هرچی تودلته بریز بیرون7
-
😂😂😂
-
moBn در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
😂😂فروم آزاد شده هم ما اول میایم پیام میدیم
آخر و اول داستاناتون ماییم
خصوصا تو ستوننن
moBn در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
😂😂فروم آزاد شده هم ما اول میایم پیام میدیم
آخر و اول داستاناتون ماییم
خصوصا تو ستوننن
قربونت برم
-
زرمار
-
این چند روز تقریبا به فروپاشی روانی رسیدم. درس نمیتونستم بخونم چونکه یا جزوه های تلگرامی بودن یا ویدئو های یوتیوب و ... . قطعی اینترنت تیر آخر به سرگرمی و تفریحاتم هم بود. چون نه یوتیوبی در کار بود، نه فیلمی که از تل دانلود کنم و نه استیمی. یه سری هم اینجور مواقع پیشنهاد میکنن یه کار جدید شروع کنید و چیز جدید یادبگیرید که با وجود قطعی اینترنت بین الملل تقریبا اون هم ممکن نبود. مثلا چجور میتونی یه مهارت نرم افزاری رو بدون دانلود ابزاراش شروع کنی؟ یا بدون خیلی پلتفرما یادگیری و تمرین زبان هم خیلی سخت و مشقت باره.
اینجور مواقع تنها چیزی که آرومم میکرد صحبت در اینجا و چت با دوستانی بود که به ناچار و موقت به ایتا مهاجرت کرده بودیم. ولی ایتای ملعون که قطع بود، اینجا هم منهدم شده بود! آخرین سنگرم کتاب خوندن بود که مگه چقدر میشه کتاب خوند؟ بدون تمرکز هم کار سختیه واقعا و حوصله رو سر میبره. در نهایت اون هم نتونست بیشتر از ده دردصد تایم روزانم رو پر کنه. خلاصه تقریبا به مرز جنون رسیدم. -
یه ثانیه همه اومدن اعلام حضور کردن رفتن
-
تصویری که میخواید بفرستید رو اول به عنوان هدر صفحه شخصی آپلود کنید و تلاش کنید که داخل یه صفحه دیگه بازش کنید تا لینکش رو بردارید.(صرفا assets/... به بعد رو بردارید.)

در نهایت توی این قالب لینک رو همینجا بنویسید:به اون اسلش آخرش دقت کنید.
-
البته نیازی نیست که فایلتون حتما و حتما داخل همینجا و با روش هدر آپلود بشه. میتونید داخل سایتای آپلود یا سرور شخصی ای اگر دارید آپلود کنید و با استفاده از همون روش اینجا بزارید. با توجه به اینکه هیچ سایت آپلودی که با وضع الان اینترنت و ایمیل لاگین بشه پیدا نکردم، مستقیما از لوگوی آپلود شده یه سایت استفاده کردم:

شیوش هم همونه: -
البته احتمالا به زودی مشکل آپلود آلاخونه حل بشه. ولی صرفا با توجه به بیکار بودنم و البته احتمال طولانی شدن مشکل، این راه حل ها رو بیان کردم.
-
بالاخرههه🤦🏻♀️😂🤲🏻
سلاااام
خوبید؟اولین جایی هست که میتونم تو فضای اجتماعی(به غیر از پیام شخصی) پیام بدم.
-
خدایا شکرت=)))