هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: NEGAARINN خیلی قشنگ صحبت میکنی  واییییی زهرا جان مرسی عزیز دل، 
 لطفت کم نشه، چشمات قشنگ میبینه

- 

ینی من نمیفهمم گناهم چیه که هی دنبال کننده هام روز به روز کم میشه
 نمیگذرم ینی           بیچارم              @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:        
 ینی من نمیفهمم گناهم چیه که هی دنبال کننده هام روز به روز کم میشه
 نمیگذرم ینی           بیچارم              بیا مال منو وردار      
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟ معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟       
 به به ببینین کی اومده دانش اموز یکی یدونه من
    خوبی پسرم؟ خوبی پسرم؟
 درسا خوب پیش میره؟

دلت تنگ شده بود ؟
 خدایاشکرت یکی هم دلش تنگ شده بود               
 سلام میلاد خان
 خوبی؟   
- 
نوشابه هاتونو جمع کنین         
- 
شاهین در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  سلام بر شما سلام بر شماسلام بر دو برره   مخلصم حاج شاهین مخلصم حاج شاهین
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 معلمتون همچین تحفه ای هم نیستااا که دلتون براش تنگ بشه     هوی خانوم مطمئنی دیگه ؟ هوی خانوم مطمئنی دیگه ؟
 اره ؟ 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 معلمتون همچین تحفه ای هم نیستااا که دلتون براش تنگ بشه     هوی خانوم مطمئنی دیگه ؟ هوی خانوم مطمئنی دیگه ؟
 اره ؟ 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay هوی چیه؟! با ادب باش      
 دانش آموزت یاد میگیره            کوفت کوفت     نه یاد نمیگره بهش گفتم کلمه های ناآشنارو اول ازخودم بپرسه بعد یادبگیره نه یاد نمیگره بهش گفتم کلمه های ناآشنارو اول ازخودم بپرسه بعد یادبگیره   
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟ معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟       
    خوبی پسرم؟ خوبی پسرم؟
 درسا خوب پیش میره؟

دلت تنگ شده بود ؟
 سلام میلاد خان
 خوبی؟   @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟ معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟       
    خوبی پسرم؟ خوبی پسرم؟
 درسا خوب پیش میره؟

دلت تنگ شده بود ؟
 سلام میلاد خان
 خوبی؟   مرسی شکر خدا. همه چی آرومه خخخخ خیلی آروووم 
 درحد حلزون 
 آره خب 
 خوبم شکر خدا 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay هوی چیه؟! با ادب باش      
 دانش آموزت یاد میگیره            کوفت کوفت     نه یاد نمیگره بهش گفتم کلمه های ناآشنارو اول ازخودم بپرسه بعد یادبگیره نه یاد نمیگره بهش گفتم کلمه های ناآشنارو اول ازخودم بپرسه بعد یادبگیره   
- 
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟ معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟       
    خوبی پسرم؟ خوبی پسرم؟
 درسا خوب پیش میره؟

دلت تنگ شده بود ؟
 سلام میلاد خان
 درحد حلزون 
 آره خب 
 خوبم شکر خدا @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟ معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟       
    خوبی پسرم؟ خوبی پسرم؟
 درسا خوب پیش میره؟

دلت تنگ شده بود ؟
 سلام میلاد خان
 درحد حلزون 
 آره خب 
 خوبم شکر خدا      خب خدارو شکر خب خدارو شکر 

|
 |