هرچی تودلته بریز بیرون7
-
DexterMoreRight در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14
عه مگه ماعم اینجورییم 😂
در مورد آخری نمیدونستم...
فکر میکردم یچی مثل علوم پایه داشته باشید آخر 4 سال خیلیه ...بعضی دانشکده ها، قبل ترم ۷
نصف آزمون آسکی .رو میگیرن
پیش نیازه شروع کارورزی محسوب میشه
همه جا اینطور نیست، بعضی دانشکده ها اینطورنInfinitie. A
عاااااا ممنون -
f.nalist دقیییقا
اتفاقا ماهم وسط ترم یکمون ی دختره انتقالی گرفت به اینجا
بعدا فهمیدیم داداشش ی کاره ای تو شهرداری یا همچین چیزی بودMichael Vey
دیدی مایک
برای همین گفتم احتمالش برای من کمه😂 -
Succinate
خفه خون بگیر مرتیکه ... به اندازه هر دانشجویی که زودتر فارغ التحصیل میشه شهریه مارو 2.5 برابر میکننDexterMoreRight واقعا؟!
-
از سرما بارونش ب ما رسید برفش ب بقیه
-
Michael Vey
دیدی مایک
برای همین گفتم احتمالش برای من کمه😂f.nalist ولی باز تو فکرت باشه خدا رو چه دیدی شاید شد😔😂😂
-
Succinate
خفه خون بگیر مرتیکه ... به اندازه هر دانشجویی که زودتر فارغ التحصیل میشه شهریه مارو 2.5 برابر میکننDexterMoreRight در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate
خفه خون بگیر مرتیکه ... به اندازه هر دانشجویی که زودتر فارغ التحصیل میشه شهریه مارو 2.5 برابر میکننازاد میخونی؟
-
Infinitie. A
عاااااا ممنونDexterMoreRight خواهش میکنم
-
f.nalist ولی باز تو فکرت باشه خدا رو چه دیدی شاید شد😔😂😂
Michael Vey
ایشالا ایشالا😂 -
lO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD
سلام خوشگلممم
مرسی قربونت تو چطوری چ خبرسلامتی
بیکاری علافی🤧
نخبر امتحان زاد نجور دی؟
آزمون دا دالا دوشدو😂 -
DexterMoreRight واقعا؟!
Michael Vey احتمالش هست 😂
ما دانشگاهمون ملک وقفی بود ... صاحبش وقف کرده تا پایان عمرش بعد 30 سال فوت کرده بچه هاش از امریکا اومدن گفتن ملک رو میخوایم
دانشگاهم گفت توی علوم تحقیقات یه دانشکده براتون میسازیم برا همین شهریه ی سال های بعد ما شد 200 میلیون مال مارو هم مقداری اضافه کردن... ولی حالا معلوم شد که کسی که ملک رو میخواد فقط بیمارستان کنار دانشگاه رو میخواد بگیره ولی شهریه همونقدر موند 😂😂😂
هرچیزی اینجا ممکنه -
Succinate
خفه خون بگیر مرتیکه ... به اندازه هر دانشجویی که زودتر فارغ التحصیل میشه شهریه مارو 2.5 برابر میکننازاد میخونی؟
-
Michael Vey احتمالش هست 😂
ما دانشگاهمون ملک وقفی بود ... صاحبش وقف کرده تا پایان عمرش بعد 30 سال فوت کرده بچه هاش از امریکا اومدن گفتن ملک رو میخوایم
دانشگاهم گفت توی علوم تحقیقات یه دانشکده براتون میسازیم برا همین شهریه ی سال های بعد ما شد 200 میلیون مال مارو هم مقداری اضافه کردن... ولی حالا معلوم شد که کسی که ملک رو میخواد فقط بیمارستان کنار دانشگاه رو میخواد بگیره ولی شهریه همونقدر موند 😂😂😂
هرچیزی اینجا ممکنهDexterMoreRight هععععیی بختتون...
-
ari_14
آری -
Succinate
خفه خون بگیر مرتیکه ... به اندازه هر دانشجویی که زودتر فارغ التحصیل میشه شهریه مارو 2.5 برابر میکننDexterMoreRight در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate
خفه خون بگیر مرتیکه ... به اندازه هر دانشجویی که زودتر فارغ التحصیل میشه شهریه مارو 2.5 برابر میکننشهریه من به تو چیکار داره آخه....
-
-
Succinate
خفه خون بگیر مرتیکه ... به اندازه هر دانشجویی که زودتر فارغ التحصیل میشه شهریه مارو 2.5 برابر میکننشهریه من به تو چیکار داره آخه....
-
Succinate
بهرحال ممکنهDexterMoreRight در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Succinate
بهرحال ممکنهحرفای عجیبی میزنیا
خب وقتی من بتونم زودتر تموم کنم چرا نکنم؟