هرچی تودلته بریز بیرون7
-
هبیج
همین دیگه
کیس مثل تو زیاد داشتیم میشناسمتDexterMoreRight
😂😂😂😂 -
رو که رو نیست سنگ پا قزوینه
-
Aqua آره دیگههه اصلن واکسن ویروس ضعیف شدهس، بعد استادمون که نیدل میشده هی در معرض ویروس قرار میگرفته ولی مریض نمیشده. درواقع این نیدل شدنا کار واکسنو کرده براش
-
Aqua آره دیگههه اصلن واکسن ویروس ضعیف شدهس، بعد استادمون که نیدل میشده هی در معرض ویروس قرار میگرفته ولی مریض نمیشده. درواقع این نیدل شدنا کار واکسنو کرده براش
-
-
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
دلم میخواد بدونم کیه گزارش میزنه
بیا خب ریپ بزن رومون بگو مشکلت چیه حل کنیمشدارم ادبم ازدست میدم واقعا
-
گندش دراوردین هرچی میگیم گزارش گزارش
یا مدیرا بیکارن زارت پاک میکنن
یا گیر ی مشت روانی افتادیم -
-
دلم میخواد بدونم کیه گزارش میزنه
بیا خب ریپ بزن رومون بگو مشکلت چیه حل کنیمشدارم ادبم ازدست میدم واقعا
-
Aqua زندگی از نظرش خیلییی عجیبه، بعد میگه رسالتم اینه زندگی رو برای بقیه بهتر کنم و واقعنم هوامونو داره از همهههه لحاظ، از هیچ کمکی دریغ نمیکنه حتی الانم پیام داده به همهمون میدونم درسخوندن سخته نگران درسای من نباشین
-
ari_14
26 بار براش دعا میکنم به ارامش روانی برسهAqua در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14
26 بار براش دعا میکنم به ارامش روانی برسهاونسری گفتن ۲۶و دیگر هیچ پاک کردن
دوباره میگم ۲۶و دیگر هیچ دوباره گزارش بزنن -
ari_14
26 بار براش دعا میکنم به ارامش روانی برسهAqua در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14
26 بار براش دعا میکنم به ارامش روانی برسهاونسری گفتن ۲۶و دیگر هیچ پاک کردن
دوباره میگم ۲۶و دیگر هیچ دوباره گزارش بزنن -
Aqua زندگی از نظرش خیلییی عجیبه، بعد میگه رسالتم اینه زندگی رو برای بقیه بهتر کنم و واقعنم هوامونو داره از همهههه لحاظ، از هیچ کمکی دریغ نمیکنه حتی الانم پیام داده به همهمون میدونم درسخوندن سخته نگران درسای من نباشین
-
-
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ولی بیاین قبول کنیم گفتن 26 اصلا لذتی نداره اندازه فحش های ترکی واقعا نمیچسبه
چون بلدنیستم ب همین ۲۶اکتفا میکنیم
-
romisa
مثل فردی بینا هستم در شهر کور ها ...
دکتر اخرین سنگر تو بودی که متاسفانه زمام تفکر و تعقل خودت رو به اینا سپردیDexterMoreRight شاید بینایی نیست
و
توهم بیناییه
😂😂😂