هرچی تودلته بریز بیرون7
-
z Gheibi نمیدونم حرص اون باز بهتره

️ کلا بده آدم بدون تحقیق یه کاری کنهدا اومدیم نمیتونم که وسط ول کنبم
-
خب الان عجیب نیست من این حسارو ندارم؟
-
مطمئنم بازم از این علاقههای صفر و صدیه.
-
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
:| سرعتای قبلی تودلی رو میدیدین چی میگفتین
هعی اینفی
دست رو دلم نذار که خونه
Zahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
هعی اینفی
دست رو دلم نذار که خونه
خون چرا
-
من،همین من که در ظاهر، از چشم خیلیا قوی دیده میشم
برای یک بار برخاستن
هزار هزار بار فرو افتاده ام... -
M.an در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A
عکس کیو بهش دادی اخه

عکس خودمه اگه خدا قبول کنه -
-
_ Reza _
سلام
دوتا امتحان سنگین امروز داشتم
پایان ترم آزمایشگاه شیمی ۲ داشتم بعد از قبل بچه ها می گفتن امتحان ش از ۴ نمره هست
من هیچی نخوندم گفتم ۴ نمره ارزش نداره این همه وقتم بزرام جزوه بخونم وقتی که میان ترم معدنی دارم
بعد با رب ساعت تاخیر رسیدم حوزه امتحان
سر جلسه از استاد پرسیدم امتحان از ۴ نمره است؟
با تعجب بهم گفته نه از ۱۰ نمره است
هیچی هرچی دیگه از آزمایش ها که انجام داده بودیم و هرچی از تست ها بود زدم و + کمکم گرفتن یعنی تقلب از دوستم یک سری تستی ها زدم
و هنوز وقت جلسه تموم نشده زود برگه مو دادم اومدم تو ۱ ساعت باقی مونده بخونم برای امتحان معدنی همفوقالعاده معدنی مون زیاااد و محسابتی و مفهومی و سنگین ه
خب این جزوه رو ما از دو هفته قبل شروع کرده بودیم
یک مقدارش تو هقته قبل خونده بودم ولی این هفته اول هفته پایان ترم آزمایشگاه فیزیک ۲ داشتم وسطیم کلاس و اینکه انقدر نا امید و غمگین بودم دیگه ولش کردم نخوندم
یک شبم انقدر حالم بد بود فقط به هر طریقی بود خواب رفتم که متوجه نشم چی داره سرم میاد
دیگه این درسو من نرسیدم تمومش کنم حالا اونایی هم که خوندم تسلطی نداشتمواقعا روز ها سنگین و پر از غمی داشتم
از طرفی خیلی دلم برای خانواده و شهرمتنگ شده و اینجا خیلی اذیت میشم
و از اینکه این ترممم نتونستم خوب پیش برم
اولش که الکی درگیر خواستگار و در اخر رد کردن خواستگار وسطتش که دوهفته مریض بودم ۵ بار سرم زدم اینجا نه میان ترم تجزیه مو دادم نه کلاسامو رفتمبعدشم که مسابقات شطرنج بود یک هفته ام اینجا کلاسمو نرفتم
واقعاااا خیلییی از همه چی عقب موندم حالا نه درس ها مو درست بلدم نه دیگه از این زندگی و شرایطی که الان داخلشم راضی ام
امروزم امتحان معدنی ۱ مو خراب کردم
از ۸ به زور ۲ میگیرم
واقعاااا نمی دونم این درسا ها سنگین اینترمم و چطوری پاس کنمتجزیه مو هرچی از پایان ترم گرفتم همونه
یعنی پایان ترمم از ۲۰ حساب میشه
شیمی فیزیکم استاد گفته از ۱۲ اگر ۸ بگیرید میان ترم رو حذف می کنم که منم میان ترمم رو بد بدادم
الانم که معدنی رو هم باید از ۱۲ حداقل ۱۰ بگیریمو واقعاااا گرفتن این نمرات تو این درسا کار راحتی نیست همشونسنگین طولانی و پر از محسابت هستن
شیمی آلی همم هفته دیگه یک میان ترم دیگه باید بدموسط فرجه ها چرا؟!چون اون هفته که میان ترم بوده من مسابقات شطرنج بودم
واقعا از دست خودم کلافم از اینکه این ترمم این طوری گذروندم
حس بی ارزش ی چمی دونم ادم بی فایده رو دارم که فرصت هاشو سوزونده
حالا چه مقصر باشم چ نباشمفوق العاده روز ها قبل غم گین بودم یعنی من که مواظب بودم که گریه نکنم که حالم خوب باشه غمگین نباشم
راه می رفتم و گریه می کردمنمی دونم چرا انقدر حرف ها رو دارم اینجا می زنم
ببخشید انقدر حرف زدم این رشته سر دراز داره
دلمپر همین طور حرف زدم اصلا عجیبه شایدم چون فکر می کنم دیگه تهش و یک ترمم سوختتازه به باید بگم سر آغاز بد پیش رفتم از همون موقع شروع شد که به خاطر اون مراسم خواستگاری مجبور شدم دو سه روز قبل میان ترم معادلات دیفرانسیل م از دانشگاه برم خونمون چندین ساعت راه تو اتوبوس درگیر درگیر رفت و امد و بعدشم چند روز بالا پایان کردن و فکر کردم که به نتيجه برسم واقعا کلافه کننده است و خب مهم بود نمیشد سر سری گرفت
من واقعااااا نمی دونم چطوری این زندگی این همه بهم ریخته و اینحجم از غم که گاهی وقتا یهو روم تلنبار میشه رو بگذرونم چطوری همه چی خوب پیش برهاصلا امیدی هست با این وضعیت م بتونم این درسا رو پاس کنم و مشروط نشم
استاد ها سخت گیر و درسا فوق العاده مهم
به جز اینا عمومی و تربیت بدنی هم دارم
و از هفته دیگه امتحان ام شروع میشهواقعا خستم
رشته خیلی سختی اومدم اما من واقعا این رشته رو دوست دارم الان از این ناراحت م که چرا این ترمم خوب برای شیمی موقت نزاشتم
و اما اینم بگم
پناهم تو این شهر غریب و پر از غم و تو این شرایط خدا بودو امام رضا و امام علی
که من عمرا طاقت میمیاوردم چه روز ها و شب ها که ازشون کمکم نخواستم و باهاشون حرف نزدمامیدوارم فقط به خیر به گذره تموم بشه برهههای این ترم

واقعاااا شرمنده من تازه از بعد امتحان معدنی ام اومدم
و ناراحت م این همه حرف زدم
ببخشید
فکر کنم بیشتر از نیمی از رخ دادها این ترمم مو گفتم
وقتی از وقتی اومدم دانشگاه برون گرایی همنمود پیدا کردهرچند اینا تیتر ها ماجرا است و فکر کنم به طور معمول داخل تودلی می گفتم که امتحان دارم و...
-

من چقدر حرف زدم وایییی
یعنی اصلا انگار
اینا که از قفس آزاد شدن
هرچی بود و نبود و گفتم
اهاا اون خواستگار هم این طوری رد شد که نه اینکه بگمنه
قرار بود شماره مون بدیمکه صحبت کنیم که مامانمنداد
و دیگه بعدا دیده بودنمامانم اینا رو گفته بودن ما هم که چیزی نگفتیم به این خاطر بود که فکر می کردیم شما موافق نیستید که شماره رو ندادین

ایطو شد که به خیر و خوبی خواستگار منتفی شد

-
عادی ه میشه تا یک مدت ناراحت کننده است
ولی فهمیدم مهم نیست نباید زیاد اهمیت بدم
هرچی خیره همون رخ میدهفقط از این ناراحت م که ترمم رو درست نگذروندم
فوقالعاده ترم شلوغی بود
منم اومدم در کنار کلاس ها جانبی هم می رفتم
خب یکی نیست بگه با چ پروییی ۲۰ واحد برداشتی
۱۷ تاش تخصصی
اخه
-
Zahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
هعی اینفی
دست رو دلم نذار که خونه
خون چرا
Infinitie. A اصطلاح نیس این؟

اشتباه گفتم؟
یعنی که خیلی ناراحتم؟ -
_ Reza _
سلام
دوتا امتحان سنگین امروز داشتم
پایان ترم آزمایشگاه شیمی ۲ داشتم بعد از قبل بچه ها می گفتن امتحان ش از ۴ نمره هست
من هیچی نخوندم گفتم ۴ نمره ارزش نداره این همه وقتم بزرام جزوه بخونم وقتی که میان ترم معدنی دارم
بعد با رب ساعت تاخیر رسیدم حوزه امتحان
سر جلسه از استاد پرسیدم امتحان از ۴ نمره است؟
با تعجب بهم گفته نه از ۱۰ نمره است
هیچی هرچی دیگه از آزمایش ها که انجام داده بودیم و هرچی از تست ها بود زدم و + کمکم گرفتن یعنی تقلب از دوستم یک سری تستی ها زدم
و هنوز وقت جلسه تموم نشده زود برگه مو دادم اومدم تو ۱ ساعت باقی مونده بخونم برای امتحان معدنی همفوقالعاده معدنی مون زیاااد و محسابتی و مفهومی و سنگین ه
خب این جزوه رو ما از دو هفته قبل شروع کرده بودیم
یک مقدارش تو هقته قبل خونده بودم ولی این هفته اول هفته پایان ترم آزمایشگاه فیزیک ۲ داشتم وسطیم کلاس و اینکه انقدر نا امید و غمگین بودم دیگه ولش کردم نخوندم
یک شبم انقدر حالم بد بود فقط به هر طریقی بود خواب رفتم که متوجه نشم چی داره سرم میاد
دیگه این درسو من نرسیدم تمومش کنم حالا اونایی هم که خوندم تسلطی نداشتمواقعا روز ها سنگین و پر از غمی داشتم
از طرفی خیلی دلم برای خانواده و شهرمتنگ شده و اینجا خیلی اذیت میشم
و از اینکه این ترممم نتونستم خوب پیش برم
اولش که الکی درگیر خواستگار و در اخر رد کردن خواستگار وسطتش که دوهفته مریض بودم ۵ بار سرم زدم اینجا نه میان ترم تجزیه مو دادم نه کلاسامو رفتمبعدشم که مسابقات شطرنج بود یک هفته ام اینجا کلاسمو نرفتم
واقعاااا خیلییی از همه چی عقب موندم حالا نه درس ها مو درست بلدم نه دیگه از این زندگی و شرایطی که الان داخلشم راضی ام
امروزم امتحان معدنی ۱ مو خراب کردم
از ۸ به زور ۲ میگیرم
واقعاااا نمی دونم این درسا ها سنگین اینترمم و چطوری پاس کنمتجزیه مو هرچی از پایان ترم گرفتم همونه
یعنی پایان ترمم از ۲۰ حساب میشه
شیمی فیزیکم استاد گفته از ۱۲ اگر ۸ بگیرید میان ترم رو حذف می کنم که منم میان ترمم رو بد بدادم
الانم که معدنی رو هم باید از ۱۲ حداقل ۱۰ بگیریمو واقعاااا گرفتن این نمرات تو این درسا کار راحتی نیست همشونسنگین طولانی و پر از محسابت هستن
شیمی آلی همم هفته دیگه یک میان ترم دیگه باید بدموسط فرجه ها چرا؟!چون اون هفته که میان ترم بوده من مسابقات شطرنج بودم
واقعا از دست خودم کلافم از اینکه این ترمم این طوری گذروندم
حس بی ارزش ی چمی دونم ادم بی فایده رو دارم که فرصت هاشو سوزونده
حالا چه مقصر باشم چ نباشمفوق العاده روز ها قبل غم گین بودم یعنی من که مواظب بودم که گریه نکنم که حالم خوب باشه غمگین نباشم
راه می رفتم و گریه می کردمنمی دونم چرا انقدر حرف ها رو دارم اینجا می زنم
ببخشید انقدر حرف زدم این رشته سر دراز داره
دلمپر همین طور حرف زدم اصلا عجیبه شایدم چون فکر می کنم دیگه تهش و یک ترمم سوختتازه به باید بگم سر آغاز بد پیش رفتم از همون موقع شروع شد که به خاطر اون مراسم خواستگاری مجبور شدم دو سه روز قبل میان ترم معادلات دیفرانسیل م از دانشگاه برم خونمون چندین ساعت راه تو اتوبوس درگیر درگیر رفت و امد و بعدشم چند روز بالا پایان کردن و فکر کردم که به نتيجه برسم واقعا کلافه کننده است و خب مهم بود نمیشد سر سری گرفت
من واقعااااا نمی دونم چطوری این زندگی این همه بهم ریخته و اینحجم از غم که گاهی وقتا یهو روم تلنبار میشه رو بگذرونم چطوری همه چی خوب پیش برهاصلا امیدی هست با این وضعیت م بتونم این درسا رو پاس کنم و مشروط نشم
استاد ها سخت گیر و درسا فوق العاده مهم
به جز اینا عمومی و تربیت بدنی هم دارم
و از هفته دیگه امتحان ام شروع میشهواقعا خستم
رشته خیلی سختی اومدم اما من واقعا این رشته رو دوست دارم الان از این ناراحت م که چرا این ترمم خوب برای شیمی موقت نزاشتم
و اما اینم بگم
پناهم تو این شهر غریب و پر از غم و تو این شرایط خدا بودو امام رضا و امام علی
که من عمرا طاقت میمیاوردم چه روز ها و شب ها که ازشون کمکم نخواستم و باهاشون حرف نزدمامیدوارم فقط به خیر به گذره تموم بشه برهههای این ترم

واقعاااا شرمنده من تازه از بعد امتحان معدنی ام اومدم
و ناراحت م این همه حرف زدم
ببخشید
فکر کنم بیشتر از نیمی از رخ دادها این ترمم مو گفتم
وقتی از وقتی اومدم دانشگاه برون گرایی همنمود پیدا کردهرچند اینا تیتر ها ماجرا است و فکر کنم به طور معمول داخل تودلی می گفتم که امتحان دارم و...
|

شعردانه