هرچی تودلته بریز بیرون7
-

Rare؟:)
وا.جمع کن خودتو. -

بهش میگم تک کلمه ای جواب بده کورتکسو میگه کورت:)))) -
دلقکککک
-

شب آرزوهاست...
آرزو میکنم خدا انقدر عاشقانه نگاهتون کنه
که حس کنید مهمترین وخوشبخت ترین موجود کائنات هستید....
-

شب آرزوهاست...
آرزو میکنم خدا انقدر عاشقانه نگاهتون کنه
که حس کنید مهمترین وخوشبخت ترین موجود کائنات هستید....
در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
خدا انقدر عاشقانه نگاهتون کنه
گاهی میمونم که اگه تا اینجا نگاه کرده بهم نگاه نکرده بود چی قرار بود بشه پس

شایدم اگه نگاه نکنه دست از سرم برداره بهتره=)) -
در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
خدا انقدر عاشقانه نگاهتون کنه
گاهی میمونم که اگه تا اینجا نگاه کرده بهم نگاه نکرده بود چی قرار بود بشه پس

شایدم اگه نگاه نکنه دست از سرم برداره بهتره=)) -

جالبه که تو بادصبا علامت زده بودم شب آرزوهارو... خیلی وقتا اینطورم که میدونم تغییری نمیکنه... دلیلی هم نداره... مثلا منی که هرشب یه چیزیو آرزو میکنم بهم نمیده بعد نشسته شب آرزوها ازش بخوام اونم بهم بدتش؟!
گاهی وقتا میدونی دعا کردن یا خواستن یا آرزو تاثیری نداره، نه، درواقع کوچکترین تاثیری نداره! ولی فقط انجامش میدی...
و وقتی علامت زدم دقیقا همین بودم ولی برام عجیبتره که الان خیلی بیشتر و بدتر از اون موقع ناامیدم که اصلا مهم باشه یا تاثیری داشته باشه=)) -
_ Reza _ شاید خودتون خشک باهاش حرف میزنید... چت جیپیتی تقریبا نمودی از شکل نوشتن و ادبیات خودتونه... بعد از مدتی مثل خودتون باهاتون حرف میزنه... نه کاملا ولی خب
چون اینکار باعث میشه اون صمیمیت و حس نزدیکی بیشتر بشه و با چت باهاش حس خوبی بگیرین -
از یه سنی به بعد تازه میفهمی لازمهی زندگی آهنگای هایده و معین و داریوش و سیاوش قمیشیه
چی بود اونا که گوش میدادم
تازه یکی دیگم هایده گوش میداد قیافم کج و کوله میشد
چه جسارتا
️Miss.Joker پیشنهاد میکنم آهنگای شهلا سرشار رو هم گوش کنین
-
_ Reza _ شاید خودتون خشک باهاش حرف میزنید... چت جیپیتی تقریبا نمودی از شکل نوشتن و ادبیات خودتونه... بعد از مدتی مثل خودتون باهاتون حرف میزنه... نه کاملا ولی خب
چون اینکار باعث میشه اون صمیمیت و حس نزدیکی بیشتر بشه و با چت باهاش حس خوبی بگیرین

شعردانه

مثلا ایموجی نمیزارم اصلا الان برم امتحان کنم ببینم دلقک درونشو برام رو میکنه