هرچی تودلته بریز بیرون7
-
بابا بچهها
چرا ناراحت میشید از هم
خاصیت بحث همینه متاسفانه...یه چیزایی رو دو طرف بد برداشت میکنن
اصن بیاید رهاش کنیم -
S.daniyal hosseiny خیر موافق نیستم
تجربه از محیط هم اتفاقا به دست میاد
بعدشم همه دارن صرفا اینجا نظراتشونو میگن کسی هم دنبال این نیست که کی درست میگه کی غلط مدال هم قرار نیست به کسی تعلق بگیرهآسِمان آبی
من واللا فکر نمیکنم جایی گفته باشم میخوام مدال بگیرم.
تجربه از محیط به دست میاد ولی بازم همهچیز نیست.
چطور شما خودتون معتقدید تا زمانی که با کفشای کسی راه نرفتیم حق نداریم قضاوت کنیم ولی زمانی که بحث دفاع کردن از دیگری پیش میاد تجربه مؤثره و با کفشای دیگری راه رفتن چندان مهم نیست و قابل دفاعه؟
برای کوبیدن نیازه با کفشا راه بریم و برای دفاع نیاز نیست و محیط هم بسندهست؟ -
ببخشید نا امید شدین دیگه
درس نمیخونین دیگه اخی 🚶♀️ -
منم درس نمیخونم
کی منو نا امید کرده؟
میتونیم بریم بگیم نکن گوگولی؟ -
بچهاید.
-
Aqua هعیی2
-
هروقت بزرگ شدین، یاد گرفتین گفتگو کنین، بحث کنین، بفهمین و شعور احترام گذاشتن به دیگری توی بحث و دیدگاه رو داشته باشید، خبرم کنین.
-
اینهمه آدم یه حرف حساب منطقی درونتون نیست. رو میارید به تیکه و توهین و ننه من غریبم بازی که درنهایت گفتگو رو به نفع خودتون تموم کنید درحالی که اصلا بحث، بحث نفع و برد نبوده! چیزیه که توی کلهٔ خودتونه و میندازینش توی گود.
خندهدارید. -
آسِمان آبی
چطور شما خودتون معتقدید تا زمانی که با کفشای کسی راه نرفتیم حق نداریم قضاوت کنیم ولی زمانی که بحث دفاع کردن از دیگری پیش میاد تجربه مؤثره و با کفشای دیگری راه رفتن چندان مهم نیست و قابل دفاعه؟
برای کوبیدن نیازه با کفشا راه بریم و برای دفاع نیاز نیست و محیط هم بسندهست؟S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
آسِمان آبی
برای کوبیدن نیازه با کفشا راه بریم و برای دفاع نیاز نیست و محیط هم بسندهست؟نیاز به گفتنش نیست
توی بحثا به جای برنده شدن کمی به حرفای جبهه ی مخالفتون هم گوش بدین بد نیست شاید همیشه هم شما درست نمیگین
من اصلا اینجا کسی رو نمیشناسم که بخام دفاع کنم
بحث انگیزه و دلسرد شدن بود
حرفای من چیزی جز واقعیت نبود اگه کسی قرار باشه بقول شما با گفتن حرفای من و دیگری به این راحتیا از مسیر پرستاری ناامید بشه پس خیلی زودتر ازینا باید ازین مسیر دست بکشه چون واقعیت این رشته به جون خریدن خیلی از سختی هاست
اگه صد بار دیگه هم ازم بپرسن بازم نظر من همونه
قرارهم نیست میلیون ها ادم نظراتشون باهم یکسان باشه -
Saghia در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
منم درس نمیخونم
کی منو نا امید کرده؟
میتونیم بریم بگیم نکن گوگولی؟خا آخه کوریم جامعه رو نمیبینیم میایم اینجا دلزده میشیم با چهارکلمه
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Saghia در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
منم درس نمیخونم
کی منو نا امید کرده؟
میتونیم بریم بگیم نکن گوگولی؟خا آخه کوریم جامعه رو نمیبینیم میایم اینجا دلزده میشیم با چهارکلمه
والا😂😂
-
وا پشمام 😂