هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14 استان ما حضوریعه ها
بچههای ما خیلییی رفتن آموزش و اینا ولی مدیرگروه سفت واستاده پای حرفشربطی ب مدیر گروه نداره یکی مجازی کنه بقیم میکنن نمیشه ی استان حضوری بگیره یکی مجازی
تعویق مگ راضی بودن؟مجبور شدن دو هفته عقب بندازنari_14 ما دیگه دستمون هیچجا بند نیست، آموزش که اصلن جواب نمیده مجبوریم فقط بریم پیش مدیر گروه. همیننن دیگهههه کل استان منتظره مشهده بعد اون کوتاه نمیاد همین دفعه پیشم کل ایران اطلاعیه داده بودن جز استان ما و تهران
-
ari_14 ما دیگه دستمون هیچجا بند نیست، آموزش که اصلن جواب نمیده مجبوریم فقط بریم پیش مدیر گروه. همیننن دیگهههه کل استان منتظره مشهده بعد اون کوتاه نمیاد همین دفعه پیشم کل ایران اطلاعیه داده بودن جز استان ما و تهران
Maaah
بروجرد یه شهر کوچیک تو استان ماست
پرستاری بروجرد میخواست تیر ازمون بگیره غلامی گیر داده بود ما تعویق نمیندازیم شهریور
بعد میگفتن پزشکی مرکز استان دانشکده مادره میگفت نه پرستاری بروجرد هرچی اون بگه همون کار رو میکنیم😂😂 -
Maaah
بروجرد یه شهر کوچیک تو استان ماست
پرستاری بروجرد میخواست تیر ازمون بگیره غلامی گیر داده بود ما تعویق نمیندازیم شهریور
بعد میگفتن پزشکی مرکز استان دانشکده مادره میگفت نه پرستاری بروجرد هرچی اون بگه همون کار رو میکنیم😂😂 -
ari_14 ما دیگه دستمون هیچجا بند نیست، آموزش که اصلن جواب نمیده مجبوریم فقط بریم پیش مدیر گروه. همیننن دیگهههه کل استان منتظره مشهده بعد اون کوتاه نمیاد همین دفعه پیشم کل ایران اطلاعیه داده بودن جز استان ما و تهران
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
چ سفته مشهد 😐😂
-
⭕️فوری/ امتحانات مقطع کارشناسی تهران غیرحضوری شد؛ ارشد و دکتری حضوری
وزارت علـوم، تحقیقات و فنـاوری:
🔹با توجه به تصمیم کارگروه مدیریت آموزش عالی استان تهران، امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۵- ۱۴۰۴، در مقطع کارشناسی به صورت غیرحضوری برگزار میشود.
🔹امتحانات مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسیارشد و دکتری) به صورت حضوری برگزار خواهد شد. -
سر همین تعویق دو هفته ای غلامی اشک مون رو درآورد جمعه شب اعلام کرد
اینترنت هم نداشتیم نماینده دونه دونه به بچه ها زنگ زد -
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14 دلیلشون باز برودته؟
اره ب ۲۲بهمن ک نزدیک میشیم برودت زیاد میشه ممکنه🗿
-
اینترنت هم نداشتیم نماینده دونه دونه به بچه ها زنگ زدهبیج در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
اینترنت هم نداشتیم نماینده دونه دونه به بچه ها زنگ زدماهم هرسری لحظه آخر میفهمیم باز ب شما زنگ میزنن ب ما زنگم نمیزنن خودمون باید پیام بدیم😐😂
-
هبیج در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
اینترنت هم نداشتیم نماینده دونه دونه به بچه ها زنگ زدماهم هرسری لحظه آخر میفهمیم باز ب شما زنگ میزنن ب ما زنگم نمیزنن خودمون باید پیام بدیم😐😂
-
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14 دلیلشون باز برودته؟
اره ب ۲۲بهمن ک نزدیک میشیم برودت زیاد میشه ممکنه🗿
-
واقعا جالبه
مگه میشه آدم در این حد خودشو بزنه به نفهمی و خریت؟
یارو میگه مردم اینترنت میخوان
بعد خبرشو گذاشتن میگن مسئولو باش به جای اینکه به فکر اقتصاد باشه به فکر چیهد آخه کره خر😐😐😐😐
تو چه عصری زندگی میکنی که فکر میکنی اقتصاد و اینترنت چیزای جدا هستن😐
ملت نونشونو از این نت در میارن😐Michael Vey انگار مثلا قانونه شما صرفا حق داری یه چی بخوای
عیبیه انگار هم اینترنت آزاد بخوای
هم رفاه اقتصادی
هم آزادی اجتماعی
فقط باید یکیو خواست طبق عقاید اینا -
من این ترم مشروط میشم✋️
-
۳ساعت دارم با رفیقم بحث میکنم حق با منه خب بفهم دیگ مگ با دختر بحثم میکنن وا
فقط شارژم هدر داد🗿 -
هبیج در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
-
۳ساعت دارم با رفیقم بحث میکنم حق با منه خب بفهم دیگ مگ با دختر بحثم میکنن وا
فقط شارژم هدر داد🗿 -
دیشب تبریز رعد و برق اومده بود فکر کرده بودن موشکه
😂😂😂
ما تروماییم -
ای کاش زندگی بعدی فکر کنم B2 یه نوع ویتامینه