هرچی تودلته بریز بیرون7
-
کارشناس صداسیما : معترضا توسط اسرائیل کشته شدن که اکثر کشتهشدگان اغتشاشگر بودن و در اصل نیرو های خودی رو طی اشتباهات محاسباتی به هلاکت رسوندن
حالم ازتون بهم میخوره
کاش بمیرین شماهم مثل همونایی ک پرپر کردین:) -
اینستا نرفته تو این حالم
برم معلوم نیست چی میشه..
پاکم کنم نمیتونم دیگ نصب کنم هووووف -
تعطیل شدیم ولی نمیدونم امتحان برقراره یا نه تر خدا نباشه:)
نمیتونم واقعا -
من ماهانه با پول توجیبی های خودم( تقریبا۵۰۰ تومن) به بهزیستی کمک میکنم ( یه بهزیستی برای بچه های کار تو اینستا پیداش کردم ) هر روز بهشون مرغ سوخاری پیتزا و... میده روانشناس و... دارن
حس میکنم این پول رو باید بدم یه یه آدمی که خیلی نیازمند تر باشه نه؟ -
من ماهانه با پول توجیبی های خودم( تقریبا۵۰۰ تومن) به بهزیستی کمک میکنم ( یه بهزیستی برای بچه های کار تو اینستا پیداش کردم ) هر روز بهشون مرغ سوخاری پیتزا و... میده روانشناس و... دارن
حس میکنم این پول رو باید بدم یه یه آدمی که خیلی نیازمند تر باشه نه؟آقا مسخره نکنید شاید ۵۰۰ تومن برای شما پولی نباشه ولی فکر میکنم تو زندگی یه آدم دیگه بتونه به کار بیاد
-
شاید بتونه برا بچه اش چند وعده قورمه سبزی درست کنه
-
چون مثلا ویدیو استوری میکنه آقای فلانی امروز برای پسرامون مرغ سوخاری خریدن
امروز پسرامون رو بردیم سینما
امروز جشن شب یلدا پسرامونه خانم فلانی براشون این هدایا رو خریدن
امروز برای پسرامون رو تختی فانتزی خریدیم