هرچی تودلته بریز بیرون7
-
داخل کامنتا هم نسبت به عدم تعادل روحی مسئولین تبریز اشاره کردم
و ذکر کردم هر موقع ( باید ) تعطیل کنن نمیکنن ، هر موقع موقعش نیست تعطیل میکنن و برنامه ریزی ندارن
یکی از دوستای خیلی عزیز تبریزی در جواب اینکه بگه اره واقعا درسته درک میکنیم میگه که میخواستی نیای شهر ما
الان من به این چی بگم ؟ -
و ذکر کردم هر موقع ( باید ) تعطیل کنن نمیکنن ، هر موقع موقعش نیست تعطیل میکنن و برنامه ریزی ندارن
یکی از دوستای خیلی عزیز تبریزی در جواب اینکه بگه اره واقعا درسته درک میکنیم میگه که میخواستی نیای شهر ما
الان من به این چی بگم ؟mahdi.ek به هر حال شهر اولین ها هستیم

از وقتی مالک رحمتی استاندار قبلی به رحمت خدا رفت مسئولای جدید استان کلا خیاری تصمیم میگیرن...
ببین چه مرد بزرگی بود کلا ۳ ماه استاندار بود کل آذربایجان به خاطر کاراش تو همین ۳ ماه ازش قدردانن...
ولی آدم خوبا متاسفانه نمیمونن
شاید نباید بمونن... -
قهوه تلخ رو دوباره ببینید...
-
mahdi.ek آقا ناراحت نباش من به عنوان یه تبریزی میگم که راست میگی کلا اینجا تصمیمات عجیبی میگیرن که برگات میریزه

روزی که باید تعطیل بشه تعطیل نمیشه روزی که امکان تعطیلی وجود نداره تعطیله و...Batman
با ۳/۴ تا تبریزی داخل گروه دانشگاه دعوام شد
ببین نمیدونم این جمله ( برگرد برو شهر خودت ، یا میخواستی نیا یا بیخود کردی اومدی شهر ما ) رو چرا اینقدر بعضی از این تبریزیا علاقه مندن بگن ، اگه فکر میکنن کار خفنیه و تفکر اکثریته میتونیم همین الان کلا آذرباییجان رو اهدا کنیم به آذرباییجان تف تو این هم وطن بیشعوری که درکی نداره، یه درک میکنم ساده و درسته رو بلد نیستن بگن فقط غرور پوچ و توخالی دارن ، با همین تفکراته میان داخل مراسمات تبریز رو با تهران مقایسه میکنن
حالا شاید بگید شریف و امیرکبیر و علم صنعت و بهشتی و خواجه و... اینا چی ؟
جالب اینجاست انگار نه انگار اینا وجود دارن کلا آدم حسابشون نمیکنن
غرور جالبیه ها ، ولی اینکه دیگه یجوری رفتار میکنن انگار اینا پیام نورن خیلی رو مخه ، دیگه اصفهان و اینا که بماندولشون کنی میگن مگه صنعتی اصفهان هم دانشگاهه؟
یعنی میخوای خودتو جر بدی از بعضی حرفاشون -
باید خیلی خیلی درس بخونم
نباید انقدر بی سواد باشم
باید انقدر بلد باشم که تو بیمارستان فقط کیس ببینم و درمان هارو یاد بگیرم
باید دکتر باسوادی باشم
من مثل اونایی نیستم که میگن مردم این کشور لیاقت ندارن نوع دوستی مو خرجشون کنم، لیاقت ندارن درمانشون کنم
من اینطور نیستم وظیفه ی منه این کار
ولی این کافی نیست
باید علمش رو هم داشته باشم
.
میدونی...
ادم خودشو با اطرافیان مقایسه میکنه...
ولی سطح سواد ادما خیلی اومده پایین... قرار نیست اگه از هفتاد درصدشون بهتر باشم خیالم راحت باشه که اره من خوبم...
این درست نیست
نباید چشمم عادت کنه.
من اونقدری باهوش نیستم که با زحمت کم یاد بگیرم
باید بیشتر تلاش کنم
ولی زهرا یادتم نره اونقد ادمای باهوش بودن که هیچی نشدن
.
خدایا کمکم کن خیلی بتونم بخونم
کمکم کن ادم مغرور و بی مسئولیتی نسبت به جامعهم نباشم -
Batman
با ۳/۴ تا تبریزی داخل گروه دانشگاه دعوام شد
ببین نمیدونم این جمله ( برگرد برو شهر خودت ، یا میخواستی نیا یا بیخود کردی اومدی شهر ما ) رو چرا اینقدر بعضی از این تبریزیا علاقه مندن بگن ، اگه فکر میکنن کار خفنیه و تفکر اکثریته میتونیم همین الان کلا آذرباییجان رو اهدا کنیم به آذرباییجان تف تو این هم وطن بیشعوری که درکی نداره، یه درک میکنم ساده و درسته رو بلد نیستن بگن فقط غرور پوچ و توخالی دارن ، با همین تفکراته میان داخل مراسمات تبریز رو با تهران مقایسه میکنن
حالا شاید بگید شریف و امیرکبیر و علم صنعت و بهشتی و خواجه و... اینا چی ؟
جالب اینجاست انگار نه انگار اینا وجود دارن کلا آدم حسابشون نمیکنن
غرور جالبیه ها ، ولی اینکه دیگه یجوری رفتار میکنن انگار اینا پیام نورن خیلی رو مخه ، دیگه اصفهان و اینا که بماندولشون کنی میگن مگه صنعتی اصفهان هم دانشگاهه؟
یعنی میخوای خودتو جر بدی از بعضی حرفاشونالبته واقعا حس نمیکنم این بیشعورا برای خود دانشگاه تبریز باشن
اگرم باشن وجودشو ندارن حضوری از این حرفا بزنن صرفا تو گروه حرف مفت میزنن ، انگار شهره ارث هفت جد و آبادشه دانشگاه هم به اسم پدربزرگشه ، یه انتقاد بجا میکنی یکی از این ناخاله ها میاد بجا اینکه بگه اره واقعا نباید مدیریت اینجوری باشه ، نیا شهر ما
حیف که دوست ندارم فحش بدم -
mahdi.ek به هر حال شهر اولین ها هستیم

از وقتی مالک رحمتی استاندار قبلی به رحمت خدا رفت مسئولای جدید استان کلا خیاری تصمیم میگیرن...
ببین چه مرد بزرگی بود کلا ۳ ماه استاندار بود کل آذربایجان به خاطر کاراش تو همین ۳ ماه ازش قدردانن...
ولی آدم خوبا متاسفانه نمیمونن
شاید نباید بمونن... -
باید خیلی خیلی درس بخونم
نباید انقدر بی سواد باشم
باید انقدر بلد باشم که تو بیمارستان فقط کیس ببینم و درمان هارو یاد بگیرم
باید دکتر باسوادی باشم
من مثل اونایی نیستم که میگن مردم این کشور لیاقت ندارن نوع دوستی مو خرجشون کنم، لیاقت ندارن درمانشون کنم
من اینطور نیستم وظیفه ی منه این کار
ولی این کافی نیست
باید علمش رو هم داشته باشم
.
میدونی...
ادم خودشو با اطرافیان مقایسه میکنه...
ولی سطح سواد ادما خیلی اومده پایین... قرار نیست اگه از هفتاد درصدشون بهتر باشم خیالم راحت باشه که اره من خوبم...
این درست نیست
نباید چشمم عادت کنه.
باید بیشتر تلاش کنم
ولی زهرا یادتم نره اونقد ادمای باهوش بودن که هیچی نشدن
.
خدایا کمکم کن خیلی بتونم بخونم
کمکم کن ادم مغرور و بی مسئولیتی نسبت به جامعهم نباشمZahra.HD البته که جسارته ولییییی من چقدر با تک تک جملههات موافقممممم.
وای آرههههههه :))))))))
باید بیشتر تلاش کنم
ولی زهرا یادتم نره اونقد ادمای باهوش بودن که هیچی نشدنواییییی آرهههههههه :))))))))))
کمکم کن ادم مغرور و بی مسئولیتی نسبت به جامعهم نباشم
وایییییییییی آرههههههههههه :)))))))))))
-
Zahra.HD البته که جسارته ولییییی من چقدر با تک تک جملههات موافقممممم.
وای آرههههههه :))))))))
باید بیشتر تلاش کنم
ولی زهرا یادتم نره اونقد ادمای باهوش بودن که هیچی نشدنواییییی آرهههههههه :))))))))))
کمکم کن ادم مغرور و بی مسئولیتی نسبت به جامعهم نباشم
وایییییییییی آرههههههههههه :)))))))))))
|

شعردانه

️
️

️