هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Maaah دیگه وقتی به حال ما میخندی اینه دیگه

گوشیتم اگه آیفون باشه صد در صد به این که جزو ثروتمندانی ایمان پیدا میکنم
قشر ثروتمند در حال تمسخر افزایش قیمت و وارد شدن فشار اقتصادی به طبقه پایینتر
-
انرژی ش میشه

خب اینم از این .بعد این فقط برای ۱ الکترون بعد هم زمان جندین تا الکترون دو اتم بچرخه هر کدوم تابع جدا انرژی ها متفاوت بسته به اینکه تو چ سطحی باشن
هعییییییییی
-
حوصلهی این همه آدمو که متاسفانه تقریبا شبیه من و بابامن رو ندارم، منو ببرین خونه.
-
کنکور، بحث جدانشدنی خانواده پدری.

-
وایییییی

تو کتابخونه ام طبقه بالا برای دخترا کف پسرا نشستن بعد انقدر خلوت شده بالا
یک خمیازه کشیدم
بعد اخرش حواسم بود
گفتم آااام
صدام پیچید

-

سالن سکوت خلوتت
-
یلدای همگی مبارک

دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
Batman نخیرم یکی باید منو مسخره کنه، چی میگی بر خودت؟
والا ما ترم ۲ رو پاس کردیم اون قدیما، میدونم سخته رو مغز فشار میاره ولی دیگه تا این حد؟ -
یلدای همگی مبارک
امیدوارم سال بعد در شرایط بهتری به هم شب یلدا رو تبریک بگیم
-
یلداتون مبااااارک
️
️
️
️
️
️
️

️ان شاالله همیشه در سلامتي و خوشحال کنار خانواده هاتون باشید
خصوصا همچین شب های رو
-
ای عمر نا آرام من رفتی کجا؟
-
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate
قبلا نه. ولی الآن آره. ترجیح میدم تنها باشم ولی کنار افرادِ کج و کوله نباشم.
درواقع برای من مرز بین اینکه طرف مقابل دوست خوبی هست یا نیست، مشخص نبود. بحث این بود که جاهایی باج میدادم صرفا چون نمیدونستم این رفتاری که داره باهام میشه، رفتاری نیست که باید بشه.
درحال حاضر هم دوستای زیادی ندارم که باهاشون احساس نزدیکی کنم. آدمای زیادی رو میشناسم. ولی با افراد خیلی کم و معدودی احساس نزدیکی میکنم... و خب کلا توی دوستیها و روابطم اونقدر سختگیرم و البته چیزای خیلی بدیهی برام ارجحه (مثل صداقت خالص و بلوغِ ذهنی و نترسیدن از خودِ واقعی بودن) که آدمای خیلی زیادی رو برای معاشرت و دوستی پیدا نمیکنم.خیلیم خوب منم دقیق همین شدم
قبلا هر کاری میکردم طرف دوستم بمونه یا هر چیزی که ارتباط بگیرم باهاشون
با اینکه هر رفتار بدی باهام میکردن
خیلیم خانواده بهم میگفتن نکن...
اخر سر هم ضربه خوردم طبیعتا
حتی تو دانشگاه هم برام اینجور شد چند ترم پیش
با اینکه همه رو می شناسم یکی دو تا رفیق خوب دارمSuccinate در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
با اینکه همه رو می شناسم یکی دو تا رفیق خوب دارم
منم همینطور سانیا منم همینطور
-
طرفو خورد خمیر کردن بعد رفتن پیویش عذرخواهی جوابشونو نداده الان اومده به من میگه اگه باهاش در ارتباطی بگو خیلی رفتارت زشته هنوز به بلوغ نرسیدی یکی برای عذرخواهی میاد باید درست رفتار کنی
میگم چرا نمیخوای به خودت خرده بگیری ؟ چرا نمیخوای قبول کنی وقتی طرفو سوزوندی نباید به خاطر دودی که ازش بلند شده سرزنشش کنی این واکنش همون رفتار زشت خودته پس لطفا یا اقدام نکن یا وقتی برای عذرخواهی اومدی انتظار اینو داشته باش طرف دوست نداشته باشه ریختتو ببینه -
این روزا زندگی کردن خیلی سخت شده
حسرت ها و آرزو ها هر روز سنگینیش رو سینه آدم بیشتر میشه
فشار مقایسه کردن خودمون با بقیه دلیل اصلی سردردامون شده
ظلم تو خشت خشت خونمون (ایرانمون) ریشه دوونده
و اشتباه کردن راحت ترین کار ممکن شده
اونقدر اشتباه میکنیم اونقدر به بیراهه میریم که وقتی به خودمون بیایم حتی ادم تو آینه رو هم نمیشناسیم. چون جنگیدن و تاب آوری سخت ترین کار دنیا شدهاما هرچقدرم اشتباه کردین و شکست خوردین و غرق بدبختی سیاهی شدین یادتون نره که میگه
باز آ... هر آنچه هستی باز آ
و در درگه عشق نومیدی نیستعاشق باشین... تو خانواده تو کار تو رابطه تو تحصیل تو سختی و....
یادتون نره حتی بلندترین شب ها هم به صبح ختم میشن
با وجود تموم این نامیدی ها و ظلم ها ما ادامه داریم
زمستون رو با اتیش سینتون گرم کنید
یلداتون مبارک داییا

شعردانه

️