هرچی تودلته بریز بیرون7
-
S.daniyal hosseiny وای.
این خوب بود.
دوسش داشتم.Michael Vey الهی بمیرم
یک فصل بدون زیدی؟ چه دلی داری زن -
S.daniyal hosseiny وااا حالا کی درخواست کرد؟
Maaah
الآن نمیگین. ولی پروژه رو که شروع کردین و آیناز با ضجه اومد پیش من، میگم بهت. -
Michael Vey
بابا هیشکی نگفت بمیره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭S.daniyal hosseiny آیناز گفت مدرک دارم😂
-
S.daniyal hosseiny حیف اینهمه استعداد که قدر نمیدونن همین فیلمنامه رو او و آیناز تو ترکیه گفته بودین 500 قسمت سریال میساختند براش
Ramos9248
هرچند که من بهشون میگفتم اسممو هرگز توی تیتراژ سریال نزنن ولی خب -
Ramos9248
نتفلیکسه ها مرد حسابی.S.daniyal hosseiny بابا من میگم از همین آلاخونه پخش کنید برا تبلیغشم یه جوری برگشتن استاد موقاری رو پوشش بدین😔😔😂😂😂
-
S.daniyal hosseiny آیناز گفت مدرک دارم😂
Michael Vey
آیناز فقط تا یه جایی گفت. نگفت میمیره. 😭😭😭 -
Michael Vey الهی بمیرم
یک فصل بدون زیدی؟ چه دلی داری زنMaaah داش این قضیه که ما داریم تعریف میکنیم میره تا حدودا ۳۰ سالگی من ک تازه بشم متخصص
در واقع ۳۰ سال بی زیدی یه فصلم روش😔😂😂 -
Ramos9248
هرچند که من بهشون میگفتم اسممو هرگز توی تیتراژ سریال نزنن ولی خبS.daniyal hosseiny
فکر کن
فیلمنامه: سید دانیال حسینی
اصن اسمو خاور هم نمیکشه بس که سنگینه 😔😂 -
S.daniyal hosseiny بابا من میگم از همین آلاخونه پخش کنید برا تبلیغشم یه جوری برگشتن استاد موقاری رو پوشش بدین😔😔😂😂😂
-
اینکه هی همهتون دارید سیساله میشید توی سریالو درک نمیکنم. 😂
ملت ۸ یه سریالو یاختن بچهها از ۱۵ رسیدن به ۱۸.
شما توی یه فصل دارید میشید ۳٠؟ 😂😂😂 -
Maaah داش این قضیه که ما داریم تعریف میکنیم میره تا حدودا ۳۰ سالگی من ک تازه بشم متخصص
در واقع ۳۰ سال بی زیدی یه فصلم روش😔😂😂Michael Vey ها خوبه اون موقع من طرحم تموم شده میتونم بیام سواحل اروپای شرقی
-
S.daniyal hosseiny
فکر کن
فیلمنامه: سید دانیال حسینی
اصن اسمو خاور هم نمیکشه بس که سنگینه 😔😂Ramos9248
واللا این چیز عجیبی نیست قبلا هم خورده توی تیراژ.
مسئلهم با این سریال مبتذله 😂😔✌🏻 -
Michael Vey
آیناز فقط تا یه جایی گفت. نگفت میمیره. 😭😭😭S.daniyal hosseiny 🤣🤣🤣🤣
-
Ramos9248
واللا این چیز عجیبی نیست قبلا هم خورده توی تیراژ.
مسئلهم با این سریال مبتذله 😂😔✌🏻S.daniyal hosseiny 😂😂😂بابا معروف میشی
-
Ramos9248 میتونیم تو تیزر منو در حال موقاری دیدن نشون بدین (مردم میگن واو بر همین انقد آکادمیک شده پس) بر استادم یه تبلیغیه دیگه (که تونسته یکی مث منو تحویل جامعه بده)
Maaah
بح بح. تا این حد آکادمیک.
اصن تصویر آغازین سریالو یه قاب میبندیم از یه سیستم که استاد موقاری داره درس میده و بعد ریل میکنیم عقب، تو نشستی داری چارچشمی نگا میکنی میگی عفونی دارم فردا. -
اینکه هی همهتون دارید سیساله میشید توی سریالو درک نمیکنم. 😂
ملت ۸ یه سریالو یاختن بچهها از ۱۵ رسیدن به ۱۸.
شما توی یه فصل دارید میشید ۳٠؟ 😂😂😂S.daniyal hosseiny *قراره این اتفاقا وقتی ک من متخصص طب اورژانس بشم بیفته که اون موقع حداقل ۳۰ سالمه خب😂
-
Maaah
بح بح. تا این حد آکادمیک.
اصن تصویر آغازین سریالو یه قاب میبندیم از یه سیستم که استاد موقاری داره درس میده و بعد ریل میکنیم عقب، تو نشستی داری چارچشمی نگا میکنی میگی عفونی دارم فردا.S.daniyal hosseiny استاد عفونی درس نمیدن ولی باشههههه
-
S.daniyal hosseiny *قراره این اتفاقا وقتی ک من متخصص طب اورژانس بشم بیفته که اون موقع حداقل ۳۰ سالمه خب😂
Michael Vey
حالا دو سه ترمو جهشی خوندی توی مدرسه. طوری نیست. برای مهدیه هم خوبه. آکادمیکتره.