هرچی تودلته بریز بیرون7
-
lO_Ol
ببین سونیا... این پیام رو عصبانی نخون. چون عصبانی نیستم. اما...
یه نفر اومده اینجا، داره پرستاری حرف میزنه و باهاش موافق نیست و چه و چه... خودِ بچههای پرستاری، تأکید میکنم، خود بچههای پرستاری دارن مخالفت میکنن و بحث میکنن درموردش.
من بهعنوان کسی که رشتهٔ مهندسی داره میخونه توی دانشگاه هنر و روابط چنان داره، تقریبا از شرایط بازار کار و زیست ۱۹-۲٠ رشتهٔ هنری آگاهی دارم و دارم از سمت زیستن خودم روایت میکنم که بقیه هم اوضاعشون خوب نیست و هرکسی سختیای حیطهٔ خودشو داره و صرفا بهتره تلاش کنیم کسی رو از کاری که میخواد بکنه، خصوصا توی فرومی که بچههای کنکوری توشن، ناامید نکنیم. بعله. درمورد سختیا حرف زدن عیب نیست. اصلا. ولی اینجا بحث درمورد سختی حرف زدن نبود.
من از دیدگاه خودم وارد ماجرا شدم (که فقط بگم همه دارن اذیت میشن و دلسرد نباشید) و دیدنِ اجمالی زیست دوستای پرستاریم. بعد تو که خودت رشتهت پرستاری نیست! با ساقی که اونم رشتهش پرستاری نیست!!! کاسهٔ داغتر از آش شدین درمورد اینکه تأکیییید کنین به پرستاریا داره سخت میگذره و چه و چه. درحالی که خود بچههای پرستاری هم هستن و دارن درموردش حرف میزنن و میتونی بخونی. حرکتت از نظر من، حرکت درستی نیست. به نمایندگی و نیابت از کسایی حرف بزنی که نقشی در ماجرا ندارن. این نه پیشبرندهش نه قابل گفتگو.طبیعتا ذات فروم اینطوریه که وقتی تو آنلاین میشی، از یهجایی به بعد بحث میرسی... ولی اگه رفتی قبلشو خوندی ببینی که آیا واقعا بحث از کجا شروع شده و درمورد چی بوده که دمت گرم. اگه نه، پس حق نداری از جایی به بعد وارد بحث بشی و یک جمله از یک شخص رو مورد نقد قرار بدی و فکر کنی کلیت ماجرا دست توئه و متوجهی بحث چی بوده.
S.daniyal hosseiny
اینجا همه حق بیان نظراتشونو دارن
به هیچکسم مدال نمیدن بابت برنده شدن توی بحثا! -
S.daniyal hosseiny
اینجا همه حق بیان نظراتشونو دارن
به هیچکسم مدال نمیدن بابت برنده شدن توی بحثا!آسِمان آبی
اول بخونید که چی میگم.
بعد اگر خوندید، گفتگو میکنیم. -
آسِمان آبی
اول بخونید که چی میگم.
بعد اگر خوندید، گفتگو میکنیم.S.daniyal hosseiny
خوندم همه رو -
S.daniyal hosseiny
خوندم همه روآسِمان آبی
بسیار هم عالی.
پس موافق نیستید که اگر آدمی تبدیل به دهنِ یکی دیگه بشه نمیشه باهاش بحث کرد؟
چون عقاید نه متعلق به زیست خودشه نه تجربهشون کرده. صرفا درحال واگویه کردن حس ترحم، دلسوزی و چه و چهش در مواجهه با زندگی یکی دیگهست.
دبگه اون شخص تبدیل به یه مدیوم میشه. نه شخص. -
moBn
دیر اومدی -
lO_Ol
ببین سونیا... این پیام رو عصبانی نخون. چون عصبانی نیستم. اما...
یه نفر اومده اینجا، داره پرستاری حرف میزنه و باهاش موافق نیست و چه و چه... خودِ بچههای پرستاری، تأکید میکنم، خود بچههای پرستاری دارن مخالفت میکنن و بحث میکنن درموردش.
من بهعنوان کسی که رشتهٔ مهندسی داره میخونه توی دانشگاه هنر و روابط چنان داره، تقریبا از شرایط بازار کار و زیست ۱۹-۲٠ رشتهٔ هنری آگاهی دارم و دارم از سمت زیستن خودم روایت میکنم که بقیه هم اوضاعشون خوب نیست و هرکسی سختیای حیطهٔ خودشو داره و صرفا بهتره تلاش کنیم کسی رو از کاری که میخواد بکنه، خصوصا توی فرومی که بچههای کنکوری توشن، ناامید نکنیم. بعله. درمورد سختیا حرف زدن عیب نیست. اصلا. ولی اینجا بحث درمورد سختی حرف زدن نبود.
من از دیدگاه خودم وارد ماجرا شدم (که فقط بگم همه دارن اذیت میشن و دلسرد نباشید) و دیدنِ اجمالی زیست دوستای پرستاریم. بعد تو که خودت رشتهت پرستاری نیست! با ساقی که اونم رشتهش پرستاری نیست!!! کاسهٔ داغتر از آش شدین درمورد اینکه تأکیییید کنین به پرستاریا داره سخت میگذره و چه و چه. درحالی که خود بچههای پرستاری هم هستن و دارن درموردش حرف میزنن و میتونی بخونی. حرکتت از نظر من، حرکت درستی نیست. به نمایندگی و نیابت از کسایی حرف بزنی که نقشی در ماجرا ندارن. این نه پیشبرندهش نه قابل گفتگو.طبیعتا ذات فروم اینطوریه که وقتی تو آنلاین میشی، از یهجایی به بعد بحث میرسی... ولی اگه رفتی قبلشو خوندی ببینی که آیا واقعا بحث از کجا شروع شده و درمورد چی بوده که دمت گرم. اگه نه، پس حق نداری از جایی به بعد وارد بحث بشی و یک جمله از یک شخص رو مورد نقد قرار بدی و فکر کنی کلیت ماجرا دست توئه و متوجهی بحث چی بوده.
S.daniyal hosseiny
اول اینکه عصبانی نخوندمش
عصبانیم نبود پیام خودم اصلا
کاسه داغ تر از اشم نشدم
خود بچه های پرستاری هنوز دانشجوشن
ولی خود پرستارا قضیشون با دانشجو ها متفاوته
مثلا مشکین پرستاریه ولی مخالفه
این درسو تموم کرده
پزشکیم خیلی جدا نیست تو همون محیط درمانیه
نزدیک ترین دوستای من تو خوابگاه دانشجویی این رشتن
فقط نظرمو گفتم که اشکال نداره برا بیان سختیش نیایم بهش خورده بگیریم همین -
moBn
یاد دوبله آقای مار افتادم رو پیغام گیر گوشیش😂 -
S.daniyal hosseiny
اول اینکه عصبانی نخوندمش
عصبانیم نبود پیام خودم اصلا
کاسه داغ تر از اشم نشدم
خود بچه های پرستاری هنوز دانشجوشن
ولی خود پرستارا قضیشون با دانشجو ها متفاوته
مثلا مشکین پرستاریه ولی مخالفه
این درسو تموم کرده
پزشکیم خیلی جدا نیست تو همون محیط درمانیه
نزدیک ترین دوستای من تو خوابگاه دانشجویی این رشتن
فقط نظرمو گفتم که اشکال نداره برا بیان سختیش نیایم بهش خورده بگیریم همینlO_Ol
و یعنی فکر میکنی تو به عنوان یه شخصی که زندگی یکی دیگه رو صرفا دیده، بیشتر از خود آدمی که یک قدم قبل از فارغ التحصیلیه از زندگیش آگاهی داری و میتونی از آزار و اذیتهای زیستنش بگی؟ -
بعدم برچسب چسبوندن به آدما پشت بند هر جملشون برا اینکه تو بحث برنده بشیم کار زشتیه
خدافظتون -
ولی واقعا کار ریسکی و زشتی بود ... از خودم خجالت میکشم
البته جلوی سوتی هایی که بچه هامون میدادن چیزی نیست...
مرتیکه احمق میخواست جای زیدش تو کلاس حضور بزنه
استاد اسم خوند سارینا رضایی
پدرام دستشو برد بالا...
خو احمق... -
ولی استادامون اغلب کاری ندارن ...
میدونن منگلیم... -
lO_Ol
و یعنی فکر میکنی تو به عنوان یه شخصی که زندگی یکی دیگه رو صرفا دیده، بیشتر از خود آدمی که یک قدم قبل از فارغ التحصیلیه از زندگیش آگاهی داری و میتونی از آزار و اذیتهای زیستنش بگی؟S.daniyal hosseiny
خودشونم میگن
منم اینو نگفتم که من بهتر میگم یا چی