هرچی تودلته بریز بیرون7
-
من گوگل ترنسلیت میخوام
وصل کن نت رو حیوون وصل کن نفهمamir ahmadi آبادیس هم خوبه ها
-
ولی جدی من به عنوان یه ایرانی انتظار دارم سری بعدی همزمان اینترنت آب و برق هم قطع بشه و به همین شدتی باشه که الان هست
تابستون یه نسخه دمو بهمون نشون دادید ولی انتطار داریم بهمون نشون بدید قدرت اول منطقه هستیم ❤️😂
_MILAD_ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ولی جدی من به عنوان یه ایرانی انتظار دارم سری بعدی همزمان اینترنت آب و برق هم قطع بشه و به همین شدتی باشه که الان هست
تابستون یه نسخه دمو بهمون نشون دادید ولی انتطار داریم بهمون نشون بدید قدرت اول منطقه هستیم ❤️😂
ما شبا آب مون قطعه....
-
من گوگل ترنسلیت میخوام
وصل کن نت رو حیوون وصل کن نفهمamir ahmadi در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
من گوگل ترنسلیت میخوام
وصل کن نت رو حیوون وصل کن نفهمحالا نمیدونم چطوری ولی الان امتحان کردم اپلیکیشنش روی گوشی من وصله /
-
دیپسیک نسخه وب چطور هنوز وصل نشده ... صد بار باید از لپ تاپ بریم تو گوشی
-
_MILAD_ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ماهم امروز دو بار برقمون طولانی رفت
-
amir ahmadi آبادیس هم خوبه ها
Michael Vey خود آبادیس از گوگل کپی میزنه 😂 چندروزی که گوگل رفت آبادیس هم رفت
-
بین عناصر نسبت به آتیش ارادت پیدا کردم. به زیباییش، شکوهش، روشناییش
-
بین عناصر نسبت به آتیش ارادت پیدا کردم. به زیباییش، شکوهش، روشناییش
Kosar A003 دروددد
-
Michael Vey خود آبادیس از گوگل کپی میزنه 😂 چندروزی که گوگل رفت آبادیس هم رفت
_MILAD_ جدی؟! من ترجمشو خیلی بیشتر از گوگل قبول داشتم که🤧😂
-
برای خشمه، غمه، تاریکیه، سرماست
برای همه چیزه -
غم دیگر نمیآید که برود،
در میان قلب ما سکنا گزیده. -
تن به زندگانیایی میدهند که حتی سگهای ولگرد خیابانی با یک پا کمتر حاضر به تحملش نیستند.
-
تا اینجاش عیبی نداره، براش به به و چه چه میکنن🧍
-
-
The magnitude of the consciousness determines the degree of existence, making it possible for the smallest being to see the greatest universe.
-orv