هرچی تودلته بریز بیرون7
-
داری سوار بی ار تی میشی
داخل بی ار تی هم عادیه
حتی صندلی خالیه
هنوز کامل نرفتی تو رانند در رو می بنده
آخه پدرسگگگگگ
کوری؟ -
در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate فکر کنم روز جمعه سرویس دانشگاه رو امتحان نکردی

آخه سوار بی ار تی شدم
دانشگاه بود یه چیزی
بعد درم باز نمیکرد -
من بیشتر نمی خوام ادم تا اینکه نتونم…
#تودلی -
۱۳۶۸۰۰...
کجا داریم میریم واقعا؟... -
M.an
Writing🫴 -
بایدکرد درس بخونم
تو کتابخونه ام
اما هیچ نخوندم
-
هعییییییییییییی دیگه واقعا از این وضعم خستم
-
این ملی گلد معتبره؟
-
S.daniyal hosseiny
سلام
نمیدونم منظورتون کدوم سهرابه
ولی شخصا دیروز برای اولین بار داستان کامل نبرد رستم و سهراب رو شنیدم ؛ واقعا دلم به حال سهراب و سادگیش سوخت
و همونطور که فردوسی بینش حرص میخورد؛ ما هم حرص میخوردیم که چطور رستم پسرشو نمیشناسه
...
قبلش میدونستم پایان داستانشون رسم ، سهراب رو میکشه ولی نمیدونستم چجوری؛ که وقتی فهمیدم ، بیشتر آتیش گرفتم.Hhh Hh
منم منظورم دقیقا همون سهرابه و دارم درس میخونم، دیروز دقیقا کلیت داستان رو خوندم بهطور کامل.
بزرگترین غم من برای سهراب این بود که دوبار از خود شخص رستم پرسید تو رستمی؟ و رستم هر دو بار جوابش رو نداد. -
جدای از تمام پرسشهایی که از همه کرد و هیچکسی بهش نگفت.
-
Blue28 فعلا که معتبره ولی برای نگهداری طلا و... پیشنهاد نمیکنم اصلا
دلیل؟ این سایتای ایران همشون منابع محدودی طلا دارن با این که الان ادعا دارن هر وقتی بخواید طلا رو به صورت فیزیکی دریافت میکنید ولی حقیقتش اینه که الان اینطوره! اگه شرایطی پیش بیاد که اکثر کاربرا درخواست طلای فیزیکی کنن توان انجامش رو نخواهند داشت و کلاهبرداری میشه...در واقع منابع و امکاناتشون اجازه نمیده اصلا چنین ادعایی محقق بشه!
به نظر من الان اگه قصد خریدای خرد دارید بهترین کار اینه ارز تترگلد بخرید که هم امن هست و هم صد در صد مطمئن.
اگه توضیح بیشتری خواستید میتونید ازم بپرسید جواب میدم. -
Blue28 فعلا که معتبره ولی برای نگهداری طلا و... پیشنهاد نمیکنم اصلا
دلیل؟ این سایتای ایران همشون منابع محدودی طلا دارن با این که الان ادعا دارن هر وقتی بخواید طلا رو به صورت فیزیکی دریافت میکنید ولی حقیقتش اینه که الان اینطوره! اگه شرایطی پیش بیاد که اکثر کاربرا درخواست طلای فیزیکی کنن توان انجامش رو نخواهند داشت و کلاهبرداری میشه...در واقع منابع و امکاناتشون اجازه نمیده اصلا چنین ادعایی محقق بشه!
به نظر من الان اگه قصد خریدای خرد دارید بهترین کار اینه ارز تترگلد بخرید که هم امن هست و هم صد در صد مطمئن.
اگه توضیح بیشتری خواستید میتونید ازم بپرسید جواب میدم.

|
شعردانه