هرچی تودلته بریز بیرون7
-
یه دوست رشته ریاضی لطف میکنه بیاد چت چندتا سوال از دروس اختصاصی رشته شون ( هندسه گسسته اینا ) داشتم
ریاضیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء -
آقا تف تو هرچی هوش مصنوعیه
واقعا اینکه عکسمونو بدیم هوش مصنوعی و بنویسیم «خوشگلش کن برای پروفایل» یه حرکت انسان ستیزانه محسوب میشه ...
همه یوسف و زلیخا نیستن ولی دیگه بادی دیسمورفیک دیسوردر نداشته باشید حداقل براش تحت درمان قرار بگیرید
خدا منو ببخشه
ولی پروفایلا میشه شبیه «اِن هاتاوی»
میان حضوری میبینی شدن آنابل -
جگرم برای سهراب آتیش گرفت.
-
آقا تف تو هرچی هوش مصنوعیه
واقعا اینکه عکسمونو بدیم هوش مصنوعی و بنویسیم «خوشگلش کن برای پروفایل» یه حرکت انسان ستیزانه محسوب میشه ...
همه یوسف و زلیخا نیستن ولی دیگه بادی دیسمورفیک دیسوردر نداشته باشید حداقل براش تحت درمان قرار بگیرید
خدا منو ببخشه
ولی پروفایلا میشه شبیه «اِن هاتاوی»
میان حضوری میبینی شدن آنابلDexterMoreRight
بذار حداقل مجازی خوشگل باشیم🥲 -
DexterMoreRight
بذار حداقل مجازی خوشگل باشیم🥲تازه میخوام عکس امبر هرد رو بفرستم بگم یه ترکیب از من و امبر هرد درست کن

-
واقعا با هیچگونه تبعیض یا امتیاز خاصی نمیتونم کنار بیام. به چه دلیلی کسی که بخاطر دل خودش ازدواج کرده تا این حد توسط اساتید حمایت میشه؟ چرا یه استاد به کسی که کار میکنه نمره بالا و مفت میده؟ و موارد مشابه...
منظورم اینه که چیزی مثل تحصیلات و ... به هر حال اجباری نیستن و هدف آموزش و نشون دادن لیاقت رو دارن. این چجور عدالتی هست که یک نفر که زحمت کشیده با معدل x فارغ التحصیل بشه و کسی که ازدواج کرده، کار میکنه یا ... بدون درس خوندن، بدون سواد و بدون نظم با همون معدل و بلکه بالاتر فارغ التحصیل بشه؟ این حتی باعث پایین اومدن ارزش مدرک اون شخص زحمت کش هم میشه و البته افرادی که مورد حمایت بی دلیل و غیر منطقی قرار گرفتن با این بی نظمیشون، نظم کلی کلاس ها رو هم بهم میزنن و افراد دیگه رو دلسرد میکنن.
البته با حمایت هایی مثل حرکتایی مثل هزینه ای که برای ساخت چیزایی مثل خوابگاه متاهلی، وام و ... میذارن مخالف نسیتم، حتی تا یه حد خیلی محدودی میشه توی غیبت هم ارفاق کرد. ولی امتحان و نمره باید بدون تبعیض باشه. -
دلت خوشه مرد...
کشک چی، پشم چی...
کی اهمیت میده؟
فقط حفظ آرمانهای انقلاب مهمه. -
من کل عمومیای کنکورم رو بالای ۵٠درصد زدم.
تخصصیامو ۱۴ ۷ ۱٠ زدم.
دانشگاه هنر اصفهان قبول شدم با رتبهٔ ۲۶۹۱ منطقه دو.
اونوقت تو فکر کن اونی که سهمیهٔ ۲۵درصد داره چیکار میتونه بکنه. -
فکر کردی مملکت جای عدالت یا من و توئه؟
-
مملکت «مالـ»ـشونه.
مالِ ایناس. همهش.

|
شعردانه