هرچی تودلته بریز بیرون7
-
جدای از تمام پرسشهایی که از همه کرد و هیچکسی بهش نگفت.
-
Blue28 فعلا که معتبره ولی برای نگهداری طلا و... پیشنهاد نمیکنم اصلا
دلیل؟ این سایتای ایران همشون منابع محدودی طلا دارن با این که الان ادعا دارن هر وقتی بخواید طلا رو به صورت فیزیکی دریافت میکنید ولی حقیقتش اینه که الان اینطوره! اگه شرایطی پیش بیاد که اکثر کاربرا درخواست طلای فیزیکی کنن توان انجامش رو نخواهند داشت و کلاهبرداری میشه...در واقع منابع و امکاناتشون اجازه نمیده اصلا چنین ادعایی محقق بشه!
به نظر من الان اگه قصد خریدای خرد دارید بهترین کار اینه ارز تترگلد بخرید که هم امن هست و هم صد در صد مطمئن.
اگه توضیح بیشتری خواستید میتونید ازم بپرسید جواب میدم. -
Blue28 فعلا که معتبره ولی برای نگهداری طلا و... پیشنهاد نمیکنم اصلا
دلیل؟ این سایتای ایران همشون منابع محدودی طلا دارن با این که الان ادعا دارن هر وقتی بخواید طلا رو به صورت فیزیکی دریافت میکنید ولی حقیقتش اینه که الان اینطوره! اگه شرایطی پیش بیاد که اکثر کاربرا درخواست طلای فیزیکی کنن توان انجامش رو نخواهند داشت و کلاهبرداری میشه...در واقع منابع و امکاناتشون اجازه نمیده اصلا چنین ادعایی محقق بشه!
به نظر من الان اگه قصد خریدای خرد دارید بهترین کار اینه ارز تترگلد بخرید که هم امن هست و هم صد در صد مطمئن.
اگه توضیح بیشتری خواستید میتونید ازم بپرسید جواب میدم. -
Blue28 تا حالا اسم تتر به گوشتون خورده؟ تتر یک ارزی هست که همیشه قیمتش تقریبا یک دلاره و ثابته
حالا این بنیاد اومده با کلی خرید طلا و پشتوانه زیاد در حدی که بیشتر از بانکای جهان هم در دوره ای طلا خریده یک ارزی رو با پشتوانه قوی ساخته به نام تتر گلد که ارزشش همون ارزش طلا هست!
وقتی شما تتر گلد میخری انگار طلا خریدی فقط به صورت مجازی که با قیمت جهانی طلا بالا و پایین میشه فرقش با این ایرانیا هم اینه که خیلی خیلی پشتوانه قوی داره و مطمئن هست. -
Blue28 تا حالا اسم تتر به گوشتون خورده؟ تتر یک ارزی هست که همیشه قیمتش تقریبا یک دلاره و ثابته
حالا این بنیاد اومده با کلی خرید طلا و پشتوانه زیاد در حدی که بیشتر از بانکای جهان هم در دوره ای طلا خریده یک ارزی رو با پشتوانه قوی ساخته به نام تتر گلد که ارزشش همون ارزش طلا هست!
وقتی شما تتر گلد میخری انگار طلا خریدی فقط به صورت مجازی که با قیمت جهانی طلا بالا و پایین میشه فرقش با این ایرانیا هم اینه که خیلی خیلی پشتوانه قوی داره و مطمئن هست. -
Blue28
مثال بگم ارزش هر تتر گلد الان ۴۴۸۰ دلار هست تقریبا یعنی همون قیمت طلا
شما میای مثلا یک هزارم تتر گلد میخری و میزاری توی ولت یا همون کیف پولت میمونه فردا میخوای دوباره مثال بیشتر بخری دوباری میری یک هزارم میخری و...
وقتی هم که خواستی به راحتی و از طرق صرافی ایرانی مثل بیت پین پولت رو برداشت میکنی! هم امنه هم نگران کلاهبرداری و... نیستی هم هر وقت بخوای بهش دسترسی داری
یکم ممکنه سخت به نظر برسه براتون چون اولین باره میشنوین ولی خیلی راحت تره قضیه و امن تر -
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
من کل عمومیای کنکورم رو بالای ۵٠درصد زدم.
تخصصیامو ۱۴ ۷ ۱٠ زدم.
دانشگاه هنر اصفهان قبول شدم با رتبهٔ ۲۶۹۱ منطقه دو.
اونوقت تو فکر کن اونی که سهمیهٔ ۲۵درصد داره چیکار میتونه بکنه.ما یه سری بچه هامون سهمیه ۲۵ درصد دارن
من واسم سواله اینا آزاد چیکار میکنن
مگه میشه دولتی قبول نشن؟ -
از مرحله دلار گرون شد خیلی سخته فلان چیز رو بخرم رسیدیم به مرحله خوب شد فلان چیز رو خریدم وگرنه الان دیگه اصلا نمیتونستم بخرم

Level up...
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Zahra.tg ترکی مینویسی ترکی هم بخون دیگه

هیچی داشتم میگفتم هفت و نیم تراکتور با پرسپولیس بازی داره که تموم شد دیگه...

|
شعردانه