هرچی تودلته بریز بیرون7
-
این ترم کذاییم شد مثل ترم ۲
ازش خلاصی نداریمMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ازش خلاصی نداریمبابا من گفته بودم ۲هفته استرس امتحان میکشم تموم میشه الان یک ماهههه دارم استرس میکشم نزدیک عید بیاد ولی ترم ۵تموم نشد هنوز😐😂
-
yasin sheibak منم ترمای پایین بودم جور دیگه ای فک می کردم
بذارین هفت سال تموم شه
عمر و انرژی جوونیتون گرفته شه
کم حوصله شید
بعدا می بینمتونromisa اخه ببین واقعا دغدغه هاشون شنیدن داره...کاری که ازشون کشیده میشه یا شیفت هایی که سنگینه...بعد مثلا یکی میوفته بیمارستان خوب یکی میوفته بیمارستان مرکز شهر که شلوغ ترین بیمارستان تهرانه خیلی خیلی دیدگاه هاشون با بچه های علوم پایه و فیزیوپات متفاوته
-
اگ اون نیم واحد مشکل ایجاد نمیکرد الان فقط کارآموزی داشتم و گیر این روانیا نیفتادم
خدا لعنتت کنه -
یه سریا هستن هم میدونم کین
هم میدونم چیکارن
هم میدونم راجع بهم چیا گفتن
کلا خبر دارم از همه چیشون ولی یه ثانیه هم نزاشتم بو برن که با خبرم
اینطور مواقع اون آدما رو تو ذهنم میکشم و ازشون خیلی فاصله میگیرم
اگر دلخور شدن که اونم به خاطر منافع خودشونه جوری میشورمشون و پهنشون میکنم رو رخت آویز که خودشون نفهمن چی شد و چطوری شد!
تودلی -
Narges_ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14 وای اه
من تصمیم دارم دانشجو شدم درس نخونمواکنش استادا:سلام بهونه قشنگ زندگی😔😂
-
ازش خلاصی نداریمMichael Vey دانشگاه گرگان چطوریه من دوستام کلا از گرگان برگشته بودن..
-
romisa اخه ببین واقعا دغدغه هاشون شنیدن داره...کاری که ازشون کشیده میشه یا شیفت هایی که سنگینه...بعد مثلا یکی میوفته بیمارستان خوب یکی میوفته بیمارستان مرکز شهر که شلوغ ترین بیمارستان تهرانه خیلی خیلی دیدگاه هاشون با بچه های علوم پایه و فیزیوپات متفاوته
yasin sheibak اصلا من کاری با بقیه ندارم
خودم خیلی دیدگاهم از اون ایده الی کتوو ذهنم داشتم. و واقعیتی که الان دارم می بینم ، متفاوته -
Narges_ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate نمیدونم چطوری نفوذ دارن یه سری چیزا راجع به همین قضیه شنیده بودم که چطور قانونی کاراشونو حل میکنن ولی یادم رفته
ماهی قرمزم😭پول عزیزم پول
-
دوازدهم ک بودم اعتراضات مهسا بود
پشت کنکورم که رئیس جمهور با هلیکوپتر سقوط کرد
ترم ۱ که تازه ۵ آبان رفتیم دانشگاه بدون اینکه هیچ فرجه اضافه تری از بقیه داشته باشیم دی پایان ترم دادیم مثل بدبختا
ترم ۲ که جنگ شد
ترم ۳ هم اعتراضات و قطعی اینترنتفکر نکنم اینجوری که داره میگذره من پایان این ۷ سال رو ببینم😂
-
-
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ازش خلاصی نداریمبابا من گفته بودم ۲هفته استرس امتحان میکشم تموم میشه الان یک ماهههه دارم استرس میکشم نزدیک عید بیاد ولی ترم ۵تموم نشد هنوز😐😂
ari_14 هعععی😂😂😂
-
yasin sheibak اصلا من کاری با بقیه ندارم
خودم خیلی دیدگاهم از اون ایده الی کتوو ذهنم داشتم. و واقعیتی که الان دارم می بینم ، متفاوتهromisa در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
خودم خیلی دیدگاهم از اون ایده الی کتوو ذهنم داشتم. و واقعیتی که الان دارم می بینم ، متفاوته
نمیدونم چرا از ورود به بیمارستان به بعد این دیدگاه و ایده اله تغییر میکنه...
-
ترم ۱ که تازه ۵ آبان رفتیم دانشگاه بدون اینکه هیچ فرجه اضافه تری از بقیه داشته باشیم دی پایان ترم دادیم مثل بدبختا
ترم ۲ که جنگ شد
ترم ۳ هم اعتراضات و قطعی اینترنتفکر نکنم اینجوری که داره میگذره من پایان این ۷ سال رو ببینم😂
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ترم ۲ که جنگ شد
من با اعتراضات دانشجو شدم
با اعتراضات هم فارغ التحصیل شدم
عالیه -
Michael Vey دانشگاه گرگان چطوریه من دوستام کلا از گرگان برگشته بودن..
yasin sheibak اگه خود گرگانو میگی خبر ندارم
ولی دانشگاه علوم پزشکی فعلا از ۴م شروع میشه -
♦️کدام دانشگاههای تهران امتحانات را بهصورت مجازی برگزار میکنند؟
🔹امتحانات کارشناسی دانشگاه تهران
🔹امتحانات کارشناسی دانشگاه الزهرا (س)
🔹امتحانات کارشناسی دانشگاههای علامه
🔹امتحانات کارشناسی دانشگاه شهید بهشتی
🔹امتحانات کارشناسی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
تا اطلاعات بعدی بدرود