هرچی تودلته بریز بیرون7
-
officer k در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14
مال ما زود گذاشتن پس....
متاسفانه ۲هفته کاراموزیا تاخیر میخوره واسه ما..ما بیستم تازه انتخاب واحد داریم شما دیرترین البته😑
قبل عید فک نکنم ی کارآموزی بیشتر بریمari_14
آره ۲۶ امه واسه ما.....
بدبخت شدیم رسما😂😂 -
Zahra.HD اینجا بیش از حد کوچیک هست که حتی به خودشون زحمت ایمیل یا تلفن زدن بدن. مگر اینکه نفوذی زیاد داشته باشیم.
-
officer k در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14
آره ۲۶ امه واسه ما.....
بدبخت شدیم رسما😂😂دقیقاا
-
Saghia در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
_MILAD_ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
لطفا اینترنت را وصل کنید .
چشم عباس آقا
با لطفا گفتم.
Saghia در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
لطفا اینترنت را وصل کنید .
چشم عباس آقا
با لطفا گفتم.
کاش کلیدش لطفا بود
-
هعی..:)
-
کست باکس آزاد شد
-
بابا خو یکی به من بگه چطور بعضیا تلگرام وصلن
-
پ این همه سیم کارت سفید و استارلینک یعنی هست و خبر نداریمم
-
Infinitie. A نمیدونم
شاید از نگرانی سکته میکردم و خونم میفتاد گردن تو
خداروشکر خودت مطلعی😂Masoumeh.sh در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A نمیدونم
شاید از نگرانی سکته میکردم و خونم میفتاد گردن تو
خداروشکر خودت مطلعی😂وای نگو اونوقت عذاب وجدان نمیزاشت شب بخوابم☹️😂خداروشکر
-
البته احتمالا به زودی مشکل آپلود آلاخونه حل بشه. ولی صرفا با توجه به بیکار بودنم و البته احتمال طولانی شدن مشکل، این راه حل ها رو بیان کردم.
در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
البته احتمالا به زودی مشکل آپلود آلاخونه حل بشه. ولی صرفا با توجه به بیکار بودنم و البته احتمال طولانی شدن مشکل، این راه حل ها رو بیان کردم.
خب برای آپلود هدر محدودیت 2 کیلوبایتی گذاشتن. یعنی عملا میخوان با این روش مقابله کنن. این یعنی که برداشته شدن امکان آپلود یه باگ نیست، بلکه تصمیم مدیریته.
-
حتما قدم بعدی اینه که ارسال لینک رو کلا غیر ممکن کنید؟ اونوقت با روشای جدا کردن لینک میخواید چیکار کنید؟ احتمالا امکان تایپ غیر فارسی رو غیر ممکن کنید؟ اونوقت استفاده ترکیبی از سایتای آپلود و کوتاه کننده های لینک(برای ارسال راحت تر) و تایپ فارسی یا حتی فوقش تایپ کد اسکی با عدد غیر ممکن نیست.
-
یعنی اگر پا توی این راه بزارید تا تهش راه مقابله هست و تنها راهی که آخرش میمونه اینه که مثل اون 9 روز سرورا رو از برق بکشید. پس این محدودیت ها خنده دارن و بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که از اول راه(برگردوندن فروم بدون محدودیت مثل گذشته) یا راه آخر(انهدام سایت) یکی رو انتخاب کنید.