هرچی تودلته بریز بیرون7
-
من گرونی و پا پوست و استخونم حس نکرده بودم
تا یک ماه پیش که رفتم دندون پزشکی گفت میشه ۱۱ میلیون برای یه دندون
چون پولشو خودم دادم داشتم سکته میکردم دیگه همونجا
زورم میومد این پولو بدم بره
واقعا دم پدرا گرمMasoumeh.sh جالبیش اینجاس الان تو خونه فقط بخوای ناهار دو تا تخم مرغ بخوری با روغن و نون و...در میاد 50 هزار تومن...
اگه خانواده 4 نفره باشن 200 هزار تومن هزینه یک وعده تخم مرغ برای خانواده با فرض هر نفر دو عدد تخم مرغ! حالاهزینه یک روز میشه 600 هزار تومان
18 میلیون تومن فقط هزینه خوردن تخم مرغ برای هر وعده یک خانواده
پدرا خیلی زحمت کشیدن و مخصوصا الان خیلی فشار روشونه...طوری که هیچ جوره قابل جبران نیست...
خدا کمک سرپرست خانواده هر کسی باشه -
Masoumeh.sh جالبیش اینجاس الان تو خونه فقط بخوای ناهار دو تا تخم مرغ بخوری با روغن و نون و...در میاد 50 هزار تومن...
اگه خانواده 4 نفره باشن 200 هزار تومن هزینه یک وعده تخم مرغ برای خانواده با فرض هر نفر دو عدد تخم مرغ! حالاهزینه یک روز میشه 600 هزار تومان
18 میلیون تومن فقط هزینه خوردن تخم مرغ برای هر وعده یک خانواده
پدرا خیلی زحمت کشیدن و مخصوصا الان خیلی فشار روشونه...طوری که هیچ جوره قابل جبران نیست...
خدا کمک سرپرست خانواده هر کسی باشهBatman در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Masoumeh.sh جالبیش اینجاس الان تو خونه فقط بخوای ناهار دو تا تخم مرغ بخوری با روغن و نون و...در میاد 50 هزار تومن...
18 میلیون تومن فقط هزینه خوردن تخم مرغ برای هر وعده یک خانوادهحقوق کارمند با دو فرزند ۱۵ میلیون=)))))))))
-
یه روش جدید برای بهداشتخوندن پیدا کردم، آهنگ جدید تیلور سوییفت 🎀