هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
کاش منم امتحانام مجازی بود
کاکل زری دماغ عملیم نداشتم عیب نداشت😭😭😭😭😭😭😭😭😭من دوست داشتم امتحانام حضوری بود با یه کاکل زری دماغ عملی هم تنگش
-
Michael Vey
هنوز زنده است؟ باید الان جنازه اش و پیدا میکردن شایدم قبلش حلش کرده بودم با پوستش چرم ساخته بودمHako هعی... یارو هم اتاقیمم هست بدبختی
قراره تا ۱ سال و نیم دیگه تو یه اتاق باشیم -
Michael Vey میتونه به صورت خیلی اتفاقی موقع تماشای منظره بیرون خوابگاه، از پنجره بیفته پایین...
-
بچه ها ی سوال
اگه یه نفر که با وجود اینکه میدونست تو فردا امتحان داری، با اینحال سر یه موضوع مسخره باهات دعوا راه مینداخت و کلی تو رو بهم میریخت در حدی که نتونی دیگه درس بخونی و اون درستو هم مرزی پاس بشی،با اون شخص ک هم اتاقیتم هست چیکار میکنین؟
به روش میارین؟(اینم اشاره کنم ک علیرغم مقصر بودن خودش تو اون دعوا، طلبکاره)
Michael Vey اگه آدمیه که میتونی باهاش صحبت کنی بهش بگو که دیگه انجامش نده
-
شمارشمم نداشت لاشی
-
Blue28 اینکه به خاطر اون نمرت پایین شد و نزدیک بود بیفتی چون نتونستی بخونی
(فرض رو بر این بذار که از اون آدما هستی ک شب امتحانیی. یعنی وقتی شب امتحان بخونی امتحانو خوب میدی و قبلش نخوندی. و این دعوا باعث شد نتونی کلا بخونی)Michael Vey میفهمم چی میگی
من خودم کسیم که وقتی تو استرس و کم بودن حوصله هستم بخاطر امتحانا یه موضوع کوچیک اعصابمو بهم بریزع شاید تا شب بکشه تا درست شه اعصابم
ولی
اون فرد اصلا اهمیتی قائل نبوده برات بنظرم
اگرنه میتونست بخاطر تو و بخاطر دوستیتون یطوری جلوشو بگیره یا بندازه دعوا رو یوقت دیگه
پس بنظرم لازم نیست به روش بیاری -
Michael Vey میتونه به صورت خیلی اتفاقی موقع تماشای منظره بیرون خوابگاه، از پنجره بیفته پایین...
Comrade کاش میشد ولی حیف ک پنجره خوابگاه هم محافظ داره هم پشه بند😂
-
f.nalist اره واقعا. میدونی سالانه چند نفر تو آمریکا بخاطر سقوط از تخت و شکستن گردن کشته میشن؟
-
Michael Vey اگه آدمیه که میتونی باهاش صحبت کنی بهش بگو که دیگه انجامش نده
@Nasrinsani والا این آدم واقعا عجیبه...
من حتی اون شب بهش گفتم ک ولم کن من امتحان دارم
ولی اون بازم ادامه داد! -
Hako هعی... یارو هم اتاقیمم هست بدبختی
قراره تا ۱ سال و نیم دیگه تو یه اتاق باشیم -
Michael Vey میفهمم چی میگی
من خودم کسیم که وقتی تو استرس و کم بودن حوصله هستم بخاطر امتحانا یه موضوع کوچیک اعصابمو بهم بریزع شاید تا شب بکشه تا درست شه اعصابم
ولی
اون فرد اصلا اهمیتی قائل نبوده برات بنظرم
اگرنه میتونست بخاطر تو و بخاطر دوستیتون یطوری جلوشو بگیره یا بندازه دعوا رو یوقت دیگه
پس بنظرم لازم نیست به روش بیاریBlue28 به جاش چیکار کنم بنظرت؟
مثل قبل باهاش باشم یا رفتارمو عوض کنم؟ -
البته من خودم کسی هستم که حتما باید به روی طرف بیارم و باهاش دعوا کنم چون همینجوری تو خودم بریزم هیچوقت آروم نمیشم هرچقدم که به خودم بگم ارزششو نداره
ولی خب از نظر منطقی نباید بگی به طرف اگر اینطوره که اهمیتی نمیده و باز رفتارشو تکرار میکنه😂 -
Michael Vey
امتحان دندون ساری شد ۱۱بهمن