هرچی تودلته بریز بیرون7
-
میدونین
من با درس خوندن و نمرات بالا گرفتن مخالف نیستم و خیلیم عالیه و دم کسی که انقد پشت کار داره و موفقه گرم.
خودم خیلی وقته خرخونی نمیکنم از دستم در رفته
اما یک فرد بیاد درس بخونه که خودنمایی کنه ، اینو درک نمیکنم واقعا نمیفهمم -
میدونین
من با درس خوندن و نمرات بالا گرفتن مخالف نیستم و خیلیم عالیه و دم کسی که انقد پشت کار داره و موفقه گرم.
خودم خیلی وقته خرخونی نمیکنم از دستم در رفته
اما یک فرد بیاد درس بخونه که خودنمایی کنه ، اینو درک نمیکنم واقعا نمیفهمم -
Danial.al در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
amir ahmadi چطوری
چی گفتی مگه ،سر اینکه سرمربي تيم ملي میخوان قبل جام جهانی عوض کنن ریپورتت میکنن ؟سلام مخلصیم تو خوبی
اون که هیچ تو الان بگی م مثل موش بر خیز و بکوش هم ریپورتیamir ahmadi بابا خیلی واضح گفتی 😂😂
دهنت سرویس
رعایت کن بابااین پیام تو ریپورت نزدن ؟
-
ولی عشق در نگاه آخر خیلی دارکتر از عشق در نگاه اوله
تو نگاه اول تو چیز زیادی از طرف نمیدونی و صرفا از ظاهرش حس خوب گرفتی و خب معمولا هم عمیق نیست
از طرفی امید داری به نگاههای بعدی
اما عشق در نگاه آخر اینطوری نیست بعد از چندبار که تو به جز ظاهر به چیزهای دیگه هم توجه کردی از یه نفر خوشت میاد و خب به نظرم عمقش بیشتره و از طرفی امید دیداره دوباره صفره چون به هر حال نگاه و دیدار آخره...
امیدوارم کسی دچارش نشه -
Neoo در اصل با این مشکل داری که درس خوندن مزیتی در جایگاه اجتماعی افراد در بین دوستاشون پیدا نمیکنه و صرفا عامل خودسازیه نه غرور و...
-
Neoo از اینا بدتر اونان که مثل چی میخونن و انکار میکنن و هم زمان به دانشجوهای عادی میگن خرخون.
-
تو نگاه اول تو چیز زیادی از طرف نمیدونی و صرفا از ظاهرش حس خوب گرفتی و خب معمولا هم عمیق نیست
اما عشق در نگاه آخر اینطوری نیست بعد از چندبار که تو به جز ظاهر به چیزهای دیگه هم توجه کردی از یه نفر خوشت میاد و خب به نظرم عمقش بیشتره و از طرفی امید دیداره دوباره صفره چون به هر حال نگاه و دیدار آخره...
امیدوارم کسی دچارش نشه -
امیدوارم کسی دچارش نشه -
-
JuDi در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A وقتی خواستی جزوش باشی ولی قبول نکردم میبینمت
من چیکارم
میگم ساقی دنبال اسکواده😂😑Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
JuDi در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Infinitie. A وقتی خواستی جزوش باشی ولی قبول نکردم میبینمت
من چیکارم
میگم ساقی دنبال اسکواده😂😑من چیکاره بیدم
اسم من چرا این وسط میاد -
f.nalist نمیشه که
وقتی نگاه آخر باشه یعنی دیگه قرار نیست اون شخص رو ببینی
مگر اینکه منظورتون آخرین عشق یک آدم باشه -
M.an سردردهای بی انتها
-
قشنگ عین یه نخه، محکم وصلم کرده به دنیا.