هرچی تودلته بریز بیرون7
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14 این اخبار رو کجا می تونیم ببنیم؟
من تو روبیکا چنل دارم
ari_14 بچه های کلاسمون دارم زمزمه تعویق امتحانو میکنن تا نماینده ها برن با اموزش و ... صحبت کنن
شما از اینکارا نمیکنین؟ -
تو همه دوره های زندگی که اتفاقات مهم و جالبی میوفته، یه قسمت درگیری و عذاب وجدانم، به خاطر نخوندن درسه
بخدا دیگه دارم کم میارم، چرا یه تیکه زندگیم درسه همش -
البته اموزش ما گاوه، البته بلا نسبت به گاو
-
Hhh Hh یکی از کتابای خیلی خوبی هم که در این خوندم کتاب نظریه های جامعه شناسی ریتزره. ولی بسیار حجیمه و مطالعش حتی کار چند روز نیست و باید در حد ماه وقت خالی کنید. 😂
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ااینکه کم حجم و جزء کتب ابتدایی این حوزه هست؛ ولی واقعا فهمش برام سخته(شاید قلم نویسنده سخت نوشته شده)
برای من هم مطالعه کتاب های جامعه شناسی و علوم سیاسی واقعا سنگینه. بنظرم دلیل اصلیش اینه که کتاب ها صرفا یک بیبسی به ذهنمون میدن و مغزمون بشدت درگیر تجزیه و تحلیل و البته خیلی مواقع ناخواسته جهت گیری!
کتاب نظریه های جامعه شناسی ریتزره
ممنوونم🙏🏻
حتما دربارش تحقیق میکنم
اگه ارزش خوندن داشته باشه؛ از یک ماه هم بیشتر میشه براش زمان گذاشت
برای من هم مطالعه کتاب های جامعه شناسی و علوم سیاسی واقعا سنگینه. بنظرم دلیل اصلیش اینه که کتاب ها صرفا یک بیبسی به ذهنمون میدن و مغزمون بشدت درگیر تجزیه و تحلیل و البته خیلی مواقع ناخواسته جهت گیری!
موافقم
درباره جهتگیری ناخواسته که گفتید
درسته. باتوجه به تحقیقاتی که درباره کتب_مخصوصا اینجور کتاب ها_ کردم(هرچند محدود) کلا اینکه مطلبی مطلقا بدون جهتگیری باشه، خیلی کمه. چون وقتی کتابی توسط شخصی نوشته میشه، حتما دیدگاه و زاویه دیدی داره.
از مسئول کتابفروشی درباره کتاب سیاسی و تاریخی پرسیدم، و تاکید کردم بهشون که اطلاعاتش درست و بی طرف باشه. که گفتن: کتابی که تمام اطلاعات درست باشه(مخصوصا تاریخ) نداریم. و بهترین شیوه اینه که منابع مختلف مطالعه بشه و در آخر خودمون به جمع بندی ای برسیم. -
والا من همیشه میگم
اینکه میگن زنها پیچیدهان شایعهست
الان پسرا هم میتونن خیلی تخصصی راجع ب گیم حرف بزنن
بعد بیان یهو هر کی یه جناحو بگیره بحث سیاسی کنن
بعدش رندوم درمورد فوتبال و باشگاهها و پاس گل یه یارویی تو سال ۲۰۰۰ صحبت کنن
بعدشم یهو پاشن و به طور فرضی باهم فایت کنن با این عنوان: اگه تو یه دزد با تفنگ باشی من بی اسلحه چجوری خودمو نجات بدم!Michael Vey
قشنگ گفتیی😂👌🏻 -
بعد د اخه لعنتی
چیزیم نیس که علاقه باشه یا کاربرد باشه
چیزیم که علاقمه پول نمیدن بخاطرش
((T_T)) -
والا من همیشه میگم
اینکه میگن زنها پیچیدهان شایعهست
الان پسرا هم میتونن خیلی تخصصی راجع ب گیم حرف بزنن
بعد بیان یهو هر کی یه جناحو بگیره بحث سیاسی کنن
بعدش رندوم درمورد فوتبال و باشگاهها و پاس گل یه یارویی تو سال ۲۰۰۰ صحبت کنن
بعدشم یهو پاشن و به طور فرضی باهم فایت کنن با این عنوان: اگه تو یه دزد با تفنگ باشی من بی اسلحه چجوری خودمو نجات بدم!Michael Vey
از لحاظ ارتباط با مردا میگن نه اطلاعات عمومی که XD -
ari_14 واقعن؟ مدیرگروه ما گفت چند روز پیش بخشنامه اومده تخصصیها تحت هر شرایطی از ۴ام حضوری کهگ
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14 واقعن؟ مدیرگروه ما گفت چند روز پیش بخشنامه اومده تخصصیها تحت هر شرایطی از ۴ام حضوری کهگ
♦️دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۵- ۱۴۰۴، در مقطع کارشناسی به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد
🔹امتحانات و دفاع از پایاننامه/رساله مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسیارشد و دکتری) به صورت حضوری برگزار میشود.
-
ari_14 بچه های کلاسمون دارم زمزمه تعویق امتحانو میکنن تا نماینده ها برن با اموزش و ... صحبت کنن
شما از اینکارا نمیکنین؟Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
شما از اینکارا نمیکنین؟آموزش ما=گاو
-
اها👌🏻🩵
میشه اگر خبری درباره دانشگاه باهنر کرمان به چشمتون خورد بهم بگید
من روبیکا ندارم🙏🏻jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
اها👌🏻🩵
من روبیکا ندارم🙏🏻بله بله
-
Michael Vey
از لحاظ ارتباط با مردا میگن نه اطلاعات عمومی که XDf.nalist خب ارتباط با مردا هم خیلی سخته
برا یارو نمایندمون طومار نوشتم
جواب داد: سلام خیر
دوست داشتم در جواب بهش بنویسم: خب ک- کوفت! -
کتاب نظریه های جامعه شناسی ریتزره
ممنوونم🙏🏻
حتما دربارش تحقیق میکنم
اگه ارزش خوندن داشته باشه؛ از یک ماه هم بیشتر میشه براش زمان گذاشت
موافقم
درباره جهتگیری ناخواسته که گفتید
درسته. باتوجه به تحقیقاتی که درباره کتب_مخصوصا اینجور کتاب ها_ کردم(هرچند محدود) کلا اینکه مطلبی مطلقا بدون جهتگیری باشه، خیلی کمه. چون وقتی کتابی توسط شخصی نوشته میشه، حتما دیدگاه و زاویه دیدی داره.
از مسئول کتابفروشی درباره کتاب سیاسی و تاریخی پرسیدم، و تاکید کردم بهشون که اطلاعاتش درست و بی طرف باشه. که گفتن: کتابی که تمام اطلاعات درست باشه(مخصوصا تاریخ) نداریم. و بهترین شیوه اینه که منابع مختلف مطالعه بشه و در آخر خودمون به جمع بندی ای برسیم.Hhh Hh بله. مثلا همین کتاب ریتزر هم که گفتم جهت گیری های ساختارگرایانه زیادی داشت.
البته در اونجا به شکل خاص منظورم جهت گیری هایی بود که خودما انجام میدیم. به هر حال هر فردی یه جهت گیری ای داره. یکی خیلی دینیه و همه چیز رو میخواد داخل قالب دین بپچونه، یکی به شدت ملی گراست و موقع خوندن خیلی از مطالب سریع داغ میکنه و ... سر همین اگر بخوایم سعی بکنیم بدون جهت گیری مطالب رو مطالعه کنید، قطعا زمان و تمرکز زیادی میخواد و بنظرم یکی از علت هایی هست که این متون رو سنگین میکنه. -
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
اها👌🏻🩵
من روبیکا ندارم🙏🏻بله بله
-
f.nalist خب ارتباط با مردا هم خیلی سخته
برا یارو نمایندمون طومار نوشتم
جواب داد: سلام خیر
دوست داشتم در جواب بهش بنویسم: خب ک- کوفت!Michael Vey
خیلیا اینجورین
یعنی پسرایی که بدون غرض جواب یکی رو میدن میبینی خیلی مختصر کوتاه مفیدXD -
Michael Vey
خیلیا اینجورین
یعنی پسرایی که بدون غرض جواب یکی رو میدن میبینی خیلی مختصر کوتاه مفیدXDf.nalist این بیشتر توهینه بمولا😂
من کلی وقت بخیر گفتم
کلی ببخشید و جسترتا و کوفت و زهر مار گفتم
حالا این یارو: سلام خیر -
f.nalist این بیشتر توهینه بمولا😂
من کلی وقت بخیر گفتم
حالا این یارو: سلام خیرMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
من کلی وقت بخیر گفتم
حالا این یارو: سلام خیرباید بعدش بلاک میکردی
-
من کلی وقت بخیر گفتم
حالا این یارو: سلام خیرMichael Vey 😂😂😂
نماینده ما هم اینطوریه حرصمونو درمیاره
نمیدونم چرا آدمای گیج رو ورمیدارن میکنن نماینده -
ن ولی واقعا از لحاظ ارتباطات هم سخته جدای این موضوع جواب کوتاه😂
-
Michael Vey 😂😂😂
نماینده ما هم اینطوریه حرصمونو درمیاره
نمیدونم چرا آدمای گیج رو ورمیدارن میکنن نماینده -
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
به تازگی کمی وارد موضوع تاریخ و سیاست شدم
اگه علاقه داشته باشی؛ واقعااا چیزای جالبی به آدم یاد میده
چه در حد دانستی، چه درس زندگی
که اگه از اطلاعات هردو استفاده کنیم ؛ دید و نظراتمون رو نسبت به خیلیی از موارد تو زندگی هامون تغییر میدهمنم خیلیی دوست دارم راجع به این چیزا اطلاعات داشته باشم
ولی میدونی چجوریه؟
باید به شدت توش مطالعه داشته باشی و اصلا نمیشه رهاش کرد و یا فقط ب ی منبع اکتفا کرد
هررر چقدرم بخونیش و از هر جهت هم بهش نگاه کنی کمه
چون اگه کم بخونی و احساس علامه دهر بودن بکنی، حسابی رفتی تو باتلاق و نظرا و قضاوتای مسخره میکنیبخاطر همینه ک ادم میترسه واردش بشه
خیلی وقت و حوصله میخواد بنطرمبا جمله اخرت موافقم
واقعا کمک کنندهنمنم خیلیی دوست دارم راجع به این چیزا اطلاعات داشته باشم
ولی میدونی چجوریه؟
باید به شدت توش مطالعه داشته باشی و اصلا نمیشه رهاش کرد و یا فقط ب ی منبع اکتفا کرد
هررر چقدرم بخونیش و از هر جهت هم بهش نگاه کنی کمه
چون اگه کم بخونی و احساس علامه دهر بودن بکنی، حسابی رفتی تو باتلاق و نظرا و قضاوتای مسخره میکنی
بخاطر همینه ک ادم میترسه واردش بشه
خیلی وقت و حوصله میخواد بنظرمدرسته👌🏻
دنیای مرموز و عمیق