هرچی تودلته بریز بیرون7
-
هبیج اخه واقعا تعدادزیاده 8 گروه کلاس بندی هست
yasin sheibak
اره متوجه ام -
Maaah محیط درسی برو تو کتابخونه( کتابخونه عمومی نه ها اونجا زواج کنار هم درس میخونن)
yasin sheibak سارا بهشتی کنسل نیست.
-
آموزش نماینده رو ب چه ملاکی انتخاب میکنه اصن !؟ خیلی نرمال تر هم وجود داره... فکر کنم باید سیس بگیری یه عینکی بزنی ریشاتو بزاری ( 😂 ) یه تیپ پدر مادر پسندانه داشته باشی
-
yasin sheibak
مگه تفکیک جنسیتی ندارن پشمام -
Hako
ما تفکیک میشیم
حتی کلاس عملی استادمون گفت اینا میخوان جسد ببینن سرشون میخوره تو سر هم جداشون کنید🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تمجیدی دراما کره ای زیاد میبینه 🫰
-
yasin sheibak
مگه تفکیک جنسیتی ندارن پشمامHako نه یک کتابخونه عمومی هست دخترو پسر و دوتا کتابخونه دیگه هم که برای فقط پسرا و فقط دخترا
-
هبیج کتابخونه عمومی مون خوبه جوش رو دوست دارم
-
کلاس ما بیشتر دست پسراس
پسرا نمایندن
پسرا صدای استادو ضبط میکنن
پسرا فیلم کلاسو ضبط میکنن
پسرا جزوه مینویسن
هع فکر کردین کنترل کلاس دست پسراس؟نخیر دست دختراس چون کنترل پسرا دست دوست دختراشونه😭😭😂 -
yasin sheibak سارا بهشتی کنسل نیست.
Maaah 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
-
کلاس ما بیشتر دست پسراس
پسرا نمایندن
پسرا جزوه مینویسن
هع فکر کردین کنترل کلاس دست پسراس؟نخیر دست دختراس چون کنترل پسرا دست دوست دختراشونه😭😭😂Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
کلاس ما بیشتر دست پسراس
پسرا نمایندن
پسرا جزوه مینویسن
هع فکر کردین کنترل کلاس دست پسراس؟نخیر دست دختراس چون کنترل پسرا دست دوست دختراشونه😭😭😂کلاس ما دخترا ضد پسران انگار دشمن همیم:/
-
هبیج کتابخونه عمومی مون خوبه جوش رو دوست دارم
yasin sheibak شمام که سر و گوشت میجنبه
-
آموزش نماینده رو ب چه ملاکی انتخاب میکنه اصن !؟ خیلی نرمال تر هم وجود داره... فکر کنم باید سیس بگیری یه عینکی بزنی ریشاتو بزاری ( 😂 ) یه تیپ پدر مادر پسندانه داشته باشی
_ Reza _ نماینده رو که بچه ها انتخاب میکنن به اموزش ربطی نداره که
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
کلاس ما بیشتر دست پسراس
پسرا نمایندن
پسرا جزوه مینویسن
هع فکر کردین کنترل کلاس دست پسراس؟نخیر دست دختراس چون کنترل پسرا دست دوست دختراشونه😭😭😂کلاس ما دخترا ضد پسران انگار دشمن همیم:/
-
ما با ترم بالایی ها خوبیم😂😂
-
کلاس ما بیشتر دست پسراس
پسرا نمایندن
پسرا جزوه مینویسن
هع فکر کردین کنترل کلاس دست پسراس؟نخیر دست دختراس چون کنترل پسرا دست دوست دختراشونه😭😭😂Blue28 من چون دوست دختر ندارم تو دانشگاه پس کنترل کل ورودی دست منه😂
-
_ Reza _ نماینده رو که بچه ها انتخاب میکنن به اموزش ربطی نداره که
yasin sheibak نماینده اول رو خود آموزش انتخاب میکنه واس ما ک اینه