هرچی تودلته بریز بیرون7
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
شهید بهشتی باشی و خوش نگذره ! 😂
دعوت میکنم ازت یک ماه بیا با دراما هاش کلنجار برو بعد نظرت درمورد بهشتی عوض میشه😂😂😂😂😂😂😂😂
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
امتحاناتون دیگه فکر کنم تا اسفند طول بکشه ما نیمسال دومیا نمیدونم اصن بتونیم بریم یا نه قبل عید
ترم ما که یک ماه دیر شروع شد شما ها کی میخواین شروع کنید کی تموم کنید!!
yasin sheibak تا باشه از این دراماها ... کلاس ما که نرفته جنگ جهانی بود هرروز . نتا قطع نمیشد الان خدا میدونه کی کیو کشته بود 😂
فکر کنم امسال تابستون ندارم تا مرداد باید بریم 🙂 -
yasin sheibak تا باشه از این دراماها ... کلاس ما که نرفته جنگ جهانی بود هرروز . نتا قطع نمیشد الان خدا میدونه کی کیو کشته بود 😂
فکر کنم امسال تابستون ندارم تا مرداد باید بریم 🙂_ Reza _ رضا دراما هاش خیلی بده 😂😂 من به لطف نمایندگی تو چندتاش بودم اصلا چیزه خوبی نیست😂😂
(داستان های ترم بالاییی ها خیلی خوبه مخصوصا مهر403😂)ببین ما شروع ترم دو مون رو از 16 اسفند در نظر گرفتیم تا اواسط تیر تموم میشد شما اول اسفند هم بیاین تا قبل تیر تمومید
-
گردش تل- اینستا - یوتوب تبدیل به ایتا - روبیکا - دیوار شده 🙂
-
_ Reza _ رضا دراما هاش خیلی بده 😂😂 من به لطف نمایندگی تو چندتاش بودم اصلا چیزه خوبی نیست😂😂
(داستان های ترم بالاییی ها خیلی خوبه مخصوصا مهر403😂)ببین ما شروع ترم دو مون رو از 16 اسفند در نظر گرفتیم تا اواسط تیر تموم میشد شما اول اسفند هم بیاین تا قبل تیر تمومید
yasin sheibak در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
رضا دراما هاش خیلی بده
کلاس ما اصلا دراما نداره🙁
درامایی که تو توش نباشی حال میده😂😂 -
این پست پاک شده!
-
#ترسو_نباشیم
-
چی میشه روز تولد آدم نرینید بهش؟میگی حالم خوب نیست میگم چرا
بعد میرینی به هیکلم؟خاک تو سر من کنن تو رفیقمی -