هرچی تودلته بریز بیرون7
-
_ Reza _
ای بابا... درست میشه.
دکتر پوست و مو رفتی؟S.daniyal hosseiny کاکو نتم ضعیفه بیخیال پشمای ما
-
S.daniyal hosseiny بعله
اولن که حد و مرز نداریم ما، شما باید میگفتیم عرض سلام و احترام خدمت خانوم مهدیه محترم اینجا اشتباه تایپی شده، بله امیدوارم به زودی این اختلال برطرف و اوقات شریف شما با ریلزهای اینستا پر شود. ثانیا بنده دارم آزار میبینمMaaah ها؟
-
_ Reza _
پروکسی استفاده میکنی؟ من رایتل دارم. اوضاع خطم خوبه.S.daniyal hosseiny با هیچی نمیاد ایرانسل همراه پروکسی وی پی ان...
-
_ Reza _
پروکسی استفاده میکنی؟ من رایتل دارم. اوضاع خطم خوبه.S.daniyal hosseiny توی زندگیم اولین نفری هستی که دیدم داره از رایتل استفاده میکنه.
-
S.daniyal hosseiny با هیچی نمیاد ایرانسل همراه پروکسی وی پی ان...
_ Reza _
یهبار network type خطت رو عوض کن... بذارش روی حالت کمتر و دوباره برش گردن به LTE. ببین درست میشه یا نه. -
S.daniyal hosseiny توی زندگیم اولین نفری هستی که دیدم داره از رایتل استفاده میکنه.
Comrade
من شاید بگم ۷ساله خطمو دارم.
-
Maaah ها؟
S.daniyal hosseiny دیگه حوصله توضیح اضافه ندارم لطفن مزاحم نشین جناب.
-
S.daniyal hosseiny دیگه حوصله توضیح اضافه ندارم لطفن مزاحم نشین جناب.
Maaah
خانم شما مزاحم میشین.
من از همون اول از یکی دیگه سؤال کردم شما دخالت کردین. -
ملت چه وقیح شدهن.
-
برای لحظاتی همه رو باد برد.

-
آره ما دیگه خیلی وقت بود خونه نرفته بودیم کلاس ها رو زود تموم کردیم بقیه رو هم هر چی موند آنلاین قرار شد بزارن
کارآموزی ها مون هم ۱۹ ام تموم شد
شما این ترم چند جلسه کارآموزی داشتید و چه بخش هایی بودید ؟
خیل هم عالی
ولی واقعا از یه جایی به بعد دیگه آدم نمیتونه امتحان بده از درس خودن خسته میشه ما از اخرای مهر داشتیم امتحان میدادیم تا یک هفته پیش امتحان آخری رو دیگه واقعا نمی تونستیم لغو کردیم
ترم ۴ خیلی سخته خدا خودش کمک کنه بتونیم اون رو هم پشت سر بزاریم_..Parisa_ ما ۲۷ روز، مرکز بهداشت و داخلی و جراحی عمومی. عهههه؟ پس این حقیقت که ترم ۴ سختترین ترمه واقعیت داره؟
-
_ Reza _
یهبار network type خطت رو عوض کن... بذارش روی حالت کمتر و دوباره برش گردن به LTE. ببین درست میشه یا نه.S.daniyal hosseiny انجام دادم تاثیری نداشت نمیدونم چشه فقط برا من اینطور شده اینستا میاره ولی تل نه
پیامام یکطرفه شدن پیام از طرف من فرستاده میشه ولی پیامی دریافت نمیکنم -
Maaah
خانم شما مزاحم میشین.
من از همون اول از یکی دیگه سؤال کردم شما دخالت کردین. -
ملت چه وقیح شدهن.
S.daniyal hosseiny وااا کمک به همنوع بود خب

-
S.daniyal hosseiny انجام دادم تاثیری نداشت نمیدونم چشه فقط برا من اینطور شده اینستا میاره ولی تل نه
پیامام یکطرفه شدن پیام از طرف من فرستاده میشه ولی پیامی دریافت نمیکنم_ Reza _
دیگه واللا نظری ندارم.
اگه میخوای کانفیگ بفرستم برات ببینی میتانی استفاده کنی یا نمیتانی. -
S.daniyal hosseiny انجام دادم تاثیری نداشت نمیدونم چشه فقط برا من اینطور شده اینستا میاره ولی تل نه
پیامام یکطرفه شدن پیام از طرف من فرستاده میشه ولی پیامی دریافت نمیکنم -
_ Reza _
دیگه واللا نظری ندارم.
اگه میخوای کانفیگ بفرستم برات ببینی میتانی استفاده کنی یا نمیتانی.S.daniyal hosseiny اگه بفرستی ممنانت میشم
-
S.daniyal hosseiny وااا کمک به همنوع بود خب

Maaah
مزاحم نشید سرکار خانم.
من توی رابطهم.
-
با تنهایی

شعردانه