هرچی تودلته بریز بیرون7
-
آسِمان آبی تا چقدر قدیمی
yasin sheibak
خیلی زیاد
حساب سال و ماهش از دستم در رفته
امشب بعد از سالها خیلی اتفاقی اومدم اینجا -
دلم میخواد برم خونمون
بعد از یک ماه
خوابگاه رو دوست ندارم....
#تودلی -
بخشنامه جدید وزارت بهداشت (مصوبه عصر شنبه ۴ بهمنماه ۱۴۰۴)
:small_red_triangle_down:در صورتی که امکان برگزاری برخی از آزمونهای نیمسال اول ۱۴۰۵ _ ۱۴۰۴ فراهم نگردد، دانشگاهها میتوانند نمرات آن درس یا دروس را بصورت ناتمام ثبت نمایند و دانشجویان میتوانند نسبت به ثبتنام در نیمسال دوم و شرکت در آزمون های جامع علوم پایه و پیش کارورزی اقدام کنند و در بازه زمانی امتحانات نیمسال دوم، مطابق مصوبه شورای آموزشی دانشگاه در امتحانات باقیمانده نیمسال اول نیز شرکت نمایند.
:small_red_triangle:تبصره: دانشجویی که موفق به اخذ نمره قبولی در آزمون حداکثر دو درس از دروس نیمسال اول که پیش نیاز دروس نیمسال دوم میباشند، نشود، میتواند این دروس را به صورت هم زمان در نیمسال دوم اخذ نماید و دروس پیش نیاز را در طول نیمسال دوم از طریق معرفی به استاد بگذراند.yasin sheibak در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
:small_red_triangle_down:در صورتی که امکان برگزاری برخی از آزمونهای نیمسال اول ۱۴۰۵ _ ۱۴۰۴ فراهم نگردد، دانشگاهها میتوانند نمرات آن درس یا دروس را بصورت ناتمام ثبت نمایند و دانشجویان میتوانند نسبت به ثبتنام در نیمسال دوم و شرکت در آزمون های جامع علوم پایه و پیش کارورزی اقدام کنند و در بازه زمانی امتحانات نیمسال دوم، مطابق مصوبه شورای آموزشی دانشگاه در امتحانات باقیمانده نیمسال اول نیز شرکت نمایند.
:small_red_triangle:تبصره: دانشجویی که موفق به اخذ نمره قبولی در آزمون حداکثر دو درس از دروس نیمسال اول که پیش نیاز دروس نیمسال دوم میباشند، نشود، میتواند این دروس را به صورت هم زمان در نیمسال دوم اخذ نماید و دروس پیش نیاز را در طول نیمسال دوم از طریق معرفی به استاد بگذراند.ینی امتحان این ترم رو ترم بعد بدیم؟
حالا فک کن درس این ترم پیشنیاز درس ترم بعده
اولیو بیوفتی دومی رو هم افتادی:| -
نمیتونمم درست اینو بخونم
چون شب امتحانی بودم و ۲تا جزوه رو قبلا خوندم و الان باید درست بشینم مرور کنم(یادم رفتن)
و یه جزوه هم باید فردا پرینت بزنم
بعد تنبلیم گرفته
دلم خونه رو میخواد...
#تودلی -
نباید یهجوری رفتار کنم مامانم بفهمه روحیه تحمل خوابگاهو ندارم.
-
روزه هم باید بگیرم ولی نمیدونم کی؟
امتحانامه
#تودلی -
yasin sheibak در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
:small_red_triangle:تبصره: دانشجویی که موفق به اخذ نمره قبولی در آزمون حداکثر دو درس از دروس نیمسال اول که پیش نیاز دروس نیمسال دوم میباشند، نشود، میتواند این دروس را به صورت هم زمان در نیمسال دوم اخذ نماید و دروس پیش نیاز را در طول نیمسال دوم از طریق معرفی به استاد بگذراند.ینی امتحان این ترم رو ترم بعد بدیم؟
حالا فک کن درس این ترم پیشنیاز درس ترم بعده
اولیو بیوفتی دومی رو هم افتادی:|0-0ftm اره تقریبا
-
یه جوری دچار social trauma شدیم که
هرچی شکست عشقی و تروماها وفروپاشی های روانی دیگه ست، جلوش لنگ میندازه😶🌫️romisa سلامممم خوبید؟
-
آره بابا بزرگ شدم اصن، زشتم هست با این سنم اشکی بگم میخوام خونه بمونم.
-
S.daniyal hosseiny احمقانس بپرسم خوبی؟یا حالت چطوره؟
ولی خب جات خالیه کم پیدا نباش لطفا.نه... احمقانه نیست.
متشکرم. تلاش میکنم باشم.❤ -
یه جوری دچار social trauma شدیم که
هرچی شکست عشقی و تروماها وفروپاشی های روانی دیگه ست، جلوش لنگ میندازه😶🌫️romisa
درست میبینم ؟ -
نه... احمقانه نیست.
متشکرم. تلاش میکنم باشم.❤ -
دو هفتهس همهش، بعدشم هم بچهها هستن هم عصرا میتونم برم بیرون.
-
نه... احمقانه نیست.
متشکرم. تلاش میکنم باشم.❤S.daniyal hosseiny سلام دانیال جان خوبی؟
-
romisa سلامممم خوبید؟
yasin sheibak
سلام مرسی
شما خوبید -
تازگیا فهمیدم اضطراب اجتماعی دارم
و هنوز مطمئن نیستم اما فک میکنم دارم
باید برا درمانش ببینم چه کنم
خیلی آزار دهنده است!
شاید بهتره برم پیش مشاور
#تودلی -
yasin sheibak