هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Michael Vey کجا یهو غیب میشی؟
تموم کن این بازی کثیفو اهMaaah من چی بگم زن اصلا موضوع من تموم شد الان فصل ۲عه دوران درخشندگی توعه
من ک فصل پیش مافیا مرد بدبخت شدم رفت😂 -
Maaah من چی بگم زن اصلا موضوع من تموم شد الان فصل ۲عه دوران درخشندگی توعه
من ک فصل پیش مافیا مرد بدبخت شدم رفت😂Michael Vey غلط کردم مایکل، شوهر نمیخوامم
-
Maaah من چی بگم زن اصلا موضوع من تموم شد الان فصل ۲عه دوران درخشندگی توعه
من ک فصل پیش مافیا مرد بدبخت شدم رفت😂Michael Vey 🙂
جوری که مایکل نفهمیده فیلمنامه رو. 🙂✌🏻 -
Michael Vey غلط کردم مایکل، شوهر نمیخوامم
Maaah منم شوهر مرده نمیخوامم😂
بیا برگردیم ب دورانی ک تایپ تو اگادمیک خالی بود و تایپ من مافیای جذاب تیر خورده خالی😂😂😂 -
Hamid.s ماشالله ماشالله
خدایی تو عرصههای مختلف هنر استعداد دارین
خیلی خوبه جداMichael Vey هنر بیشترین قسمتش علاقه هست استعداد فقط شاید کمی سرعت بده به کار شما یادمه تو نقاشی خیلی حرفه ای هستید با نقاشی های کنار کتاب و بدون ابزار
-
Michael Vey 🙂
جوری که مایکل نفهمیده فیلمنامه رو. 🙂✌🏻S.daniyal hosseiny نهصد بار براش گفتم بخدا
-
بیا برگردیم ب دورانی ک تایپ تو اگادمیک خالی بود و تایپ من مافیای جذاب تیر خورده خالی😂😂😂Michael Vey ارهههههه 😔🎀
-
خب حله طوری نیست.
فصل یک رو جوری تموم میکنیم که مایکل فکر کنه یارو مرده. بعد فصل دو هم نشون میدیم که پرستار و مهدیه خیلی عشقولانسن. مایکل هی اشک و بغض، فصل سه مافیا میاد با ماشین نگه میداره به مایکل میگه بپر بالا بعدا توضیح میدم. 😔✌🏻 -
بیا برگردیم ب دورانی ک تایپ تو اگادمیک خالی بود و تایپ من مافیای جذاب تیر خورده خالی😂😂😂Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
دورانی ک تایپ تو اگادمیک خالی بود
دلم بر خودم سوخت، خالی؟
-
Michael Vey 🙂
جوری که مایکل نفهمیده فیلمنامه رو. 🙂✌🏻S.daniyal hosseiny الان دو تا فیلمنامه پیش اومد اخه😂
یکیش میمیره یکیش نمیمیره باهم ازدواج میکنیم😂
الان من دومیو متصور بشم؟😂 -
S.daniyal hosseiny الان دو تا فیلمنامه پیش اومد اخه😂
یکیش میمیره یکیش نمیمیره باهم ازدواج میکنیم😂
الان من دومیو متصور بشم؟😂Michael Vey
بابا هیشکی نگفت بمیره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 -
تو با این وضعیت چجوری میخوای دیالوگ حفظ کنی 😭😭😭😭
-
خب حله طوری نیست.
فصل یک رو جوری تموم میکنیم که مایکل فکر کنه یارو مرده. بعد فصل دو هم نشون میدیم که پرستار و مهدیه خیلی عشقولانسن. مایکل هی اشک و بغض، فصل سه مافیا میاد با ماشین نگه میداره به مایکل میگه بپر بالا بعدا توضیح میدم. 😔✌🏻S.daniyal hosseiny هالیووده مگه
-
Michael Vey هنر بیشترین قسمتش علاقه هست استعداد فقط شاید کمی سرعت بده به کار شما یادمه تو نقاشی خیلی حرفه ای هستید با نقاشی های کنار کتاب و بدون ابزار
Hamid.s اون کجاش حرفهایه همشونم اخر سر شبیه هم میشن چون فقط یه مدل بلدم😂
-
خدا شاهده اومدین فردا گفتین بیا کارای بازیگردانی رو انجام بده نمیام. 😭😭😭😭
-
خب حله طوری نیست.
فصل یک رو جوری تموم میکنیم که مایکل فکر کنه یارو مرده. بعد فصل دو هم نشون میدیم که پرستار و مهدیه خیلی عشقولانسن. مایکل هی اشک و بغض، فصل سه مافیا میاد با ماشین نگه میداره به مایکل میگه بپر بالا بعدا توضیح میدم. 😔✌🏻S.daniyal hosseiny وای.
این خوب بود.
دوسش داشتم. -
S.daniyal hosseiny هالیووده مگه
Ramos9248
نتفلیکسه ها مرد حسابی. -
S.daniyal hosseiny وااا حالا کی درخواست کرد؟
-
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
دورانی ک تایپ تو اگادمیک خالی بود
دلم بر خودم سوخت، خالی؟
Maaah برا خودمم مافیای جذاب تیر خورده خالیه بخدا😭😂
به عبارتی بازاری خالی😔😂 -
S.daniyal hosseiny حیف اینهمه استعداد که قدر نمیدونن همین فیلمنامه رو او و آیناز تو ترکیه گفته بودین 500 قسمت سریال میساختند براش