هرچی تودلته بریز بیرون7
-
_..Parisa_ ما ۲۷ روز، مرکز بهداشت و داخلی و جراحی عمومی. عهههه؟ پس این حقیقت که ترم ۴ سختترین ترمه واقعیت داره؟
Maaah ما خیلی کمتر داشتیم مگه چند واحد بود از شما ؟
آره ترم بالایی های ما ۴ ماه کارآموزی دارن و هرهفته ۳ جلسه و برای اکثر کارآموزی ها علاوه بر کنفرانس امتحان کتبی میدن قلب و تنفس هم خیلی سنگین و زیاده و من نمیدونم خودمون با ترم کوتاه بهمن و گرمای هوا چه بلایی قراره سرمون بیاد -
S.daniyal hosseiny چه دردناک، آه قلبم 🥲
Maaah
خیلی هم رابطهمون خوبه. بفرمایید. -
Maaah ما خیلی کمتر داشتیم مگه چند واحد بود از شما ؟
آره ترم بالایی های ما ۴ ماه کارآموزی دارن و هرهفته ۳ جلسه و برای اکثر کارآموزی ها علاوه بر کنفرانس امتحان کتبی میدن قلب و تنفس هم خیلی سنگین و زیاده و من نمیدونم خودمون با ترم کوتاه بهمن و گرمای هوا چه بلایی قراره سرمون بیاد_..Parisa_
۳ واحد، آره مام عین ترم بالاییهای شماییم ۳ روز آخر هفته. مام هم ارائه داریم هم امتحان 🥲 اووو خب تعطیلات عید هست نگران نباش -
Maaah
خیلی هم رابطهمون خوبه. بفرمایید.S.daniyal hosseiny پایدار باشین.
-
بعد از یه مدت خیلی طولانی دیدمش.
نشست با یهذوقی گفت موی سفید پیدا کردم توی سرم.
گفتم منم در آوردهم. البته نمیدونم تاحالا دیدی یا نه... تو خیلی نگاه نمیکنی.
گفت تو که همون روزا هم داشتی.
جا خوردم.
گفتم فکر نمیکردم دیده باشی! خندهم گرفت یکم مکث کردم گفتم تازه هروقت من میگفتم مسخره میکردی میگفتی کو، نشون بده ببینم.
هیچی نگفت دیگه. فقط لبخند زد و معنیش این بود که فقط میخواستم مثل همیشه بهت بگم ربطی نداره. نباید حرف پیرمرد درونتو گوش بدی. -
آدم وقتی میفهمه یکی قایمکی، اون زیر میرا حواسش بهش هست ولی صداشو درنمیاره، کلا یه حال دیگه میشه.
-
S.daniyal hosseiny پایدار باشین.
Maaah
هستیم.
قوی. -
_..Parisa_
۳ واحد، آره مام عین ترم بالاییهای شماییم ۳ روز آخر هفته. مام هم ارائه داریم هم امتحان 🥲 اووو خب تعطیلات عید هست نگران نباشMaaah خوب از ما ۲ واحده
واقعا سخته، کار آموزی این ترم به ما سخت نگرفتن و همه چی خیلی کشکی بود
الان که تعدادمون زیاد شده و ورودی های جدید اومدن با مشکلات خوابگاه مواجه شدم و خیلی سخته اتفاقات خیلی عجیبی داره میفته
واقعا دوست ندارم برگردم خوابگاه -
Maaah خوب از ما ۲ واحده
واقعا سخته، کار آموزی این ترم به ما سخت نگرفتن و همه چی خیلی کشکی بود
الان که تعدادمون زیاد شده و ورودی های جدید اومدن با مشکلات خوابگاه مواجه شدم و خیلی سخته اتفاقات خیلی عجیبی داره میفته
واقعا دوست ندارم برگردم خوابگاه_..Parisa_ ترم دیگه چند واحدین؟
خابگاه برای منم سخت شده، تحمل میکنم فعلن که -
_..Parisa_ ترم دیگه چند واحدین؟
خابگاه برای منم سخت شده، تحمل میکنم فعلن کهMaaah نمیدونم نپرسیدم
من دیگه دارم منفجر میشم بدتر اینه جا به جا شدیم این جای جدید کوچیکه چند دقیقه نمیتونی تنها باشی حتی داخل حیاط همیشه چند نفر حضور دارن -
Maaah
هستیم.
قوی.S.daniyal hosseiny خیلی هم عالی
ایشالله همین روندو ادامه بدین، ما ادامه دادیم راضی بودیم. -
Maaah نمیدونم نپرسیدم
من دیگه دارم منفجر میشم بدتر اینه جا به جا شدیم این جای جدید کوچیکه چند دقیقه نمیتونی تنها باشی حتی داخل حیاط همیشه چند نفر حضور دارن_..Parisa_

خوابگاه همینه دیگه، من بعضی وقتا اینجوریام که خدایا نمیشه برای چند ساعت هیچ آدمی نبینم؟
-
_..Parisa_

خوابگاه همینه دیگه، من بعضی وقتا اینجوریام که خدایا نمیشه برای چند ساعت هیچ آدمی نبینم؟
Maaah آره
اصلا من که فکر نمیکردم بتونم در خوابگاه زندگی کنم و تونستم تا الان دوم بیارم خودش خیلیه بقیه اش رو هم خدا کمک میکنه انشالله -
در ساز کده

گفته است:Setar 1.mp3
امیدوارم لذت ببرین
🪕
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فارغ-التحصیلان-آلاءپست جدید بعد مدت ها امیدوارم دوست داشته باشین 🪕

-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
شعردانه