هرچی تودلته بریز بیرون7
-
الان منی که منتظرم طب اورژانس بخونم که یه مافیای خوشگل جذاب تیر خورده بیارن پیشم تا نجاتش بدم اون در یک نگاه عاشقم بشه ولی من بهش محل نذارم تا اینکه کم کم منم بهش محل بذارم با هم ازدواج کنیم تایپم چیه؟
بازاری حساب میشه؟😂Michael Vey اثرات فیکه؟🤌🏻
-
الان منی که منتظرم طب اورژانس بخونم که یه مافیای خوشگل جذاب تیر خورده بیارن پیشم تا نجاتش بدم اون در یک نگاه عاشقم بشه ولی من بهش محل نذارم تا اینکه کم کم منم بهش محل بذارم با هم ازدواج کنیم تایپم چیه؟
بازاری حساب میشه؟😂Michael Vey بزار اسپویل کنم
به اورژانس نرسیده یه پسر زشت و زبون باز مختو میزنه و ازدواج میکنید -
بازاری حساب میشه؟😂Michael Vey شتتتتت
-
Michael Vey اثرات فیکه؟🤌🏻
Narges_ نه از بچگی دوست داشتم با ی مافیایی ک تیر خورده من نجاتش میدم ازدواج کنم😔😂😂
-
Michael Vey بزار اسپویل کنم
به اورژانس نرسیده یه پسر زشت و زبون باز مختو میزنه و ازدواج میکنید -
Michael Vey بزار اسپویل کنم
به اورژانس نرسیده یه پسر زشت و زبون باز مختو میزنه و ازدواج میکنیدAqua برو گمشو اه😂😂😂
ضد حال😂 -
Narges_ نه از بچگی دوست داشتم با ی مافیایی ک تیر خورده من نجاتش میدم ازدواج کنم😔😂😂
-
کاش میشد جزوههای مونده رو تزریق کنم
-
Aqua وقتی پای عشق بیاد وسط همه ملاک های انتخاب همسر میره کنار
مثلا ما تو داروخونه هر وقت میخوایم شام بخوریم دخترا انقدر فکر میکنن سر یه شام خوردن بهشون میگم کاش تو انتخاب شوهر هم همینقدر دقت کنید -
مافیا ها واقعا خوبن🤌🏻
نمیخوام برم سمت یه فیلمی چون ۹۰ درصد اینجا دیدنش
ولی دیالوگ معروفی داره😔😂Narges_ منی ک نمیدونم چ فیلمیو میگی
-
-
Aqua وقتی پای عشق بیاد وسط همه ملاک های انتخاب همسر میره کنار
مثلا ما تو داروخونه هر وقت میخوایم شام بخوریم دخترا انقدر فکر میکنن سر یه شام خوردن بهشون میگم کاش تو انتخاب شوهر هم همینقدر دقت کنید -
Aqua برو گمشو اه😂😂😂
ضد حال😂Michael Vey 😂😂😂😂😂