هرچی تودلته بریز بیرون7
-
S.daniyal hosseiny دیگه حوصله توضیح اضافه ندارم لطفن مزاحم نشین جناب.
Maaah
خانم شما مزاحم میشین.
من از همون اول از یکی دیگه سؤال کردم شما دخالت کردین. -
ملت چه وقیح شدهن.
-
برای لحظاتی همه رو باد برد.

-
آره ما دیگه خیلی وقت بود خونه نرفته بودیم کلاس ها رو زود تموم کردیم بقیه رو هم هر چی موند آنلاین قرار شد بزارن
کارآموزی ها مون هم ۱۹ ام تموم شد
شما این ترم چند جلسه کارآموزی داشتید و چه بخش هایی بودید ؟
خیل هم عالی
ولی واقعا از یه جایی به بعد دیگه آدم نمیتونه امتحان بده از درس خودن خسته میشه ما از اخرای مهر داشتیم امتحان میدادیم تا یک هفته پیش امتحان آخری رو دیگه واقعا نمی تونستیم لغو کردیم
ترم ۴ خیلی سخته خدا خودش کمک کنه بتونیم اون رو هم پشت سر بزاریم_..Parisa_ ما ۲۷ روز، مرکز بهداشت و داخلی و جراحی عمومی. عهههه؟ پس این حقیقت که ترم ۴ سختترین ترمه واقعیت داره؟
-
_ Reza _
یهبار network type خطت رو عوض کن... بذارش روی حالت کمتر و دوباره برش گردن به LTE. ببین درست میشه یا نه.S.daniyal hosseiny انجام دادم تاثیری نداشت نمیدونم چشه فقط برا من اینطور شده اینستا میاره ولی تل نه
پیامام یکطرفه شدن پیام از طرف من فرستاده میشه ولی پیامی دریافت نمیکنم -
Maaah
خانم شما مزاحم میشین.
من از همون اول از یکی دیگه سؤال کردم شما دخالت کردین. -
ملت چه وقیح شدهن.
S.daniyal hosseiny وااا کمک به همنوع بود خب

-
S.daniyal hosseiny انجام دادم تاثیری نداشت نمیدونم چشه فقط برا من اینطور شده اینستا میاره ولی تل نه
پیامام یکطرفه شدن پیام از طرف من فرستاده میشه ولی پیامی دریافت نمیکنم_ Reza _
دیگه واللا نظری ندارم.
اگه میخوای کانفیگ بفرستم برات ببینی میتانی استفاده کنی یا نمیتانی. -
S.daniyal hosseiny انجام دادم تاثیری نداشت نمیدونم چشه فقط برا من اینطور شده اینستا میاره ولی تل نه
پیامام یکطرفه شدن پیام از طرف من فرستاده میشه ولی پیامی دریافت نمیکنم -
_ Reza _
دیگه واللا نظری ندارم.
اگه میخوای کانفیگ بفرستم برات ببینی میتانی استفاده کنی یا نمیتانی.S.daniyal hosseiny اگه بفرستی ممنانت میشم
-
S.daniyal hosseiny وااا کمک به همنوع بود خب

Maaah
مزاحم نشید سرکار خانم.
من توی رابطهم.
-
با تنهایی

-
با تنهایی

S.daniyal hosseiny چه دردناک، آه قلبم 🥲
-
_..Parisa_ ما ۲۷ روز، مرکز بهداشت و داخلی و جراحی عمومی. عهههه؟ پس این حقیقت که ترم ۴ سختترین ترمه واقعیت داره؟
Maaah ما خیلی کمتر داشتیم مگه چند واحد بود از شما ؟
آره ترم بالایی های ما ۴ ماه کارآموزی دارن و هرهفته ۳ جلسه و برای اکثر کارآموزی ها علاوه بر کنفرانس امتحان کتبی میدن قلب و تنفس هم خیلی سنگین و زیاده و من نمیدونم خودمون با ترم کوتاه بهمن و گرمای هوا چه بلایی قراره سرمون بیاد -
S.daniyal hosseiny چه دردناک، آه قلبم 🥲
Maaah
خیلی هم رابطهمون خوبه. بفرمایید. -
Maaah ما خیلی کمتر داشتیم مگه چند واحد بود از شما ؟
آره ترم بالایی های ما ۴ ماه کارآموزی دارن و هرهفته ۳ جلسه و برای اکثر کارآموزی ها علاوه بر کنفرانس امتحان کتبی میدن قلب و تنفس هم خیلی سنگین و زیاده و من نمیدونم خودمون با ترم کوتاه بهمن و گرمای هوا چه بلایی قراره سرمون بیاد_..Parisa_
۳ واحد، آره مام عین ترم بالاییهای شماییم ۳ روز آخر هفته. مام هم ارائه داریم هم امتحان 🥲 اووو خب تعطیلات عید هست نگران نباش -
Maaah
خیلی هم رابطهمون خوبه. بفرمایید.S.daniyal hosseiny پایدار باشین.

شعردانه