هرچی تودلته بریز بیرون7
-
والا من همیشه میگم
اینکه میگن زنها پیچیدهان شایعهست
الان پسرا هم میتونن خیلی تخصصی راجع ب گیم حرف بزنن
بعد بیان یهو هر کی یه جناحو بگیره بحث سیاسی کنن
بعدش رندوم درمورد فوتبال و باشگاهها و پاس گل یه یارویی تو سال ۲۰۰۰ صحبت کنن
بعدشم یهو پاشن و به طور فرضی باهم فایت کنن با این عنوان: اگه تو یه دزد با تفنگ باشی من بی اسلحه چجوری خودمو نجات بدم! -
عهوا اینجا از کی تا حالا درست شده
-
ولی شاید بهترین چیزی که از این کتاب ها یادگرفتم نظریه های پدیده شناسی و به تعلیق در آوردن قضاوت های قبلیم(به قول یونانیا اِپوخه!).
چه داخل مسائل خیلی ساده و چه پیچیده میتونه خیلی به قضاوت کردن هامون کمک بکنه. یعنی برای بررسی یه مسئله، تمام چیز هایی که داری رو برای یه لحظه کنار بزار و تلاش بکن یه نگاه کاملا بی طرف داشته باشی. مثلا برای بررسی یه بحث سیاسی در این روش باید ایرانی بودن، مسلمان بودن، دشمنی و نفرت از فلان شخص و ... رو برای یه لحظه کنار بزاری تا بهتر از مسائل سر در بیاری و تعصب هات مانع فهم چیزی نشه.
البته این بحث خیلی طولانیه، ولی فکر میکنم در همین حد اشاره برای اینجا کافی باشه. -
هبیج در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD
میفهممت منم دیگه اون آدم پرانرژی و شاد قبل نیستم طبیعیه ادما بزرگ میشن :)))))نمیخوام بزرگ شم
بدتر از اینی که الان هستم میشم
حرف زدن باهات ارومم میکنه سارا
ممنون❤️ -
پناه بر خدا واقعن
-
Michael Vey
عالیییه😮😂👌🏻
موافقم
به تازگی کمی وارد موضوع تاریخ و سیاست شدم
اگه علاقه داشته باشی؛ واقعااا چیزای جالبی به آدم یاد میده
چه در حد دانستی، چه درس زندگی
که اگه از اطلاعات هردو استفاده کنیم ؛ دید و نظراتمون رو نسبت به خیلیی از موارد تو زندگی هامون تغییر میده.
بنظرم
شاید اینکه تو تاریخ اکثر سیاستمداران آقا بودن_و س جورایی دونستن این اطلاعات و پیشزمینه ها براشون ضروری بوده_هم تو این علاقه ای که الان میبینیم هم بی تاثیر نباشه🤔Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
که اگه از اطلاعات هردو استفاده کنیم ؛ دید و نظراتمون رو نسبت به خیلیی از موارد تو زندگی هامون تغییر میدهمنم خیلیی دوست دارم راجع به این چیزا اطلاعات داشته باشم
ولی میدونی چجوریه؟
باید به شدت توش مطالعه داشته باشی و اصلا نمیشه رهاش کرد و یا فقط ب ی منبع اکتفا کرد
هررر چقدرم بخونیش و از هر جهت هم بهش نگاه کنی کمه
چون اگه کم بخونی و احساس علامه دهر بودن بکنی، حسابی رفتی تو باتلاق و نظرا و قضاوتای مسخره میکنیبخاطر همینه ک ادم میترسه واردش بشه
خیلی وقت و حوصله میخواد بنطرمبا جمله اخرت موافقم
واقعا کمک کنندهن -
Michael Vey
" بازی های جنگی "
مثلا یه دوستی داشتم بخاطر بازیش به تانک علاقه مند شده بود و کلی اطلاعات داشتmahdi.ek این تا حدی میتونه درست باشه. ولی خب خیلی مواقع دیدم که به بعضی ها اعتماد به نفس کاذب میده! طرف ادعا میکنه که از جنگ جهانی دوم میدونه، ولی اسم ده تا ژنرال رو نمیتونه لیست کنه. میگه از تانک سر در میاره! ولی داخل بحث متوجه میشی حتی اسم ده تا تانک رو هم نمیتونه لیست کنه. 😂
صرفا چون از یکی دو تا سلاح و تانک معروف سر در میاره فکر میکنه توی این قضیه عالم شده! -
Michael Vey
" بازی های جنگی "
مثلا یه دوستی داشتم بخاطر بازیش به تانک علاقه مند شده بود و کلی اطلاعات داشتmahdi.ek درست میگی
-
mahdi.ek این تا حدی میتونه درست باشه. ولی خب خیلی مواقع دیدم که به بعضی ها اعتماد به نفس کاذب میده! طرف ادعا میکنه که از جنگ جهانی دوم میدونه، ولی اسم ده تا ژنرال رو نمیتونه لیست کنه. میگه از تانک سر در میاره! ولی داخل بحث متوجه میشی حتی اسم ده تا تانک رو هم نمیتونه لیست کنه. 😂
صرفا چون از یکی دو تا سلاح و تانک معروف سر در میاره فکر میکنه توی این قضیه عالم شده! -
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
که اگه از اطلاعات هردو استفاده کنیم ؛ دید و نظراتمون رو نسبت به خیلیی از موارد تو زندگی هامون تغییر میدهمنم خیلیی دوست دارم راجع به این چیزا اطلاعات داشته باشم
ولی میدونی چجوریه؟
باید به شدت توش مطالعه داشته باشی و اصلا نمیشه رهاش کرد و یا فقط ب ی منبع اکتفا کرد
هررر چقدرم بخونیش و از هر جهت هم بهش نگاه کنی کمه
چون اگه کم بخونی و احساس علامه دهر بودن بکنی، حسابی رفتی تو باتلاق و نظرا و قضاوتای مسخره میکنیبخاطر همینه ک ادم میترسه واردش بشه
خیلی وقت و حوصله میخواد بنطرمبا جمله اخرت موافقم
واقعا کمک کنندهنMichael Vey عه پرنیا سلاممم
-
Michael Vey عه پرنیا سلاممم
Maaah سلامم مهدیهه
-
Maaah سلامم مهدیهه
Michael Vey یعنی چی که الان اومدی؟
برات متاسفم 🦖🦖🦖 -
Michael Vey یعنی چی که الان اومدی؟
برات متاسفم 🦖🦖🦖Maaah برم؟🤧😂😂