هرچی تودلته بریز بیرون7
-
romisa در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14 والا تخصص خیلی بدتره صندلیاش
تازه کجا رو دیدیاره میدونم دخترخالم رتبه ۱۰۹ سال ۹۲بود جز انجمن نخبگان بود پزشکی بابل تموم کرد الان تخصص نمیده چرا؟چون همش سهمیه این..
کودکان قبول شد دید همه دوستای سهمیه ایش دارن رادیو میخونن انصراف داد اونایی ک ۱۰۰۰۰۰ کنکور داشتن.. -
ari_14
طرف یه بیمه بنیاد شهید داره تا هفت پشت و جلو و چپ و راست و بالا پایینش دارن از بیمه ش استفاده میکنن
عروس و داماد و بچه و نوه و...Ramos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14
طرف یه بیمه بنیاد شهید داره تا هفت پشت و جلو و چپ و راست و بالا پایینش دارن از بیمه ش استفاده میکنن
عروس و داماد و بچه و نوه و.......
-
officer k
اره باور دارم
خیلی از دوستام میتونستن زندگی بهتری داشته باشن میتونستن رویاهاشون رو دنبال کنن ولی بخاطر شرایطی که توش بدنیا اومدن نمیتونن
خیلی هاش میتونستن خواننده یا رقصنده بشن
میتونستن برن زیرشاخه های ریاضی
ولی ایران ریاضی نمیتونی موفق بشی
چون ما نفت مون رو خام میفروشیم
شهر ما حتی کارخونه نداره
مردم حتی نمیتونن تو کارخونه کار کنن حتی به عنوان کارگرهبیج
اولش بگم که من زادهی پش بازارِ همون شهر توئمدوما دلیل قانع کنندهای نبود برای برتری اروپاییا به ما
یعنی دلیلهات درد خودمونه، توش دلیلی نیست برای این که من و تو و همه جهان بمیریم با یه شهاب سنگ ولی اروپاییِ ناز زنده بمونه -
JuDi
عه سلام متصل👀 -
هبیج
اولش بگم که من زادهی پش بازارِ همون شهر توئمدوما دلیل قانع کنندهای نبود برای برتری اروپاییا به ما
یعنی دلیلهات درد خودمونه، توش دلیلی نیست برای این که من و تو و همه جهان بمیریم با یه شهاب سنگ ولی اروپاییِ ناز زنده بمونه -
romisa در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
مثلا یادمه همین چند سال اخیر
یه سالی بود که همه ی اونایی که قلب مشهد قبول شدن سهمیه داشتنسهمیه ای ها همیشه حق ها رو میخورن
نگید نه و.... -
-
هبیج
هبیج
خب خوبه
همین برام مهم بود=)