هرچی تودلته بریز بیرون7
-
میتونید برنامه خودتونو ادامه بدید تو امتحانا چون اهمیتی نداره
حتی یکی بود حساس بود رو نمراتش بهش گفتم حتی اگه لازم شد امتحانت عمدا یکی دو نمره کمتر بنویس یا خیلی خوب نده که این تابو تو ذهنت بکشنه و به فکر کنکور باشی
و این طوری بقیه رقبا هم دیگه حسادت نمب کنن به آدم ولی یهو تو کنکور و آخر سال غافلگیر میشنشما هم برنامه کنکوری خودتونو میتونبد پیش ببرید چون کنکور نزدیکه و امتحانا میان ترم اهمیتی نداره
-
میتونید برنامه خودتونو ادامه بدید تو امتحانا چون اهمیتی نداره
حتی یکی بود حساس بود رو نمراتش بهش گفتم حتی اگه لازم شد امتحانت عمدا یکی دو نمره کمتر بنویس یا خیلی خوب نده که این تابو تو ذهنت بکشنه و به فکر کنکور باشی
و این طوری بقیه رقبا هم دیگه حسادت نمب کنن به آدم ولی یهو تو کنکور و آخر سال غافلگیر میشنشما هم برنامه کنکوری خودتونو میتونبد پیش ببرید چون کنکور نزدیکه و امتحانا میان ترم اهمیتی نداره
-
nazanin.mirzai

این سه تا خواننده از بهشت اومدن_ Reza _ اره عارف و حبیب هم خوبن واقعا
منم بخوام ۳ تا رو بگم از نظرم،بانو هایده قطعا ،معین و سومی بین شجریان بزرگ و مهستی -
مگه میشه ؟!
من دیشب یه بچه ها از درس پرسید من گفتم شما خیلی درس خونید
بدون برنامه که نمی خونید برنامه دارید که این همه درس میخونید -
نه من نا اهلم درس خون نیستم 😂
تو بچه های دانش آموز درس خون یکی هاکو خانم یکی هم یه زهرا خانم بودن که خیلی وقته دیگه نیمدن انجمن
تو دانشجو ها هم فرزام و رضا و ماه خانم درس خون هستن خیلی -
nazanin.mirzai
دقیقا خانم دکتر
ایشالا یه دونه از اینا خوشگلشو میخرین خیلی خوشگلن
f.nalist لیتمنه داداشم گرونه😂
قربان شما
ایشالا واسه خودت ،برازنده تونه😊 -
nazanin.mirzai اری👀
0-0ftm دخترم چرا منو ایگنور میکنی پس😂😂
چندتا سوال دارم ازت میشه چت باز کنی من نمیتونم
-
اگه بتونین ساعت مطالعه تون رو حفظ کنین خیلی خوبه ولی برنامه هم داشته باشید سر رتبه های بالا میتونه تاثیرگذار باشه
-
یازدهم باعث است رسمه تابستون فقط زدمش اصلا تو بودجه بندی ماز نبوده تا الان الانم که از ماز فکر کنم 2 ماه عقبم
داداش منم ماز گرفته عفب افتاده مبگم ضربدر دو ببینه
پیشنهاد میکنم اگه حتی درست نرسیدید جمع بندی کنید برا اردیبهشت اما حداقل همه مباحث رو یه دور در حد معقول بخونید این طوری تست معمولی هم بیاد میزنید
و اینکه خیلی رو اردیبهشت سرمایه گذاری کنید چون رقبا نمیرسن اکثرا و به فکر تیر هستن