموم کردیم بقیه رو هم هر چی موند آنلاین قرار شد بزارن
کارآموزی ها مون هم ۱۹ ام تموم شد
شما این ترم چند جلسه کارآموزی داشتید و چه بخش هایی بودید ؟
خیل هم عالی
ولی واقعا از یه جایی به بعد دیگه آدم نمیتونه امتحان بده از درس خودن خسته میشه ما از اخرای مهر داشتیم امتحان میدادیم تا یک هفته پیش امتحان آخری رو دیگه واقعا نمی تونستیم لغو کردیم
ترم ۴ خیلی سخته خدا خودش کمک کنه بتونیم اون رو هم پشت سر بزاریم -
_ Reza _
پروکسی استفاده میکنی؟ من رایتل دارم. اوضاع خطم خوبه. -
_ Reza _
ای بابا... درست میشه.
دکتر پوست و مو رفتی؟S.daniyal hosseiny کاکو نتم ضعیفه بیخیال پشمای ما
-
S.daniyal hosseiny بعله
اولن که حد و مرز نداریم ما، شما باید میگفتیم عرض سلام و احترام خدمت خانوم مهدیه محترم اینجا اشتباه تایپی شده، بله امیدوارم به زودی این اختلال برطرف و اوقات شریف شما با ریلزهای اینستا پر شود. ثانیا بنده دارم آزار میبینمMaaah ها؟
-
_ Reza _
پروکسی استفاده میکنی؟ من رایتل دارم. اوضاع خطم خوبه.S.daniyal hosseiny با هیچی نمیاد ایرانسل همراه پروکسی وی پی ان...

شعردانه