هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 معلمتون همچین تحفه ای هم نیستااا که دلتون براش تنگ بشه     هوی خانوم مطمئنی دیگه ؟ هوی خانوم مطمئنی دیگه ؟
 اره ؟ 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 معلمتون همچین تحفه ای هم نیستااا که دلتون براش تنگ بشه     هوی خانوم مطمئنی دیگه ؟ هوی خانوم مطمئنی دیگه ؟
 اره ؟ 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay هوی چیه؟! با ادب باش      
 دانش آموزت یاد میگیره            کوفت کوفت     نه یاد نمیگره بهش گفتم کلمه های ناآشنارو اول ازخودم بپرسه بعد یادبگیره نه یاد نمیگره بهش گفتم کلمه های ناآشنارو اول ازخودم بپرسه بعد یادبگیره   
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟ معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟       
 به به ببینین کی اومده دانش اموز یکی یدونه من
    خوبی پسرم؟ خوبی پسرم؟
 درسا خوب پیش میره؟

دلت تنگ شده بود ؟
 خدایاشکرت یکی هم دلش تنگ شده بود               
 سلام میلاد خان
 خوبی؟   @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟ معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟       
    خوبی پسرم؟ خوبی پسرم؟
 درسا خوب پیش میره؟

دلت تنگ شده بود ؟
 سلام میلاد خان
 خوبی؟   مرسی شکر خدا. همه چی آرومه خخخخ خیلی آروووم 
 درحد حلزون 
 آره خب 
 خوبم شکر خدا 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay هوی چیه؟! با ادب باش      
 دانش آموزت یاد میگیره            کوفت کوفت     نه یاد نمیگره بهش گفتم کلمه های ناآشنارو اول ازخودم بپرسه بعد یادبگیره نه یاد نمیگره بهش گفتم کلمه های ناآشنارو اول ازخودم بپرسه بعد یادبگیره   
- 
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟ معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟       
    خوبی پسرم؟ خوبی پسرم؟
 درسا خوب پیش میره؟

دلت تنگ شده بود ؟
 سلام میلاد خان
 درحد حلزون 
 آره خب 
 خوبم شکر خدا @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟ معلم خوبی؟؟؟؟؟  نمیگی دانش آموزت درس و مشقش عقب میفته؟ دلش تنگ میشه؟       
    خوبی پسرم؟ خوبی پسرم؟
 درسا خوب پیش میره؟

دلت تنگ شده بود ؟
 سلام میلاد خان
 درحد حلزون 
 آره خب 
 خوبم شکر خدا      خب خدارو شکر خب خدارو شکر 
- 

- 
 آفرین ایول بابا مشتی    
- 
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود 
 ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است
 .
 .
 بله منظورم خودم هستم  یه نفر فالوم کرده اونم معلوم نیست روحه یا آدم؟! یه نفر فالوم کرده اونم معلوم نیست روحه یا آدم؟!
 چقدر اینجا هواش سرد شده  
 میلاد @milad91 حداقل تو فالو میکردی 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: شاهین 5 روزه اومدید توقع دارید چند نفر فالووتون کنن؟!    
 یه ساله هستم از 30 بالاتر نرفتم        یاخدا زهرا اعصبانی میشود یاخدا زهرا اعصبانی میشود     
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: شاهین 5 روزه اومدید توقع دارید چند نفر فالووتون کنن؟!    
 یه ساله هستم از 30 بالاتر نرفتم        یاخدا زهرا اعصبانی میشود یاخدا زهرا اعصبانی میشود     
- 

|
 |

شعردانه
شعردانه